Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Στο μυαλό του μπάτσου...

(άντρακλας...)

Καημένε μπατσούλη. Αν πας να σκεφτείς λίγο παραπάνω από το "ΟΥΓΚ" θα βραχυκυκλώσεις. Αντί λοιπόν να κάνεις το δύσκολο να σκεφτείς, άρα ίσως και να αμφισβητήσεις, απλώς υπακούς εντολές.
Είναι καλλίτερα να σκέφτεται άλλος για σένα. Εσύ απλώς εκτελείς διαταγές. Ότι διαταγές να' ναι.
Και αισθάνεσαι και υπερήφανος τρομάρα σου. 
Περήφανος που είσαι Ελληναράς αλλά δεν έχεις ιδέα τίποτα για την αρχαία Ελλάδα που επικαλείσαι, για το αρχαίο κάλος. Δεν ξέρεις ότι αυτό που έκανε πραγματικότητα αυτό το κλέος, τον πολιτισμό, το κάλος ήταν η Δημοκρατία. 
Δημοκρατία πανύβλακα δεν είναι αυτό που προστατεύεις. Δημοκρατία ήταν το πολίτευμα όπου ο Λαός συμμετείχε, αποφάσιζε και νομοθετούσε. Μετά επιλεγόταν ποιοί θα έφερναν σε πέρας τις αποφάσεις του Λαού και στο τέλος αυτοί έδιναν λόγο. Αν αποτύγχαναν, τότε αυτοί που το είχαν αναλάβει αλλά και αυτοί που το είχαν προτείνει στηνόταν υπόλογοι απέναντι στο Λαό.
Βλέπεις να προστατεύεις κάτι τέτοιο; Δεν νομίζω  Σούλι (από το μπατσούλι).

Επίσης Λαός δεν είναι οι 253 προδότες της συγκυβέρνησης. Αυτοί που ψηφίζουν το μνημόνιο. Αυτοί που εξαθλιώνουν το Λαό για να φάνε οι διεθνείς τοκογλύφοι σε βάρος των Ελλήνων, δηλαδή της Ελλάδας. Σε βάρος της χώρας, δηλαδή του Λαού. Και αυτό το είχαν λύσει από τότε που επινόησαν τη Δημοκρατία. Μα τι στο καλό δεν διαβάζεις καθόλου; Ξέρεις γράμματα ή τσάμπα στα γράφω;
Όταν ετοιμαζόταν για τη ναυμαχία της Σαλαμίνας ο Θεμιστοκλής τα 'ψαλε στον στρατηγό των Σπαρτιατών Ευρυβιάδη γιατί ήθελε να φυλάξει το Ισθμό. Ο Θεμιστοκλής, που ήθελε να επανακτήσει την Αθήνα, αναγκάστηκε να απειλήσει τους Σπαρτιάτες. Τους είπε λοιπόν το προφανές. Θα απέσυρε τον στόλο των Αθηναίων, αν επέμειναν, και θα τους πήγαινε στην Σικελία, διότι "Αθήνα είναι όπου είναι οι Αθηναίοι". Μπροστά στο προφανές του επιχειρήματος τα πράγματα έγιναν όπως τα ζήτησε.
Βλέπεις μικρό μπερδεμένο κωλόπαιδο, Ελλάδα είναι εκεί που είναι οι Έλληνες γιατί χώρα χωρίς Λαό δεν υπάρχει. Δεν ονοματίζουν οι τόποι τους εαυτούς τους αλλά οι άνθρωποι που μένουν εκεί.
Έτσι Λαοί χωρίς χώρα υπάρχουν. Οι Εβραίοι την έψαχναν χρόνια. Οι Παλαιστίνιοι μάχονται για χώρα όντας ο ίδιος ένας Λαός. Οι νομάδες είναι Λαός χωρίς χώρα. Τα έκανα όσο πιο απλά μπορούσα για να μην μπερδεύεσαι (ελπίζω).

Στην αρχαία Αθήνα μπάτσοι ήταν ξένοι. Σκύθες τοξότες ως επί το πλείστον. Δεν ήθελαν Αθηναίους για να μην ανακατεύονται στα πολιτικά και παίρνουν κάποιου το μέρος. Βλέπεις στις πολιτισμένες πόλεις απαγορευόταν οι πολίτες να οπλοφορούν και ένα οπλοφόρο τμήμα θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιον σφετεριστή να επιβληθεί και να τον προφυλάξει από την αντίδραση του Λαού της πόλης. Κάτι που κάνεις εσύ δίποδο ζώον για λίγα λεφτάκια. Στην αρχαία Αθήνα δεν θα είχες καμία θέση. Αλλά και στην σύγχρονη Ελλάδα δεν θα έχεις σε λίγο. Είσαι ήδη υπόλογος και υπόδικος στη συλλογική συνείδηση και ότι και να κάνεις. Όσο και να βγάλεις έξω τον νοσηρό, διεστραμμένο εαυτό σου (τι άλλο θα μπορούσες να είσαι αφού δέχεσαι να πράττεις κτηνωδίες απέναντι στους συνανθρώπους σου) το σύστημα θα επιφέρει την εξέγερση και την ανατροπή. Θα το κάνει διότι οι προδότες που φυλάς δεν έχουν πάτο στην απληστία τους και θα προκαλέσουν την έκρηξη. Μόνο που για σένα, το γιουσουφάκι-δουλικό τους, δεν υπάρχει ελικόπτερο. Θα κάτσεις εδώ και θα πληρώσεις για όσα έφαγε ο Πάγκαλος όταν εσύ τον προστάτευες από εμάς.

Και για να ξέρεις για ποιο πράγμα είσαι υπόλογος:
διότι είσαι προστάτης μιας χούντας, είτε αυτή που υπέκλεψε την ψήφο με ψέματα, είτε της σημερινής που διορίστηκε από τις ξένες δυνάμεις,

διότι βγάζεις όλη την κτηνωδία σου έναντι του δίκαιου αγώνα του Λαού. Δεν με ενδιαφέρει που σου πιπιλίζουν το "μυαλό" ότι έχεις απέναντί σου έναν όχλο που θέλει να καταλύσει το κράτος. Δική σου είναι η ευθύνη να σκέφτεσαι τι σου λένε. 

διότι είσαι ότι οι Γερμανοτσολιάδες στην κατοχή ή οι γενίτσαροι και οι κοτσαμπάσηδες επί Τουρκοκρατίας. Δεν υπηρετείς Λαό, Χώρα ή Πατρίδα. Υπηρετείς, έμμισθα, Κράτος. Κάλλιστα θα υπηρετούσες Τούρκους, Αλβανούς, Σκοπιανούς, Αμερικανούς, Γερμανούς ή όποιον άλλο καταλάμβανε τη χώρα και υποδούλωνε το Λαό. Το έκανε το είδος σου στο παρελθόν και το κάνει και τώρα. 

Αφού υπηρετείς πιστά τους διεθνείς τοκογλύφους τι φοράς και το εθνόσημο; Αντί για Ελληνική σημαία έπρεπε να φοράς τον λογότυπο της Goldman Sachs, της lehman brothers, της Standard and Poor's. Βασικά οποιονδήποτε άλλων εκτός από την Ελλάδα, δηλαδή τους Έλληνες. 

Θα έλεγα όποιον σε πληρώσει αλλά ρε γαμώ το φελέκι σου ο Ελληνικός Λαός σε πληρώνει. Όχι ο Παπαδήμ(ι)ος ούτε κανένας άλλος. Αλλά ούτε αυτό το καταλαβαίνεις όταν σηκώνεις το χέρι σου ή το πόδι σου (που να σου κοπούν και τα δύο όταν το ξανακάνεις γελοίε κηφήνα) ενάντια στον πατέρα σου που φωνάζει για τη σύνταξη, την αδερφή σου που της μειώνουν το μισθό, το θείο σου που βγαίνει στην ανεργία, στο ανηψάκι σου που δεν έχει βιβλία, στο άγνωστο παιδί που λιποθυμά από πείνα στο σχολείο, στην άγνωστη μητέρα που αφήνει το παιδί της στην πόρτα ιδρύματος επειδή δεν έχει να το ταΐσει, στον άγνωστο πατέρα που αυτοκτονεί γιατί νιώθει ανίκανος να θρέψει την οικογένειά του, στον άγνωστο άστεγο που πεθαίνει από το κρύο στο παγκάκι.
(προστατεύοντας τους ηλικιωμένους)

Όλοι αυτοί σε δείχνουν να έχεις το αίμα τους στα γαντοφορεμένα χέρια σου. Είσαι ένοχος εσχάτης προδοσίας έναντι του Λαού, της Πατρίδας και της ίδια της ανθρωπότητας.



2 σχόλια:

NOSTOS είπε...

Πολύ απλά..αν είχε μυαλό,αν είχε παιδεία,αν δεν θεωρούσε τον εξοπλισμό του προέκταση του ευνουχισμένου του ανδρισμού,αν είχε κρίση και γνώση...αν..αν..αν.. ε τότε δεν θα ήταν μπάτσος..

Ανώνυμος είπε...

radiobubble community = http://community.radiobubble.gr/

des odigies eggrafis k ta leme syntoma! ;)

R

Συνολικές προβολές σελίδας