Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

Ανομία τέλος


Επιτέλους! Επιτέλους! Επιτέλους!

Το (παρα)κράτος αφού ξεκίνησε την προσπάθεια αποπροσανατολισμού με το τηλεοπτικό σόου των ακίνδυνων καταλήψεων, για να εμπεδώσουν όλοι ότι όποιος σκέφτεται διαφορετικά θα παταχθεί.
Αφού δοκίμασε την αντοχή των τζαμιών του πρωθυπουργικού γραφείου, τη μέρα που ψηφιζόταν το φορομπηχτικό.
Τώρα αποφάσισε να τα βάλει με τους μεγαλοκαρχαρίες της ανομίας. Ο κατάλληλος σε νοοτροπία και εμφάνιση skinhead υπουργός δημοσίας πάταξης Δ-ένδιας και οι κατάλληλες υπηρεσίες του παρα-κράτους αποφάσισαν να γκρεμίσουν το μεγαλύτερο αυθαίρετο στην Ευρώπη.
Στην εξεταστική που ζητά ο ΣυΡιζΑ ο Βενιζέλος δήλωσε με στόμφο "Mea Colpo".

Υ.Γ. Τρέμω. Η χώρα είναι υπό κανονική κατοχή και η οργή διογκούται συνεχώς. Οι επίτροποι που είναι οι εκπρόσωποι των συμφερόντων των τοκογλύφων δεν έχουν κανένα κόστος παρά μόνο σκοπό να αποστραγγίσουν και την τελευταία ρανίδα αίματος από το τελευταίο μωρό στη χώρα.
Οι εγχώριοι συνεργάτες αποδεικνύονται όλο και πιο αδίστακτοι στην προσπάθεια τους να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος.
Τώρα που η εξαθλίωση όλο και εξαπλώνεται μέσα στις οικογένειες που συντηρούνται από τη σύνταξη της γιαγιάς, η MEGAλη προπαγάνδα δεν είναι αρκετή. Η "τρομοκρατικές" ενέργειες δεν θα είναι ικανές να αποπροσανατολίσουν.
Τώρα που το ΔΝΤ (ενάντια στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων) δηλώνει ότι εφόσον ο κόσμος στρέφεται μαζικά προς το ΣυΡιζΑ και όταν γίνει κυβέρνηση θα χρεοκοπήσουμε επίσημα.
Τρέμω. Τα τυφλά χτυπήματα και ο αποτρόπαιος θάνατος που θα παίζει στα κανάλια ως νωπή σάρκα και αχνιστό αίμα φαντάζει η κορύφωση της προσπάθειας τρομοκρατίας ενός λαού που πρέπει να σκύψει λίγο ακόμη. Μέχρι να ξεπουληθεί και η τελευταία σταγόνα βροχής, και η τελευταία ηλιαχτίδα της χώρας του.
Τρέμω μήπως προλάβουν να το εφαρμόσουν πριν τους διώξουμε εμείς.

2 σχόλια:

Αριστείδης είπε...

Χααα! Φοβερό! Έγραψες πάλι!

kopria είπε...

thanx... αλλά δεν φτάνει ο λόγος... και όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει η ράβδος του λαού

Συνολικές προβολές σελίδας