Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

...and justice for all


Σύμφωνα με τον εισαγγελικό λειτουργό Ελλάδα είναι ο κωλοτουμπιασμένος οπορτουνικός "πατριωτισμός¨του Λα.Ο.Σ. και η ψυχασθενική σχιζοφρένεια του υπόκοσμου των ναζί της ΧΑ(χαχα). Αρκεί που έχουν ένα μπλε άσπρο πανί για να κρύβουν τις πομπές τους. 
Θυμάμαι και ένα παλιό φίλο που πήγαινε και του πούλαγε νταβατζιλίκι-προστασία ένας φουσκωτός. Σημαίες ελληνικές στη μηχανή, στο μπουφάν και πατριωτισμός/εθνικισμός μέχρι τα μπούνια. 
Μάλλον ο εισαγγελικός λειτουργός θέλει είτε την αλητεία την εσωτερική είτε τον δωσιλογισμό. Αρκεί να έχουν σημαία. Οι ιδέες για έναν καλλίτερο κόσμο βρίσκουν αδιάφορους τους μαυρόψυχους καθεστωτικούς με το ελάχιστο μυαλό. Άλλωστε το μνημόνιο το έβγαλαν νόμιμο οι δικοί του...

«Αν δεν σας αρέσει να είστε στην Ελλάδα, να αλλάξετε χώρα. Κουκούλες φοράνε μόνο οι ρουφιάνοι και οι θρασύδειλοι», φέρεται να είπε εισαγγελικός λειτουργός, απευθυνόμενος σε δυο φοιτητές κατά τη διάρκεια δίκης τους.
Οι φοιτητές κάθισαν σήμερα στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών καθώς, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τον Αύγουστο του 2012 συνελήφθησαν να σκίζουν ελληνικές σημαίες και να προχωρούν σε βανδαλισμούς στα γραφεία του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής.
Το δικαστήριο τους επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με 3ετή αναστολή. Οι δύο νεαροί είναι φοιτητές του ΤΕΙ Σερρών. πηγή enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας