Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Η ντροπή να είσαι Έλληνας...

Γαμώ το... Και εκεί που λες,
"Όχι ρε καριόληδες, δεν είναι όλοι σαν τα μούτρα σας. Δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες απαίδευτοι, μειονεκτικοί, αληταράδες, ρατσιστές.
Όχι, ο πολιτισμός που πρεσβεύουμε δεν έχει να κάνει με το ότι κάποιοι κάποτε έχτισαν έναν Παρθενώνα σε τούτα τα μέρη και μεις που λιαζόμαστε κάτω από αυτόν τον ίδιο ήλιο έχουμε κληρονομικά δικαιώματα στον πολιτισμό αυτό χωρίς να σηκώσουμε δαχτυλάκι.
Αυτοί, οι "Ελληναράδες" που επειδή είναι μικροί πρέπει να προσδιοριστούν με υπερθετικού βαθμού επιθετικούς προσδιορισμούς. Αυτοί γνωρίζουν την ελαχιστότητά τους και προσπαθούν να ξεσπάσουν την καχεκτηκότητά τους στον αδύναμο.
Ακόμη και αν ψηφίζουν κάποιοι ΧΑ(χαχα) πάλι λες ότι θα αντιληφθούν τι γίνεται, πως ξεγελάστηκαν και θα αποχωρήσουν.

Κι όμως βλέπεις ότι τελικά τα φαινόμενα αντί να σταματούν κορυφώνονται, οι πολλοί παραμένουν δειλά ανθρωπάρια στις τρύπες τους έχοντας μια ελπίδα ότι το χειρότερο που φοβούνται ίσως και να μην έρθει.
Και ενώ κάποιες τοπικές κοινωνίες, όπως στις Σκουριές ή στην Κερατέα παλιότερα αντιστέκονται, κάποιες άλλες κοινωνίες, οι περισσότερες, σκύβουν το κεφάλι - τουρλώνουν τον κώλο - βγάζουν την σημαία στο μπαλκόνι και ξελαρυγκιάζονται την εθνικότητά τους για να καλύψουν τις πομπές τους ως ανθρώπινα όντα.
Παρωχυμένοι, ξέπνοοι, υποταγμένοι μπροστά στον αφέντη κρύβουν τα μεγάλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Δουλεμπόριο, βασανισμοί, βία, ανθρωποκτονίες.

Στην Μανωλάδα, εκεί που παλιότερα έδεναν και έσερναν ανθρώπους πίσω από τα αγροτικά (αυτά που πήγαιναν μετά στα σκυλάδικα για να κολλήσουν πεντοχίλιαρα των επιδοτήσεων στα λιπαρά μπούτια της γλάστρας με το μικρόφωνο) δεμένους ανθρώπους.
Σήμερα οι επιστάτες του τσιφλικά κυνήγησαν πυροβολώντας ανθρώπους-κολίγες που ζητούσαν δεδουλευμένα.
Το ξεφτυλισμένο κράτος του υπουργού skinhead Δένδια του εκατόνταρχου έπιασε τους ανθρώπους αυτούς ως παράνομους μετανάστες. Τώρα που τελείωσαν τη δουλειά, πριν τους είχε το αφεντικό ανάγκη. Νταβάς το κράτος, μπράβος οι μπάτσοι, πουτάνα η δικαιοσύνη πάνε να απελάσουν τους ανθρώπους ώστε να μείνουν ατιμώρητα τα κτήνη.


Για τον ελληνοσκατόψυχο της νέας νέας δημοπρασίας, τον (ε)λ-λαδέμπορα μπορείς να πεις και πολλά. Δεν είναι ανθρώπινο ον έτσι και αλλιώς.

Κι όμως υπάρχουμε και εμείς που πιστεύουμε ότι αν κομίζει ένα πράγμα ο πολιτισμός ο ανθρώπινος, και μέσα σε αυτόν και ο Ελληνικός, είναι να καταφέρει τελικά ο άνθρωπος να ξεπεράσει τη νηπιακή του κατάσταση και να εξελιχθεί σε δικαιοσύνη, ισότητα και αλληλεγγύη για όλους.
Στην Ελλάδα φαίνεται ότι είμαστε λίγοι, και ως νούμερο και ως ανάστημα.
Ντρέπομαι γι αυτό
Δείτε :

http://prezatv.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5081.html
http://prezatv.blogspot.gr/2013/04/manolada.html
http://prezatv.blogspot.gr/2013/04/video-20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας