Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

Θα σκοτώνουν τους Έλληνες όταν αρωσταίνουν

Εν οίδα... ουδένα είδα και δεν θα δω τι θα πάθει 
από τα νομοσχέδια που θα φέρω... 

Ζήτω η αριστερή κυβέρνησή μας που αλληθωρίζει φουλ δεξιά
Ζήτω ο πρωθυπουργός (μας;) που είναι μάγος (πότε έκανε το ΟΧΙ ΝΑΙ και υπέγραψε είναι απίστευτο)
Ζήτω οι υπουργοί της οι Πασόκοι που ξέρουν από διακυβέρνηση, φαγοπότι και προπαγάνδα.
Ζήτω και το ΔΝΤ που όπου πάει το προσδόκιμο ζωής πέφτει επτά χρόνια αλλά εδώ στην Ελλάδα θα το τραβήξει στα άκρα... 

Όλα τούτα τα καθάρματα αποφάσισαν να ποινικοποιήσουν τους ασθενείς, όχι από γρίππη, αυτό θεραπεύεται από μόνο του. Το καρκίνο, την κακιά αρρώστια. 
Γιατί φταίς που αρρώστησες. Είναι αυτή η χυδαία άποψη των νεοφιλελέρων ότι φταις για την φτώχεια σου, για την ανεργία σου, ανεξάρτητα αν οι κυβερνήσεις τσιράκια - όπως οι δικές μας - ψηφίζουν προστασία του κεφαλαίου και δημιουργούν της συνθήκες φτώχειας και εξαθλίωσης επιβάλλοντες τες.
Έτσι φταις που είσαι φτωχός, άνθρωπος με ειδικές ανάγκες, με χρόνιες ασθένειες ή ανίατες...
Θεάρεστο έργο, άκρως ναζιστικό -αποκύημα του καπιταλισμού ο ναζισμός- να καθαρίζει την κοινωνία και να γλιτώνει τα λεφτά των φορολογουμένων, που μπορούν να τα φάνε οι τοκογλύφοι και οι νταβαντζήδες.
Τι σκέφτηκαν λοιπόν  στην κυβέρνηση του Τσυριζα και έβαλε μπροστά να εφαρμόσει ο Πασοκος υπουργός, αυτός που με τον Πάχτα(των Σκουριών) είχαν υπογράψει ένα ύποπτονομοσχέδιο  και τους είχε διαγράψει ο Γιωργάκης).
Λέει λοιπόν ότι θα γίνουν υποχρεωτικές οι εξετάσεις για κάποιους τύπους καρκίνου. Ας γίνουν, θα είναι δωρεάν; Σημαντική λεπτομέρεια διότι δεν είναι ούτε φτηνές ούτε εύκολες.
Μέχρι εδώ ας πούμε καλά, το σωστό θα ήταν βέβαια να πούνε υποχρεωτικές και δωρεάν και να σταματήσει εκεί.
Συνεχίζουν όμως οι πονηροί... Όποιος δεν κάνει σε συγκεκριμένο χρόνο και νοσήσει θα πληρώνει μέρος της θεραπείας που μπορεί να φτάσει έως 50%
Ώπα... ώπα υπουργάρα μου... Για πες τε μου ρε λεβέντες ο Κουρουμπλής η Πασόκα παίρνει σύνταξη που είναι τυφλός; Αν ναι, με το σκεπτικό του δεν δικαιούται διότι ήξερε ότι είναι επικίνδυνες οι χειροβομβίδες , σαν αυτή που τον τύφλωσε.
Κοίτα όμως ρε κάτι συμπτώσεις... Όπου πάει το ΔΝΤ αυξάνονται ραγδαία τα περιστατικά εγκεφαλικών, καρδιακών και καρκίνου. Τα ψυχομετρικά των Ελλήνων το 2012 ήταν παρόμοια αυτών στο Ιράκ κατά την εισβολή!!!
Σου λένε τα σαΐνια του ΔΝΤ "Ρε συ αυτοί σε λίγο, όπως τους γαμάμε θα πέφτουν σαν τις μύγες. Θα πρέπει να τους νοσηλεύουμε με ακριβά φάρμακα;;" και έρχεται ο κανόνας των νεοφιλελέρων "Το κράτος υπάρχει για να δρα ασφαλώς ο επιχειρηματίας". Εννοούν έβαια για να απομυζά την κοινωνία ο κάθε ολιγάρχης με διαμεσαλαβητή, όσο και καταστολέα το κράτος και τη δομή του.
Η κυβέρνηση Συριζα φαίνεται θα επιτύχει ως νεοφιλελεύθερος εκτελεστής, αν την αφήσουμε...
Δείτε εδώ και εδώ
και εδώ για το τέλος της δημόσιας υγείας

Το δόγμα του σοκ συνεχίζεται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας