Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Μέχρι και αγιογραφίες το κάνανε

Νομίζω ότι όποια αμφισβήτηση και να υπάρχει η εικόνα πιο πάνω δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις.

4 σχόλια:

Φοίβη είπε...

καλημερούδια...

Δημήτρης είπε...

Καλά έκαναν οι άνθρωποι τότε, με τη συμβολή των Αγίων της Ορθοδοξίας και έκαναν ό,τι έκαναν,αφού έβλεπαν με τα ίδια τους τα μάτια...ανθρώπους να ανασταίνονται,ανθρώπους να βασανίζονται και θαυματουργικώς να γίνονται καλα και άλλα θαυμαστά!
Είναι απλό...κατάλαβαν ποιά πίστη είναι η σωστή!
Εκεί που έπρεπε γινόντουσαν όλα αυτά! Το ότι δε συνεχίστηκαν το αποδεικνύει,όπως επίσης πολλές ρήσεις Αγίων υπέρ των Αρχαίων Ελλήνων,πολλές ρήσεις αγωνιστών του 21 υπέρ των προγόνων Αρχαίων Ελλήνων!
Να θυμίσω πως οι Αγωνιστές του 21 αγωνίστηκαν για του Χριστού την Πίστη την Αγία!
Όλα τα άλλα όσα αναφέρονται..είναι βλάσφημα!Θα τρίζουν τα κόκκαλα των Ηρώων του 21!!

Άνεμος είπε...

Να ρωτήσω το Δημήτρη αν τα πιστεύει αυτά που λέει;
Να ρωτήσω και τι σχέση θα μπορούσε να έχει με τις καταστροφές το κατά πόσο ο θεός τους πίστευαν πως έκανε με μαεστρία τον ταχυδακτυλουργό;
Να ρωτήσω τέλος αν έχει διαβάσει ποτέ την Ελληνική Νομαρχία του Ανωνύμου του Έλληνα η οποία προετοίμασε την επανάσταση, όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως ήταν μία επανάσταση ΚΑΙ κατά των ιερέων εκτός των άλλων;
Ας ρωτήσω...

Dimitris είπε...

Συνωνοματε, ο πνευματικος αυνανισμος βλεπω καλα παει. Χιλιους σαν και σενα να εχει η "ιερα" συνοδος, και θα εχουμε καθε 6 μηνες Βατοπεδια.

Και μια ειλικρινης, και καλοπροαιρετη ερωτηση. Παιρνεις κανα φραγκο για να υποστηριζεις αυτες τις ανιστορητες ανοησιες, η σε πιανουν κοροιδο?

Συνολικές προβολές σελίδας