Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Στο μυαλό του Νίκου Δένδια...


Στο μυαλό του Νίκου Δένδια... αν υπάρχει τέτοιο πράγμα
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν υδροφόρες σε πορείες και απεργιακές κινητοποιήσεις ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ύστερα από την επίσκεψή του στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο υπουργός δήλωσε ότι «θα χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε την υγεία, την περιουσία, τη ζωή των Ελλήνων πολιτών και την ύπαρξη του κράτους δικαίου». από prezaTV


Η ερμηνεία από το μυαλό του Νίκου Δένδια
"θα χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε την υγεία, την περιουσία, τη ζωή των Ελλήνων πολιτικών και την ύπαρξη του κράτους που μας ταΐζει. Θα επιβάλλουμε την εξαθλίωση. Δεν είναι δυνατόν τα πρόβατα να αντιστέκονται στους σφαγείς τους. Θα τα βαρέσουμε και θα μαλακώσουν κιόλας. Είμαστε εξουσία ελέω θεού και οι ιθαγενείς υποχρεούνται να υπακούουν χωρίς διαμαρτυρία στη νομιμότητα. Νομιμότητα βέβαια είναι η νόμοι που ψηφίζουμε εμείς. Βρισκόμαστε ενώπιον ενός ασθενούς στην χειρουργική κλίνη και θα του γαμίσουμε τα ράματα"

Αγαπητέ Νικολάκη, θα φοβήσεις πολλούς στην αρχή αλλά όταν δεν θα έχουν νερό σπίτια τους θα κατεβούν να πλυθούν...

3 σχόλια:

Veronica Athanasiadi είπε...

Kalitera na mas vrexoun para na mas rixnoun ximika. Einai poio anthropino.

kopria είπε...

Μα θα κάνουν και τα δύο με μεγαλύτερη ένταση...

Veronica Athanasiadi είπε...

Makari tautoxrona, gia na min tsouzei to ximiko. Thn teleytaia fora kaigan ta matia mou.

Συνολικές προβολές σελίδας