Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

...ή άντε γαμήσου Έλληνα


Άντε γαμήσου πρώτε υπουργέ γιατί είσαι ξεπουλημένος ως τα σώψυχα της σάπιας ύπαρξής σου. Πουλάς τους συνανθρώπους σου, συμπολίτες σου χωρίς κανένα ενδοιασμό οδηγώντας τη χώρα - Λαό στην καταστροφή. Όταν λες "Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η χώρα σου για σένα αλλά εσύ για τη χώρα σου" εννοείς "Μη ρωτάς τι μπορεί να κάνει η καρέκλα μου για σένα. Ρώτα τι μπορείς να κάνεις εσύ για την καρέκλα μου".

Άντε γαμήσου πρώην πρώτε υπουργέ που ως μαφιόζος συνεννοήθηκες με τους δυνάστες μας και με κέρδος CDS μας οδήγησες στη σφαγή. Κάθε ανάσα σου και ψέμα. "Λεφτά υπάρχουν" αντί "Θα σας πάρουμε και τις ζωές μας". "Εργασία" αντί για "Δουλειά". "Ευημερία" αντί για "Πλήρης και ολική εξαθλίωση".

Άντε γαμήσου wannabe επόμενε που θέλεις απλώς να υπηρετήσεις καλλίτερα ξένα προς το  συμφέροντα, απλώς να γράψεις και εσύ το μηδαμινή ύπαρξη στη λίστα των μηδαμινών πρωθυπουργών.


Άντε γαμήσου υπουργέ υγείας που κάνεις περικοπές σε ανθρώπινες ζωές. Αυτών που όλη τους τη ζωή (σε) πλήρωναν για να φτάσουν κάποια στιγμή προς τη δύση της ζωής τους να έχουν αξιοπρέπεια και περηφάνια για όσα έζησαν και έκαναν. Γιατί έβαλες είσοδο ενώ επί χρόνια πληρώναμε για να φτιαχτεί ότι φτιάχτηκε όσο στραβά και να φτιάχτηκε και από πάνω μας απειλείς με μακελειό. Έρχεται το μακελειό. Αυτό είναι σίγουρο.

Άντε γαμήσου υπουργέ παιδείας που φέρνεις την βλαχιά και την απαιδευσιά σου στα παιδιά μας, στο μέλλον μας. Το ξινό ύφος της αγγλοσαξονικής σου υποτέλειας που έχεις στο πρόσωπό σου θέλεις να μας περάσεις. Δεν σου αρέσει η γλώσσα της χώρας (Λαού) σου και θες επίσημη να μιλιέται η γλώσσα των αφεντάδων σου.

Άντε γαμήσου υπουργέ δικαιοσύνης που δίκαιο για σένα είναι η ζεστασιά του πλαδαρού κώλου σου (και ψυχής) σε μια υπουργική καρέκλα και γι'αυτό θα υπηρετούσες και το διάολο.


Άντε γαμήσου πρώην υπουργέ οικονομικών που ήρθες από τη Goldman Sucks για να κάνεις τη χώρα υποκατάστημα των δανειστών. Μεθόδευσες όλα τα στοιχεία του πρώην για να μας στείλεις στην γκιλοτίνα της διεθνούς τοκογλυφίας. Τόκους βάζεις τώρα το περιβάλλον που ζούμε καταργώντας μελέτες για την προστασία του, σαν να ήταν τσιφλίκι του παπού σου.

Άντε γαμήσου νυν υπουργέ οικονομικών που η μωροφιλοδοξία σου ξεχειλίζει από το τροφαντό πρόσωπό σου μέσα από τα μάτια που στάζουν μίσος και δηλητήριο. Κουνάς με αμετροέπεια τη χοντροδαχτυλάρα σου, θρεμμένη από τον Ελληνικό Λαό, για να μας φοβερίσεις ότι αν δεν αυτοκτονήσουμε θα πρέπει να μας σκοτώσουν. Εσύ που ύπουλα ξεχωρίζεις το Λαό από τη Χώρα και την ταυτίζεις με την λιγδιασμένη ύπαρξή σου στην εξουσία.

Άντε γαμήσου υπουργέ ΠΡΟστασίας ΠΟλιτικών, που αν δεν είχες το δημοκρατικό ξύλο των δυνάμεων καταστολής δεν θα είχες πια φυσική παρουσία στον τόπο (ή ακόμη και στον κόσμο) τούτο. Μπαλωμένο Παπούτση με τους νεκρούς του Σάμινα και δεν είσαι από τον τόπο μου.

Άντε γαμήσου και συ άχρηστε αντιπρόεδρε βαρέων βαρών που μας λες Μαλάκες και φασίστες. Εσύ που η κοιλιά σου δεν έχει πάτο, σαν την απληστία σου, τολμάς να λες ότι "Μαζί τα φάγαμε". Εσύ που η ευθύνη σου φτάνει μέχρι το κανάλι του εργολάβου που γλύφεις για να φτιάχνει σκουπιδότοπους.

Άντε γαμήσου και συ κωλοτούμπα εθνικόφρονα, που η εθνικοφροσύνη σου είναι όση και των λακέδων σου των ελλαδεμπόρων της TRASH TV ως TRASH που είναι. Η λέξη πατρίδα για σένα είναι εμπορεύσιμη και ανταλλάξιμη με ότι έχουν ευχαρίστηση. Η αρχαιολαγνεία σου φτάνει μέχρι την παράφραση "Εις οιωνός άριστος, εσείς αμύνεσθαι περί της δικής μου πάρτυς". Άντε γαμίσου γιατί προτρέπεις τους συμπολίτες σου να δώσουν τα παιδιά τους για να τα βατέψουν οι παιδόφιλοι των Βρυξελών.

Άντε γαμήσου και αριστερά, που έπρεπε να μάχεσαι για την ελπίδα και όχι να ελπίζεις σε ψήφους από την εξαθλίωση. Διέγραψες από το λεξικό σου τη λέξη "Αλτρουϊσμός" και ρίχνεις δολώματα σε αυθόρμητα κινήματα.


Άντε γαμήσου κομμουνιστική αριστερά, που κατέχεις την απόλυτη αλήθεια έναντι των άλλων που πλανώνται. Λαός για σένα είναι μόνο ο δικός σου και ούτε τολμάς να περπατήσεις με άλλους μη σε σπιλώσουν.


Άντε γαμηθείτε ασπόνδυλα μαλάκια βουλευτές του μνημονίου-μνημόσυνου της πατρίδας σας, που γλύφετε τον κάθε τυχάρπαστο δωσίλογο, προδότη, απατεώνα, ψεύτη και τον υπερασπίζεστε για την βουλευτική αποζημίωση και τη φρουρά που δεν θα έχετε για πάντα. ΈΝΟΧΟΙ ¨ΕΧΟΧΟΙ ¨ΕΝΟΧΟΙ

Άντε γαμήσου και συ δικαιοσύνη, τυφλή ηλίθια και ανάλγητη. Αντί να υπηρετείς το κοινό περί δικαίου αίσθημα του Λαού, ψάχνεις να βολευτείς στην εξουσία σου και στα αναδρομικά σου εξυπηρετώντας τους εξυηρετητές.


Άντε γαμήσου εργατιά, που δεν εμφανίζεσαι πουθενά να διεκδικήσεις την ύπαρξή σου. Δεν απαιτείς πια το ξεροκόμματο, εκλιπαρείς. Αντί να χώσεις τη γροθιά σου σιδερένια στα τσαούλια τους κάθεσαι και δέχεσαι το ένα χαστούκι πίσω από το άλλο Την πέφτουν οι ιδιωτικοί στους δημοσίους, οι ταρίφες στους φορτηγατζήδες, οι υπάλληλοι στους εργάτες. Θα στα κόβουν ένα ένα μέχρι που στο τέλος θα σου κόψουν και τα αρχίδια.

Άντε γαμηθείτε 1.000.000 άνεργοι, που αν μαζευόσασταν όλοι μαζί και φτύνατε θα τους έπνιγε τσουνάμι. Αντί να σηκώσετε το κεφάλι σας το κατεβάζετε όλο και πιο κάτω μπας και σε λυπηθούν. Όταν θα έχεις σκύψει αρκετά θα σε ανασκολοπίσουν με μεγάλη χαρά.


