Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

Γίνε και συ Πα.Σο.Κ.


Βρίσκεται ένας τύπος με το αυτοκίνητό του οδηγώντας στην Εθνική οδό. Στην πορεία του ξαφνικά μένει από μηχανική βλάβη. Σκέπτεται ότι δεν έχει οδικήβοήθεια και αποφασίζει να κάνει AUTO στοπ να πάει σε κοντινή πόλη για ανεύρεση συνεργείου κλπ.
Σταματάει ένα φορτηγό εξηγεί στον οδηγό την πορεία του και ο οδηγός προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη.
Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτά τι ψηφίζει, αυτός μεκαμάρι του απαντά Ν.Δ., φρενάρει απότομα ο οδηγός το φορτηγό και του λέει: Κατέβα γρήγορα από το αυτοκίνητό μου ρε μαλάκα!!!

Απορημένος ο κακομοίρης τι να κάνει, κατεβαίνει και ξανά πάλι οτο AUTOστοπ. Σταματάει ένα αυτοκίνητο εξηγεί στον οδηγό την πορεία του και ο οδηγός προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη.
Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις ο οδηγός τον ρωτά τι ψηφίζει, αυτός με καμάρι του απαντά Ν.Δ., φρενάρει απότομα ο οδηγός το αυτοκίνητο και του λέει: Κατέβα γρήγορα από το αυτοκίνητό μου ρε ηλίθιε!!!

Απορημένος ο κακομοίρης τι να κάνει, κατεβαίνει και ξανά πάλι οτο στοπ. Σταματάει ένα αυτοκίνητο με μια πολύ ωραία γυναίκα της εξηγεί την πορεία του και αυτή προθυμοποιείται να τον πάει στην πόλη.
Στην διαδρομή μετά από πολλές συζητήσεις, η γυναίκα τον ρωτά τι ψηφίζει, αυτός σκέπτεται και της απαντά ΠΑΣΟΚ, μπράβο του απαντά αυτή χαρούμενη και εγώ ΠΑΣΟΚ ψηφίζω και συνεχίζουν την συζήτηση και την πορεία τους χαρούμενοι.

Μετά από πολλές συζητήσεις και χαριεντίσματα σταματούν σε ένα ξενοδοχείο για τα περαιτέρω, μπαίνουν σε ένα δωμάτιο, φιλάκια, αγκαλιές κλπ. Σε κάποια στιγμή της ερωτικής πράξης λέει η γυναίκα στον τύπο: ξέρεις εμένα όταν κάνω έρωτα μου αρέσει να με κτυπούν. Τι να κάνει ο τύπος, μέσα σε όλα αρχίζει να την κτυπά..

Απέναντι από το κρεβάτι ήταν ένας καθρέπτης, κοιτιέται ο τύπος στον καθρέπτη βλέπει τα γενόμενα σηκώνει τα χέρια ψηλά και λέει:
ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΓΙΝΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ ΚΙΟΛΑΣ !!!

(Ευχαριστώ για το ανέκδοτο Ανδρέα)

5 σχόλια:

Αγησίας είπε...

Τι καλά, που θάτανε το κάθε κόμμα όταν γινόταν κυβέρνηση να #@μούσε ΜΟΝΟ τους δικούς του ψηφοφόρους ...

ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

Συμφωνώ με το σχόλιο του Αγησία.

tsaousa είπε...

Αηδιούλες...

tsaousa είπε...

Ε, μα...τα΄θελε ο κώλος σου!

ria είπε...

καλό!
πολύ καλό!!!

Συνολικές προβολές σελίδας