Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Εις άτοπον απαγωγή...


Βίτσια και αυτά ρε πούστη μου. Έφυγα από την Αθήνα την Πέμπτη, αφού είδα τα γουρούνια των ΔΕΛΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ να δίνουν ξύλο πρώτη φορά αριστερα. 
Όλο το βράδυ πριν και σ όλη τη διαδρομή για Μάνη έβριζα τον Αλέξη και τα κομματόσκυλα και μένα που σα μαλάκας πίστεψα ότι μπορεί να κάνει μια κάποια διαφορά ... αρχίδια καπαμά...

Τις τελευταίες μέρες χωρίς τηλεόραση και ράδιο μπόρεσα να σκεφτώ πιο ήρεμα ψαρεύοντας και αγναντεύοντας το πέλαγο από έναν όμορφο κολπίσκο...

Λέει ο  Άρθουρ Κόναν Ντόυλ με το στόμα του Σέρλοκ Χόλμς, όταν απορρίψεις όλς τις πιθανές λύσεις αυτή που μένει όσο απίθανη, όσο παράλογη και αν φαίνεται είναι αληθινή.

Πέντε μήνες διαπραγμάτευση, αδιέξοδη, μια συμφωνία (20ης Φλεβάρη) που δεν είχε προβλέψει χρηματροδότηση της Ελλάδος από αφέλεια!!!.
Όλες οι πληρωμές που έγιναν στο ΔΝΤ που στράγγιξαν τα ταμεία. 
Δημοψήφισμα με περίεργο πολυερμηνεύσιμο ερώτημα με το πρόγραμμα να λήγει.
Τράπεζες κλειστές που οδηγούν σε μακρύ capital control που σφίγγει την οικονομία και κάνει δυνατή κάθε εφαρμογή (πχ διπλό νόμισμα) με όρους των δανειστών.
Μια συμφωνία που περνά ότι θέλουν και ήθελαν οι δανειστές.
Και, όπως λέει η Φρανκφούρτε Αλεμά;νιε, ένας πρωθυπουργός που είναι το μοναδικό κεφάλαιο που έχει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα να ξοδέψει. Ο Γιωργάκης ξοδεύτηκε από το 2009 έως το 2010.
Ο Σαμαράς από το 2012 έως το 2013. Δεν μπορούσαν να βασιστούν πάνω τους για τη δουλειά.

Με τον Τσίπρα και την πρώτη φορά (δήθεν) αριστερά κατάφεραν
Να περάσουν τους πληστηριασμούς
Να γαμήσουν τους μικροαγρότες (τους μικροεπιχειρηματίες τους γαμάνε από την αρχή πέντε χρόνια τώρα). Διαλύεται πλήρως ο πρωτογενής τομέας και αναδιοργανώνεται για να πάει στα χέρια πολυεθνικών και νέων μεγαλοτσιφλικάδων.
Ανοίγει διάπλατα τα πόδια του το ασφαλιστικό και το συνταξιοδοτικό.
Στα δε τρόφιμα ο Τσίπρας εφαρμόζει ταξική πολιτική. Θα εξοντώσει τους πλούσιους με υψηλή χοληστερίνη και τρυγλυκερίδια, αφού το κρέας και άλλα εδέσματα πάνε σε ΦΠΑ 23%. Οι φτωχοί θα τρώνε υγιεινά κρεμμύδια και ότι ρίζες βρίσκουνε ή την ελεημοσύνη του κράτους... 
Ότι δεν πέρασε σε πέντε χρόνια τα πέρασε ο Τσίπρας σε πέντε μήνες και (Ω! τι colpo grosso) διατηρεί την δημοτικότητά με το αριστερό ρεύμα (το αντιμνημονιακό που όμως δεν κατήγγειλε τίποτα ούτε παραιτήθηκε από πουθενά) να τρώει τη μήνη των πολιτών (οι οποίοι χεστήκαν πάνω τους και δέχονται τα πάντα - να δω τους αγρότες περιμένω πάντως!!!!)
Ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, μέσα και το νερό!!!
Άσεπου χαντάκωσε την Αριστερά παντού για πολλά χρόνια
Τελικά για τους τοκογλύφους ο Συριζα ήταν η καλλίτερη λύση. 
Μπορεί το σύστημα το 2012 να μην ήταν έτοιμο για το Συριζα αλλά το 2015 ο Συριζα του Τσίπρα αποδεικνύεται πανέτοιμος για το σύστημα.

Με την εις άτοπον απαγωγή αποδεικνύεται ότι ο Συριζα μας απήγαγε σε άτοπο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας