Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Μείνε υπάκουος...

Ο Νόαμ Τσόμσκι είπε ότι : "Ο τρόπος για να κρατάς τους ανθρώπους παθητικούς και υπάκουους είναι να περιορίσεις αυστηρά το φάσμα της αποδεκτής γνώμης αλλά να αφήνεις τις πολύ έντονες συζητήσεις εντός του φάσματος".
Αν παρατηρήσεις τι συμβαίνει στα ΜΜΕ από την αρχή του μνημονίου και ειδικά στην προπαγάνδα την περίοδο των εκλογών καταλαβαίνεις. Η συζήτηση τίθεται για μια κατάσταση μόνο εντός της ευρωζώνης. Καμιά άλλη γνώμη δεν γίνεται αποδεκτή. Έτσι άλλωστε μίλησε και ο Σαμαράς στην ΔΕΘ. Σε αυτό σύρθηκε και ο ΣυΡιζΑ από τα μέσα μαζικού εκμαυλισμού.
Απαγορεύτηκε οποιαδήποτε συζήτηση για το τι σημαίνει επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Το ίδιο έγινε με την χρυσή αυγή. Απαγορεύτηκε η όποια συζήτηση για το αν είναι μια εγκληματική οργάνωση ή μια ναζιστική οργάνωση που ποτέ δεν έπρεπε να είναι κόμμα με τις πρακτικές τους αλλά το ζήτημα περιορίστηκε στους "λαθρο"-μετανάστες. Βέβαια η χρυσή αυγή ως το κρυφό χαρτί του συστήματος καταφέρνει να στρέψει την προσοχή από αυτούς που μας ξεσκίζουν κυριολεκτικά σε έναν αποδιοπομπαίο τράγο.

Το άρθρο του Γ. Δελαστίκ όπου αναφέρει ότι η κυβέρνηση με μια επιθετική πολιτική (βλ. την υπόθεση Χαλυβουργίας και την πρώτη απόφαση του Σαμαρά να σπάσει μια απεργία με τη χρήση δυνάμεων καταστολής) ουσιαστικά δεν αφήνει περιθώριο για το λαό παρά ή την υποταγή ή την κλιμάκωση της αντίδρασης. Μέχρι τώρα η υποταγή ήταν το αποτέλεσμα αλλά κάποια στιγμή ο Λαός ή θα αντιδράσει με ίση και παραπάνω βία ώστε να αποκαταστήσει την δικαιοσύνη.

Μην ξεγελιέστε, δεν θα αντικατασταθεί το δόγμα της χρήσης χημικών με τη χρήση νερού αλλά θα προστεθεί η χρήση του κλιμακώνοντας τη βία το κράτος από τη μεριά του.

Όλη αυτή η βία, οικονομική και φυσική/καταστολής είναι η  προσπάθεια να σπάσει κάθε ηθικό του λαού και να υποταχθεί απόλυτα. Είναι όμως και σκηνή από το μέλλον όπου η Ελλάδα θα έχει ΕΟΖ (ειδικές οικονομικές ζώνες) ή θα έχει γίνει όλη μια ΕΟΖ και θα τοποθετηθούν  τοποτηρητές για να κυβερνάνε απευθείας, όπως ζήτησε ο Σουλτς. Τότε θα πρέπει να συντριβεί κάθε αντίσταση.

Θα στα πάρουν όλα, έχεις σκοπό να επιβιώσεις; Δεν υπάρχουν πολλοί δρόμοι, μόνο ένας!

Συνολικές προβολές σελίδας