Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Μεγάλη νίκη...


Ανένδοτο σκληρό αγώνα έδωσε ο κυρ Φώτης Κουβέλης στην συνάντηση των αρχηγών της συγκυβέρνησης. Καθώς δεν υποχωρούσε με τίποτα από τη θέση του όλα έδειχναν ότι η διαπραγμάτευση για την επόμενη δόση θα κατέληγε σε ναυάγιο.
Ίδρωσε η Όλγα Τρέμη. Πάγωσε ο Πρετεντέρης μαζί με την τσιμινιέρα. Η Μέρκελ κλονίστηκε καθώς ο Φώτης απείλησε ότι θα κρατήσει την ανάσα του μέχρι να σκάσει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.
Τελικά η τρόικα υποχώρησε και η χώρα κατήγαγε μια ένδοξη νίκη. Παραθέτουμε τις σκέψεις του ίδιου του αριστερού Φώτη.

"Εμείς ως υπεύθυνη αριστερά δεν μπορούσαμε να ανεχτούμε να υπάρχει ένας φόρος με το δυσκολοπρόφερτο όνομα ΕΤΗΔΕ, που τρέχα γύρευε τι σημαίνει. Παλέψαμε σκληρά, παλέψαμε πολύ και πετύχαμε να αλλάξουμε το όνομα.
Αυτή είναι η αρχή ενός μεγάλου αγώνα που θα δώσουμε με τους εταίρους μας στην κυβέρνηση. Ήδη θέσαμε τον επόμενο μεγάλο στόχο μας. Κατάργηση τν ονομάτων των μνημονίων. Αντί για μνημόνιο 1, μνημόνιο 2 κλπ θα απαιτήσουμε να ονομαστούν με τα ελληνικά -Λάκης, Τάκης, Σούλα, Κούλα"

Ως υπεύθυνος μπλόγκερ διαμαρτύρομαι που από το MEGAλο κανάλι δεν δόθηκε η δέουσα προσοχή και βαρύτητα στην πολύ σημαντική αυτή είδηση.

Οι κόκκινες γραμμές ΄του στρινγκ τραβήχτηκαν άλλη μια φορά και φάνηκε ... γκουχ... ότι έκρυβε τέλος πάντων.

Για να μάθουν τα παλιόπαιδα του ΣυΡιζΑ να φωνάζουν 
"Μισθούς συντάξεις τους κάνατε κουρέλι
άντε και γαμίσου σύντροφε Κουβέλη"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας