Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

Νόμιμα πάντα...


Παράνομη κρίθηκε πριν από λίγο η απεργία που πραγματοποιούν μέχρι και την Τρίτη οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ και τα λεωφορεία. Η συζήτηση της αγωγής που κατατέθηκε προκειμένου να κηρυχθεί η απεργία τους παράνομη διεξήχθη στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας ερήμην των σωματείων των εργαζομένων, αφού όπως υποστηρίζουν δεν τους είχε κοινοποιηθεί το σχετικό δικόγραφο.
πηγή Ελευθεροτυπία

Παράνομη κρίθηκε κάθε σκέψη και λόγος που αντιτίθεται στην εξόντωσή σου. Παράνομη κάθε πράξη αντίστασης στον εξευτελισμό και στην εξαθλίωσή σου.
Παράνομη κρίθηκε η ζωή σου και η ζωή των παιδιών σου.
Θα σωθούν όμως νόμιμα οι δανειστές ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, το όλον ΠαΣοΚ, ο Κουβέλης με τον υπεύθυνο Ψαριανό. Νόμιμα πάντα με τη δημοκρατία της τσιρίδας του Αδώνιδος και του τσεκουριού του βορΒορίδη. Μια νομιμότητα που πληρώνει διόδια στον Μπόμπολα και τόκους στην Goldman Sachs. Και εσύ μια παράνομη ύπαρξη που νομιμοποιήσε να παράγεις την καλοπέρασή τους και να επιβεβαιώνεις στην πλάτη σου την εξουσία τους.
Νόμιμα...


1 σχόλιο:

packers movers bangalore είπε...

I must be thankful for sharing your ideas.Thank you for the good writeup.its a brelient job.please visit here for more detail:
Packers And Movers Bangalore charges

Συνολικές προβολές σελίδας