Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Πέτα τον Πάγκαλο από το ελικόπτερο


«Μπροστά στον φασίστα και τραμπούκο δεν μπορείς να είσαι ακριβοδίκαιος» δήλωσε στο Mega, καταγγέλλοντας ότι υπάρχει σχέδιο «να μην μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα παρά με την άδεια του Τσίπρα».
Ο κ. Πάγκαλος προσπαθεί να πείσει - αναρρωτιέμαι ποιόν πια - ότι για την οργή που προκαλούν οι ΠαΣοΚοι στον κόσμο φταίει ο Τσίπρας και ο ΣυΡιΖα (φαντάζομαι ότι θα τους κατηγορεί και για την διάλυση των Beatles).

Προφανώς καταλαβαίνει ότι ο ξεδιάντροπος κυνισμός του ιδίου που φτύνει στα μούτρα κάθε Έλληνα όπως και το ξεπούλημα όλων των εργασιακών δικαιωμάτων κάθε Έλληνα εργαζόμενου και το χάρισμα της δημόσιας περιουσίας, η διάλυση κάθε κοινωνικής παροχής (που έχει πληρωθεί πολλάκις από όλους μας) και το προδοτικό μνημόνιο (το κάθε μνημόνιο που υπογράφεται κάθε τρεις και λίγο από την κυβέρνηση των οσφυοκαμπτών) είναι η αιτία για τα φαινόμενα που παρατηρούνται.
Φαινόμενα που ακολουθώντας την φυσική ροή των πραγμάτων θα εκτραχύνονται όσο η πίεση προς όλο και μεγαλύτερες μάζες θα αυξάνει μέχρι στο τέλος να εκραγεί.
Τότε το πρόβλημα του κυρίου Πάγκαλου θα είναι ότι δεν θα χωράει στο ελικόπτερο που θα φυγαδεύει τους συνενόχους του...

Προς το παρρόν όμως... της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες!

2 σχόλια:

BALADEUR είπε...

Τώρα κατάλαβα γιατί διέλυσαν τα σκαθάρια!!!

kopria είπε...

έτσι

Συνολικές προβολές σελίδας