Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Μια καλούτσικη αρχή


Ξεκινήσαμε σήμερα με την πρώτη πορεία. Ήρθε και πέρασε το ΠΑΜΕ(για καφέ) και καμιά 60.00 έως 100.000 ανεβήκαμε στο Σύνταγμα. Μόλις έφτασε η μέση περίπου της πορείας πάνω κάτι πίθηκοι με στολές και εξοπλισμό πήραν εντολή (από μόνοι τους δεν αντιδράνε γενικά στο περιβάλλον) να κάνουν αυτό που κάνουν καλλίτερα, να επιτεθούν σε γέρους γυναίκες και παιδιά.

Και μπαμ και μπουμ μερικά χημικά, να γράψουνε και τίποτα για το βράδυ οι καναλάρχες για να φοβίσουν τον κόσμο. Δεν πειράζει, η κρότου λάμψης μας φέρνει πιο κοντά. Δυστυχώς δεν χτίζεται γρήγορα ο αγώνας (παρά τον ένα χρόνο + από τους αγανακτισμένους του Συντάγματος που πάλεψαν με νύχια και δόντια. 

Η λύση βέβαια είναι γενική  απεργία επ' αόριστο και κατάληψη στις γειτονιές των κέντρων διοίκησης όπου η αστυν.. οι συμμορίες της ΧΑ(χαχα) και του ΔΝΤ με τον εξοπλισμό δεν θα μπορούν να δράσουν λόφω της διάσπασης δυνάμεων. Ελπίζω να μάθουμε πριν μας σκοτώσουν τα μέτρα.
*όπως τα χετε υψωμένα, χώστε τα στον κώλο σας αλήτες
που πίνουν το αίμα των συμπατριωτών σας και σεις προστατεύετε 
τους τοκογλύφους. Προδότες της μήτρας που σας έβγαλε! 

Επίλογος: Συγχαρητήρια στους αληταράδες των ΜΑΤ και στα τσογλάνια των δικύκλων που έκαναν κάθε κατάχρηση εξουσίας, χτύπησαν αθώο κόσμο και μετά πανηγύρισαν όπως κάθε συμμορία, έδωσε ο υπουργός της κουκούλας Ν. Δένδιας.

*Οι φωτογραφίες είναι τυχαία επιλεγμένες από το facebook 

2 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Κι αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι κι αναμενόμενα βεβαίως...

kopria είπε...

Θα το γράψω σε θέμα.. πρέπει να τελειώνουμε με αυτή τη συμμορία που μισεί την κοινωνία, είναι εχθρός του λαού και προδίδει την πατρίδα

Συνολικές προβολές σελίδας