Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

CSI Greece: Το προφίλ του Ελληναρά


Κύριε μπάτσε (αριστερά της φωτογραφίας), ο κύριος με το κράνος (πρώτο πλάνο) δεν αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του; (Ο νόμος βέβαια μιλά για κουκούλα και θα εξαιρείται ότι φέρει Ελληνική σημαία ή εθνόσημο)

Προσέξτε τον κύριο στο πρώτο πλάνο της φωτογραφίας. Είναι Ελληναράς και το δείχνει...

Φέρει, περήφανα βεβαίως, τη σημαία πάνω στο κράνος του. Βέβαια δεν φέρει κράνος όταν οδηγά τη μοτοσυκλέτα του (αν έχει), αυτά είναι για τους άλλους, τις κότες.

Το σωσιβιάκι στη μέση, με την κοιλίτσα που διαγράφεται κάτω από την μπλούζα δείχνει τους γυμνασμένους κωλιακούς (από το χέσιμο των κοψιδιών) το πρότυπο του ανδρός πολεμιστή που επικρατεί από την αρχαιότητα.

Επίσης προτιμά να μάχεται κεκαλυμμένος, όχι επειδή φοβάται να αποκαλύψει σε ποιά υπηρεσία εργάζεται, αλλά για να προσομοιάζει σε περικεφαλαία.

Μάχεται δε με άλλους και πίσω από την προστασία της επίσημης βίας-εξουσίας για να είναι σε φάλαγγα.

Αναρωτιέμαι αν έχει και σαγιοναρίτσα, αλλά μάλλον όχι, διότι αν χρειαστεί να οπισθοδρομήσει τρέχοντας οι σαγιονάρες δεν θα τον βοηθήσουν.

Έτοιμος πάντα για παραλία φορά το κοντομάνικό του και την βερμουδίτσα του.

Όταν δεν κρατά μολλοτωφ, κατ'εντολήν, κρατά την ποτηρούκλα με τη φραπεδιά και επιχειρηματολογεί γιατί είναι φοβερό που είναι Έλληνας.

Στο παιδί του λέει ότι ο ελληνικός πολιτισμός είναι μεγάλος, ο μεγαλύτερος, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να απαντήσει στο "γιατί μπαμπά;" και αρκείται στο : "Όταν εμεις (και αυτός μέσα) χτίζαμε Ακρόπολη αυτοί τρώγαν βατόμουρα - βρωμομετανάστες...φτού!"

3 σχόλια:

Αntidrasex είπε...

λινκ, πάραυτα!

Dimitris είπε...

Μεταξυ αλλων, εδω:

http://www.indymedia.org.uk/en/2009/07/434085.html

HappyHour είπε...

Xaxaxa, Ελληνάρας όντως !

Συνολικές προβολές σελίδας