Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ηχούν τα τύμπανα, σημαίνουν οι καμπάνες

Βγήκε ο υπουργός skinhead, προϊστάμενος νεοναζί, επιφορτισμένος να επιβάλλει την ανομία, την αταξία και την απορύθμιση των τοκογλύφων και έχυσε δάκρυα μαύρα για τους σεκιουριτάδες που προσκόμισε το κράτος και η βία στην Ελ Ντοράντο για να φυλούν την καταστροφή του τόπου. Η ζωή του μπάτσου, όπως καταδεικνύουν και τα κανάλια άλλωστε, έχει άλλη αξία από του πολίτη και των παιδιών του. 
Υποσχέθηκε την εφαρμογή των νόμων που ψηφίζει η δωσιλογική κυβέρνηση κατόπιν απαιτήσεως των ξένων αφεντικών της και δήλωσε με στόμφο Ρωμαίου διοικητή σε οχυρό στη Γαλατία "Η συμπεριφορά αυτή πληγώνει την δικαιοσύνη". Είπε δε ότι υπάρχουν οι αρμόδιες αρχές, που τις ηγεσίες τους διορίζει άλλωστε η κυβέρνηση, για να καταφεύγει κάθε ενδιαφερόμενος. 



Τη σκυτάλη πήραν τα MEGALA κανάλια. Τα τρέηλερ σε προκαλούσαν να παρακολουθήσεις τον τραυματισμό 6, 7,8 αστυνομικών που τραυματίστηκαν. Τον βιασμό αυτών που παραδόθηκαν. Την σκληρή γλώσσα των διαδηλωτών και το βαρύ άρωμα που φορούσαν κάποιες γυναίκες.
Παρεμπιπτόντως, έγινε πολύ περιορισμένη χρήση χημικών για να προστατεύσει η αστυνομία τους διαδηλωτές από μέλισσες και μία διαδηλώτρια σώθηκε από πέσιμο όταν μπάτσος την έπιασε από το μαντήλι που φορούσε και τη σήκωσε.

Είναι αλήθεια(;), και οι μπάτσοι έχουν μάνες(;) . Γιορτή της μητέρας σήμερα και τα γουρούνια χτύπησαν μερικές για χρόνια πολλά.


Επιβολή της καταστροφής σε μια ευρύτερη τοπική κοινωνία, ενώ έρχονται οι ΕΟΖ για να συναρμολογούν υπολογιστές στην Κίνα της Ευρώπης. Επιστράτευση των εκπαιδευτικών, πίσω από άλλες επιστρατεύσεις και την διάλυση δίκαιων απεργιών με τους σεκιουριτάδες, μπράβους και νεοναζί των ΜΑΤ. 
Κάθε ένας από μας είναι πλέον σε καθεστώς διαθεσιμότητας της οικονομικής δικτατορίας που κυβερνά.
Ηχούν τα τύμπανα, σημαίνουν οι καμπάνες. Εσύ που θα είσαι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας