Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Χ.Α.(χαχα)


*πάντα ο καπιταλισμός όταν δυνάμωνε προσπαθούσε να ρουφήξει και τις ψυχές των ανθρώπων
να αφήσει άδεια εξαθλιωμένα κουφάρια που θα δουλεύουν, δούλοι, για ένα κομμάτι ψωμί
και πάντα όταν υπήρχε κίνδυνος αντίδρασης, έπαιζε το χαρτί του φασισμού/ναζισμού
για να θάψει την πραγματικότητα, ότι η μόνη πάλη είναι ταξική, κάτω από την προβιά
του "πατριωτισμού της διαίρεσης και της χειραγώγησης.
Και πάντα ο φασισμός υποκλινόταν στα αφεντικά και στους πραγματικούς εκπροσώπους του κεφαλαίου. Διότι, όπως και να το κάνουμε, το αφεντικό προτιμά να τρώει με την Ντόρα. Ο Μιχαλολιάκος του χαλά την αισθητική μεν, είναι αναγκαίο κακό δε για να διατηρηθεί το καθεστώς.

Πολλά λέει ο στόμας πολλών, μεταξύ των οποίων για την ΧΑ(χαχα). Πολύς εξωραϊσμός, θάψιμο της πρόσφατης ιστορίας της και καμουφλάρισμα με πατριωτισμό του ναζιστικού δηλητηρίου.
Πατριώτες, άφθαρτοι, μαχητικοί και άλλες παπαριές που περνούν μεγαλοκάναλα και μεγαλοδημοσιογράφοι. Και 1.000.000 ψηφοφόροι που δεν μπορούν να κάνουν λάθος.
Τι μας λες καλέ. Τι μας λες καλέ.
Λοιπόν... Η ΧΑ(χαχα) δεν έχει φάει λεφτά ε;. Πως να τα φάει ρε κακόμοιρα αφού δεν είχε τα χέρια στο μέλι με το 0,2% που έπαιρναν οι υποκοσμικοί. Δεν λέει όμως κανένας ποιος και γιατί τη χρηματοδοτεί ώστε να ανοίγει γραφεία εντός και εκτός χώρας. Δεν φτάνει το μυαλό κανενός χρυσαύγουλου.
20ον, Ο φασισμός δεν είναι άποψη, δεν είναι πολιτική δεν είναι ιδεολογία. Είναι φροϋδικό σύμπλεγμα. Τώρα ποιον ο πατέρας τον σάπιζε στις μάπες, ποιον τον σοδόμιζε, ποιος έκανε αιμομιξίες δεν είναι θέμα τηλεόρασης αλλά ψυχιάτρου. Όσο και να προσπαθεί να μας πείσει ο Τράγκας.
Το 1.000.000 ψηφοφόροι δεν λέει τίποτα. Έχουμε πολλούς μαλάκες έτσι και αλλιώς στην Ελλάδα. Εδώ συνεχίζουν κάποιοι να ψηφίζουν μΠΑτΣΟΚ.
Μην ξεχνάμε ότι και στη Γερμανία ο Χίτλερ έφτασε να παίρνει κοντά 44% και μετά είχαν 11% του συνολικού πληθυσμού νεκρούς!!! Ψιλά γράμματα για τους ΟΥΓΚ.
Ανεξαρτήτως πως, πάντα υπάρχουν αυτοί που πιάστηκαν κορόιδα και ψήφισαν ΧΑ(χαχα). Βλέπεις απλώς τα κωλοκάναλα έπρεπε να αναδείξουν τη δράση των νεοχαζών, που συνέβαινε όχι απλώς με την ανοχή αλλά με τη βοήθεια της ξεφτιλισμένης Ελ.Ασ. που αντί να προστατεύει τον πολίτη τον άφηνε έρμαιο στην εγκληματικότητα για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του κεφαλαίου.
Μέχρι τότε, περίπου μέχρι την 28η Οκτωβρίου που ο κόσμος έριξε τον ΓΑΠ, αντισυστεμικός χώρος θεωρούταν, χρεωνόταν τα πάντα (Δεκεμβριανά, Αγανακτισμένοι,επισόδια) και προβαλλόταν ο ΣυΡιζΑ. Αυτό δεν βόλευε πια.
Οι μισοί που ψήφισαν ΧΑ(χαχα) θα ψήφιζαν ΣυΡιζΑ μόνο και μόνο για να εκδικηθούν το σύστημα. Ο άσσος του συστήματος τραβήχτηκε την κατάλληλη στιγμή.
Έτσι τώρα η προπαγάνδα παίζει πολυεπίπεδα.
1. Άκρα η ΧΑ(χαχα) και η Αριστερά, άρα ψηφίστε ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ
2. Πατριώτες οι ΧΑ(χαχα) άρα μην πάτε στην "αντεθνική" αριστερά.
3. Αντμνημονιακοί, δεν έχουν κλέψει κλπ, δηλαδή άφθαρτοι και νέοι. Ποιοι; οι τραμπούκοι, αυτοί που πούλαγαν προστασία, οι νταβατζήδες.
4. Το χειρότερο, γιατί οφείλεται στη  μειονεξία που νιώθει ένα μεγάλο κομμάτι του απαίδευτου λαού,είναι ότι αφού δεν έχει τα αρχίδια να απαιτήσει, να συγκρουστεί να επαναστατήσει, το αναθέτει σε άλλους. Να ρίξει καμιά σφαλιάρα σε αυτούς. Και βαράει ο Κασιδιάρης την Κανέλη, του ΚΚΕ που ποτέ δεν είχε εξουσία, που δεν ψήφισε ποτέ μνημόνιο, που που που... και προσκυνάνε στο κατεστημένο ψηφίζοντας τους νόμους που στηρίζουν τους εφοπλιστές, που είναι ενάντια στις απεργίες των εργαζομένων, που που που... κι όμως ....

Το γελoίο είναι ότι πολύ εύκολα πείστηκαν πολλοί Έλληνες ότι εχθρός είναι ο φτωχοδιάβολος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα και όχι ο τοκογλύφος που του πίνει το αίμα. Άσε που είναι δύσκολο να τα βάλεις με αυτόν. Δεν πείστηκαν βέβαια. Απλώς έψαχναν πιο αδύναμο για να ξεσπάσουν την μειονεξία τους.

Το μέλλον ισορροπεί ανάμεσα στο ζόφο της εξαθλίωσης, πολιτικής, πολιτισμικής, ανθρωπιστικής και όλων των άλλων χαρακτηριστικών που εξυψώνουν την ανθρώπινη φύση και την ανατροπή του κόσμου των εκμεταλλευτών. Προς τα που θα πάει δεν γνωρίζω. Φοβάμαι όμως ότι η βλακεία είναι αξεπέραστη και μεταδοτική. Έτσι οι πλούσιοι διαιρούν τους φτωχούς και τρώνε τις σάρκες τους. Και πίνουν το αίμα τους.
Αυτή είναι η μία πλευρά που αποφάσισαν εκούσια ή ακούσια να στηθούν κάποιοι.
Για μας τους υπόλοιπους που αντιλαμβανόμαστε την ύπαρξη ως μια συνεχή μάχη για ισότητα, δικαιοσύνη και αλληλεγγύη από όλους προς όλους, δεν μας μένουν και πολλές επιλογές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας