Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

Υπουργείο ξεσκίσματος του Πολίτη...και πρόεδροι της αδικίας


Από την ΕΛΛΗΝΟΦΕΝΕΙΑ


"Α’ ΠΤΕΡΥΓΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
21.03.2010

Πέντε βράδια μετά τον εγκλεισμό μου στον Κορυδαλλό και παραμένω κι εγώ θεατής σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι που έχει στηθεί εις βάρος μου. Δεν καταλαβαίνω αν το μίσος μεγαλώνει ή η μοναξιά με καταρρακώνει. Βρίσκομαι άδικα εδώ μέσα και δεν γνωρίζω που και πως να το φωνάξω. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι καλοί άνθρωποι εκεί έξω που το φωνάζουν και για μένα.

Τι θα γίνει με αυτό το ‘’αστείο ‘’ τελοσπάντων ; Θα δωθεί ένα τέλος τώρα, που θα μπορούσε να σημάνει ένα τέλος και για τους υπόλοιπους; Είναι κρίμα νέοι άνθρωποι να μην μπορούν να είναι ελεύθεροι να ...δημιουργήσουν κι να προσφέρουν. Εάν ένα τέτοιο κόσμο θέλετε, με μεθόδους τις οποίες βιώνω εδώ και κάποιες μέρες, το καταφέρνετε. Αλλά το πουλί ακόμα και στο κλουβί πετάει γιατί έχει φτερά και νου. Μην το τσακίζετε άλλο.

Κάποιος να στείλει την αγάπη μου και δύο μπουρμπουλήθρες στα παιδάκια μου στο κολυμβητήριο. Θα είναι ίσως το πιο δύσκολο απ’ όλα να τους εξηγήσω τι συνέβη. Να συνεχίσουν να χτυπάνε πάντα δυνατά τα ποδαράκια τους, για να ξεφύγουν απ’ αυτούς που δεν φροντίζουν για ένα καλύτερο μέλλον γι’ αυτά.

Μάριος Ζ."
http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B6-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%85%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CF%8C
Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια ΜΑΤατζή μου...
Είμαι πεπεισμένος ότι οι ΜΑΤατζήδες (μα πως είναι δυνατόν να μετατρέπεις ανθρώπους σε ζώα...να που είναι) όρμησαν στον Μάριο διότι δεν γούσταραν τα μαλλιά του. Τον ενοχοποίησαν και η ελληνική "δικαιοσύνη", που προστατεύει την εξουσία - ανάλγητη, ανίκανη και άχρηστη - τον έστειλε μέσα.
Έτσι θα συνετιστεί και ο κάθε Έλληνας που θα θελήσει να διαδηλώσει, να αμφισβητήσει, να αντιδράσει.
ΒΑΛΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ...

ΑΛΗΤΕΣ...!

1 σχόλιο:

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

Το τραγικότερο είναι ότι η Αττική έχει γεμίσει αστυνομία αλλά η εγκληματικότητα δεν πέφτει.

Συνολικές προβολές σελίδας