Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

No news, good news... Φόλα στα κομματόσκυλα

Μετά τη Θάτσερ, τον ΓΑΠ, Τον Σα(χλα)μάρα
η σειρά σου Τσίπρα

Ο Τσίπρας πρέπει να "πεθάνει" (πολιτικά πάντα. Ας ζήσει βιολογικά ευτυχισμένος ως τα 2.587. Πολιτικά πρέπει να πεθάνει). Είναι ο τελευταίος πολιτικός που χρησιμοποίησε το σύστημα στο ρόλο του ηγέτη. Καθαρό πρόσωπο με γωνίες που γράφει στην ΤιΒί. Νέος ώστε οι γιαγιάδες να τον βλέπουν εγκόνι, οι μαμάδες γιο και οι κόρες γκόμενο. Φωνή Ανδρέα Παπανδρέου (αυτό πρέπει να το δούλεψε περισσότερο από τα αγγλικά) για να συγκινεί τους γέρους.
Αν δεν υπήρχε ο Τσίπρας θα έπρεπε να εφευρεθεί από το σύστημα. 
Για να πείσει ότι μπορεί μεν να αντισταθείς αλλά είναι μάταιο.
Για να δείξει ότι και η αριστερά τα ίδια θα κάνει.
Για να ενώσει όλα τα νεοφιλελέ κόμματα κάτω από την ομπρέλα του.
Για να πάρει το φταίξιμο όταν δεν θα τον χρειάζονται πια και θα έχουν δημιουργήσει τον επόμενο.
Ο Τσίπρας πρέπει να φύγει από τη μέση και να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν χρειάζεται ηγέτης (ούτε κόμμα) αλλά λαϊκή βούληση και εφαρμογή της λαϊκής κυριαρχίας. Όχι λαϊκής κυριαρχίας που θέλει ο Πανούσης (όχι ο καλός ο Τζίμης, ο άλλος του Τσίπρα). Διότι δημοκρατία έχουμε όταν ο λαός δεν άρχει (που δεν άρχει! οι τοκογλύφοι άρχουν μέσω Τσίπρα και Συριζα) αλλά κρατεί την εξουσία, τους θεσμούς αυτής. Κανείς δεν πρέπει να έχει τόση εξουσία όση οι πρωθυπουργοί και οι κυερνήσεις στην κοινοβουλευτική ολιγαρχία. 


Αυτό θα έπρεπε να ξεπερνά κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που ψήφισαν Σφυριζα(αδιάφορα και πέρναγα μνημόνια). Δηλαδή ότι δεν μπόρεσε να περάσει ο ΓΑΠ και ο Σα(χλα)μάρας τα περνά ο Τσίπρας...

Ο γαμοΤσίπρας (για τον Σπύρο, ξέρει αυτός). Αυτός που έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο. Αυτός που έλεγε ότι θα λέει όχι και η Μέρκελ δεν έχει άλλη επιλογή από το να τον ακούσει. Αυτός που έλεγε ότι η Ευρώπη θα αλλάξει. Αυτός που προκάλεσε δημοψήφισμα και το ΟΧΙ του 61,3 το έκανε την ίδια στιγμή και με στυγνό αμοραλισμό ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...
ΣΕ ΟΛΑ σε ότι μας πούνε. Και πάω να γράψω για αυτά που έρχονται, 
@ ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας (το νερό μέσα, τα πάντα μέσα, όλο μέσα και κουνήσου)
@ κατάσχεση της ιδιωτικής, ναι ρε μαλάκα με τον ΕΝΦΙΑ στα εξοχικά και αυτό στο κόλπο είναι
@ διάλυση των μικροαγροτών με καθεστώς ελεύθερου επαγγελματία για να τα πάρουν πολυεθνικές και τσιφλικάδε
@ αύξηση της ανεργίας με διάλυση των μεσο/μικροεπαγγελματιών (βλ. προκαταολή φόρου 100%)
και άλλα, και άλλα, και όλα αυτά που έγραφα το 2011 και το 2012 που όποιος ανατρέξει θα δει ότι είναι τα ίδια. 
Διότι είναι τα ίδια, απλά ο Τσίπρας φαίνεται πιο ικανός (έχει περισσότερη ανοχή) να τα περάσει. Όταν αρχίζουν να εφαρμόζονται οι νόμοι (πράξεις δηλαδή της κυβέρνησης, από τις οποίες πράξεις μπορείς ασφαλώς να την χαρακτηρίσεις τι είναι και όχι από τα λόγια) τότε θα καταλάβουν όλοι τι εστί βερίκοκο... Τι βερίκοκο, καρπούζι στον κώλο μας.


Αυτοί που θα συνεχίσουν να στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική, όχι με επιχειρήματα αλλά με λοιδορίες, ειρωνείες και σοφίσματα του κώλου για το τι είναι πολιτικοί και σε ποιους πρέπει να την αφήσουμε θα είναι 3 ειδών άνθρωποι.
1. αυτοί που έχουν γίνει φερέφωνα του κόμματος γιατί δεν έχουν μάθει να υπερασπίζουν δικές τους αρχές αλλά το κόμμα.
2. Αυτοί  που έχουν ή αποζητούν όφελος από το ΣυΡιζΑ, επειδή είναι κοντά οι ίδιοι ή κάποιοι δικοί τους και δίνουν εξετάσεις κομματικών θέσεων και αρχών.
3. Αυτοί που πριν ήταν νεοφιλελεύθεροι τύπου ΡΗΜΑΔ, λίγο αριστεροί, ή καταβολών, λίγο wannabe επιτυχημένος νεοφιλελέρας, λίγο δεν μου πάει η αισθητική ΠαΣοΚ ΝΔ.

Οι πλειονότητα βέβαια δεν κατέβηκε ποτέ να αγωνιστεί για κάτι και έτσι γι αυτούς το "επαναστάτης" είναι βρισιά ή ειρωνεία. Συνήθως είναι προσκείμενοι ή φόρα παρτίδα προεδρικοί. Άλλωστε από κει εκπορεύονται τα όποια οφέλη ε;
Αυτοί οι τύποι που περνάγαν από το Σύνταγμα με το μπλαζέ ύφος για ότι συνέβαινε και αξιολογούσαν τους άλλους, αυτοί που κάνουν κακάκια μόλις σκάσει μακρυά η πρώτη κρότου λάμψης, αλλά στο διαδίκτυο είναι λιοντάρια και λάβροι εναντίον όλων όσοι  χτυπάνε τη νεοφιλελέρα κυβέρνηση. Αυτοί είναι που αύριο, όταν αρχίσουν οι πορείες και οι διαδηλώσεις και οι συγκρούσεις για να πέσει μια ακόμη μνημονιακή κυβέρνηση, έχουν χαράξει τη γραμμή και επέλεξαν τη μεριά. Αυτή με του δυνατού. 
Μόνο, τι κρίμα, δεν έχουν τα αρχίδια να σταθούν εκεί δίπλα από τα ΜΑΤ του Πανούση (όχι του καλού του Τζίμη, του Τσίπρα) και να αγωνιστούν για τις θέσεις (ποιές θέσεις) για τις αρχές τους (αρχίδια αρχές). για να τα πούμε και από κοντά. 

Οι υπόλοιποι έχουμε κάνει την επιλογή μας εδώ και χρόνια. Είμαστε από την άλλη πλευρά.Εσείς κομματόσκυλα ΟΥΣΤ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας