Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Κερατάς μπορεί αλλά όχι και δαρμένος πάγκαλε.

Είναι προσωπικό το θέμα πια…
Προφανώς είναι προσωπικό με ότι τσαμπουνά ο ανεξέλεγκτος στόμας του Θόδωρου Πάγκαλου.
Ο κύριος που με θρασυτάτη ευκολία σπέρνει υβριστικούς χαρακτηρισμούς δεξιά και αριστερά πέρασε τα σύνορα της χώρας και χαρακτήρισε τους Έλληνες ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ. Και που (όχι ότι έχει καμία πρακτική σημασία αλλά ο συμβολισμός είναι τεράστιος), στην Τουρκία.
«Όταν οι Τούρκοι εργάζοταν» είπε το θηρίο – κατά την Χουριέτ – «οι Έλληνες τεμπέλιαζαν».
Το διέψευσε βέβαια αλλά πριν αλέκτωρ λαλήσει η Χουριέτ ανέβασε στο διαδίκτυο το ηχητικό. Η διάψευση της διαψεύσεως τον κάνει και ψεύτη!!! 

Πάγκαλε το θέμα είναι προσωπικό. Δεν μπορείς ψευδώς να με χαρακτηρίζεις τεμπέλη και να διασύρεις την προσωπικότητά μου και στο εξωτερικό.
Πάγκαλε, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια!!!

Η αλήθεια είναι ότι όταν εσύ τεμπέλιαζες ως υπουργός εξωτερικών οι Τούρκοι δούλευαν πατώντας πόδι στα Ίμια και δημιουργώντας γκρίζες ζώνες.
Πρέπει να το θυμάσαι το περιστατικό. Σε πήραν τηλέφωνο για να γυρίσεις στο υπουργείο. Αν δεν ήσουν τεμπέλης και δεν κοίταζες το προφίλ σου θα ήσουν στη θέση σου δουλεύοντας και ίσως να μη συνέβαινε ότι συνέβη με τις συνέπειες α εξακολουθούν και σήμερα.

Όταν οι Τούρκοι εργαζόταν για να πιάσουν τον αρχηγό του PKK ώστε να βγάλουν ένα αγκάθι από τα πλευρά τους και να μπορούν να ασχοληθούν και με άλλα θέματα, όπως οι γκρίζες ζώνες που είπαμε πριν, εσύ Θόδωρε ήσουν ΕΝΤΕΛΩΣ αντιπαραγωγικός για τα συμφέροντα του έθνους και ουσιαστικά τους τον παρέδωσες διευκολύνοντας τους.
Δούλευε ο Υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας  Θόδωρε, δεν κοπροσκύλιαζε σαν τον δικό μας. (δικοί σου οι όροι και στους επιστρέφω).
Και γω δούλευα Πάγκαλε!!! Και σπούδαζα και δούλευα. Την εποχή εκείνη μάλιστα εργαζόμουν στο τμήμα πληροφορικής μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ελλάδος και χτύπαγα 12ωρα και 14ωρα και έχω και ρεκόρ 36ωρο. Γι’ αυτό δεν σου δίνω κανένα δικαίωμα να με λες τεμπέλη, ενώ εσύ έχεις δώσει κάθε δικαίωμα από το δικό σου πόστο.

Και για να συνεχίσουμε. Ενώ εγώ και εκατομμύρια σαν εμένα εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα (όχι ότι έχει καμιά σημασία αλλά για να μην προτρέξεις και πεις τίποτα) και παρήγαμε έργο και πλούτο για πολλά χρόνια εσύ τι έκανες Πάγκαλε;
Μα δεν έχω ανάγκη να το πω εγώ, το είπες μόνος σου: «Μαζί τα φάγαμε. Σας διορίσαμε και τα φάγαμε».

Ο κύριος αντιπρόεδρος της χειρότερης κυβέρνησης του τόπου που θα μείνει στην ιστορία για τον τρόπο που μας οδήγησε ως έθνος στην χρεοκοπία, δεν έχει κανένα ηθικό ενδοιασμό να ομολογήσει κυνικά: «Μαζί τα φάγαμε». Πρώτο πληθυντικό που περιλαμβάνει και τον εαυτό του. «Μαζί τα φάγαμε».

ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ Πάγκαλε. Όταν εσύ διόριζες – όπως ομολογείς ξετσίπωτα και ο ίδιος – εγώ δούλευα σκληρά για να φτιάξω ένα μέλλον για μένα, την οικογένειά μου και την χώρα μου. Ένα μέλλον που εσύ υπόσκαπτες διορίζοντας παράνομα και τρώγοντας πολλά παραπάνω από όσα εγώ μπορούσα να παράγω χωρίς να διαπλακώ ΠΟΤΕ και με οποιονδήποτε τρόπο με το δημόσιο τομέα και πλούτο.
Αυτό ομολόγησες ότι έκανες εσύ και ξέρεις ότι μπορείς να συνεχίσεις να τεμπελιάζεις και να τρως το δημόσιο πλούτο χωρίς να μπορεί να σε πειράξει κανείς.

Αλλά Πάγκαλε κατάφερες το όνομά σου να αποτελεί υβριστικό χαρακτηρισμό που ξεπερνά το «τεμπέλης», «κοπρόσκυλο», «αντιπαραγωγικός», «καταχραστής δημοσίου χρήματος» ακόμη και του ψεύτη και του κλέφτη.
Είναι τόσο υβριστικό που η γυναίκα σου μοιράζει μηνύσεις και ζητά αποζημιώσεις για ηθική βλάβη επειδή την αποκάλεσαν κυρία Παγκάλου.
Και αυτό θα είναι η μεγαλύτερη ηθική δικαίωση για όλους εμάς που αφού μας τα έφαγες μας βρίζεις και από πάνω.
Κερατάς μπορεί αλλά όχι και δαρμένος πάγκαλε.

4 σχόλια:

Rodia είπε...

Τζάμπα τα γιαούρτια... ;)

kopria είπε...

τα γιαούρτια δεν πάνε ποτέ τσάμπα...
Απλώς θέλει περισσότερα

Αγησίας είπε...

Καλά τα γιαούρτια, αλλά καλύτερη η ψήφος. Αν και οι περήφανοι Ρωμιοί τη χρησιμοποιούν, όπως ο Yiorgos το γεμάτο πιστόλι. Τότε, στην προ ΔΝΤ εποχή...

kopria είπε...

Για να πυροβολούν το πόδι τους..!

Συνολικές προβολές σελίδας