Άντε γαμήσου εργολάβε-καναλάρχη-εκδότη που σκοτώνεις μυαλά και ψυχές για να γεμίσεις τον κώλο σου ευρώ. Δεν είσαι άνθρωπος, είσαι ένα άπληστο κτήνος, δίποδο και άτριχο, επικίνδυνο για όλους. Πίσω από την κουρτίνα το παίζεις θεός κουνώντας τα νήματα των ασπόνδυλων πολιτικών μαριονετών.

Άντε γαμήσου φιλάνθρωπε, που αντί να μπεις μπροστά και να ανατρέψεις τις συνθήκες που δημιουργούν ανθρώπινα ναυάγια, ζητάς δημοσιότητα, αξιώματα και επιβεβαίωση στη φιλοζωία ανθρώπων.


Άντε γαμήσου νέε και νέα, που θα έπρεπε να τρως σίδερα και να χέζεις φωτιές ψάχνεις να μπεις σε νεολαία, να διοριστείς, να την αράξεις.

Άντε γαμήσου Έλληνα που όλο κάτι ψελλίζεις για το αρχαίο κλέος αλλά εσύ θα ήσουν ο εφιάλτης, ο προσκυνημένος, ο διορισμένος στην αεράμυνα, ο γερμανοτσολιάς. Πάντα κάποιος άλλος πρέπει να έρθει για να σηκώσει την ευθύνη σου. Πάντα κάποιος ηγέτης πρέπει να εμφανιστεί από το πουθενά. Πάντα κάποιος Μεσσίας πρέπει να έρθει να σε σώσει αυτόκλητα. Δεν θα έρθει κανείς παρά μόνο ο δοσατζής για να πάρει τη γυναίκα, την μάνα ή τα παιδιά σου.

Άντε γαμήσου ΕΛ.ΑΣ., και ειδικά εσύ παράσιτο ΜΑΤατζή, σώμα ξένο προς το Λαό και πάντα προδοτικό, που έβγαζες γερμανοτσολιάδες και δωσιλόγους. Εσύ που επιτίθεσαι απρόκλητα στην κοινωνία που σε τρέφει σαν ψείρα για να την τσιμπήσεις μετά. Είσαι το μόνο ένστολο-ένοπλο σώμα που θα διατηρήσει ο κατακτητής γιατί αναγνωρίζεις μόνο κράτος και βία. Διεστραμμένα ανθρωπάκια με γκλομπ υποκατάστατο ανδρισμού.

Να πάω να γαμηθώ και εγώ που έστω και μόνος μου έπρεπε να κάνω το καθήκον μου απέναντι σε όλα αυτά που ξεπερνούν την ύπαρξή μου αλλά γίνομαι θλιβερός και κάθομαι και γράφω.


Επαναστάτησε ή άντε γαμήσου χωρίς να διαμαρτύρεσαι...


5 σχόλια:

ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ είπε...

Μας χρειαζότανε. Τί μυο θ'ύμισες τώρα.
Αφιερώνω σε όλους μας το παρακάτω

http://www.youtube.com/watch?v=7h-gLqtJoKk

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ.
ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ή ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ (ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ WANNABE ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ. ΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ... ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ. ΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΝΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Μονόλογος από ταινία με πρωταγωνιστή τον Σον Πεν, λίγο πριν μπει φυλακή. Για 'κει είμαστε.
Κώστας

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Άντε γαμήσου wannabe επόμενε που θέλεις απλώς να υπηρετήσεις καλλίτερα ξένα προς το συμφέροντα, απλώς να γράψεις και εσύ το μηδαμινή ύπαρξη στη λίστα των μηδαμινών πρωθυπουργών.
--------------------------
Μα είναι σαφές ότι είναι ο σφουγγαράκης. Όσο για το άντε γραμμή σου, για εμένα, είναι στο τέλος του άρθρου.
---------------------------------
Κώστα δεν την έχω δει την ταινία

Συνολικές προβολές σελίδας