Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Απατεωνιάς


Βαρουφιάδα

Φωνάζουν και ωρύονται οι ΝεοΔημοκράτες και ζητούν έρευνα για το Plan B του Βαρουφάκη (όπως το λένε). Βρήκαν τρόπο να χτυπήσουν .. τι άραγε; Τους συνεταίρους τους στην κυβέρνηση; Μα και εκείνοι χτυπούν το Βαρουφάκη.
Βγήκε ο Σίλας Σεραφείμ και αποκάλεσε τον Πανούση (όχι τον καλό, τον Τζίμη, τον άλλο τον Γιάννη. Της υπεύθυνης αριστεράς της ΡΗΜΑΔ που έγινε ο Τσυριζα) «φωνή της λογικής στο Σύριζα» Μπουχχαχαχαχαχαχα… Ο ΜΑΤατζής υπουργός, του κώλου ο αριστερός, που όταν τον έβαλε ο Αλέξης εκεί που τον έβαλε είχε τους λόγους του.
Αυτός ο υπουργός, his masters voice –των δανειστών δηλαδή η φωνή- λαγός από τους λίγους, είπε ότι ο V for Varoufakis αν σχεδίαζε plan B και υποκλοπή των στοιχείων του συστήματος TAXIS- αυτά που τα έχουν υποκλέψει 2-3 φορές και κυκλοφορούν στην αγορά!!!  αυτό είναι εσχάτη προδοσία!!! Προς τους δανειστές φυσικά.
Και αφού μιλάνε οι κώλοι, μιλάει και η Φώφη και …. Έχει τόση σημασία ότι λέει όσο και μια πορδή… Και μια και είπα πορδή αναφορά έκανε εναντίον του V for Varoufakis ο ογκόλιθος της νόησης, της διανόησης, τηλεπάθειας και τηλεκίνησης, ο star των ψιθύρων κοιλιάς (ο ήχος πριν την πορδή) Απόστολος Γκλέτσος… Βρε σε όλους έχουν βρει ρόλο οι δανειστές, και για όλους υπάρχουν φράγκα να συντηρηθούν!!!!
Οι μηνυτήριες αναφορές διαβιβάστηκαν από την εισαγγελέα… Κυρ-εισαγγελέα για δες λίγο ένα σκεπτικό παρακάτω και πές μου με τι νομικό σκεπτικό στέλνεις στη βουλή αναφορά-
Λάβροι στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, πρώτος στο ψέμα. Και παθιασμένη εναντίον του V for Varoyfakis η CIA Κοθώνη του ΣΚΑΪ του Μπουγάδου!!!
Είναι αστείο την περίοδο που επέστρεψε στην Ελλάδα η πρώην τρόικα, πρώην θεσμοί, νυν παρτούζα για να ξεπουλήσει τα πάντα, να φάει το καταπέτσμα και να επικυρώσει την αποικία που έχουμε γίνει, να ασχολούμαστε με τον Βαρουφάκη (πριν λίγο καιρό όλοι ήταν βαρουφίτσες) και το σχέδιο Β.
Είναι προφανώς αποπροσανατολισμός αλλά…
..Αλλά είναι ένα άριστο σχέδιο. ΑΡΙΣΤΟ!!!! Για να χτυπήσουν όχι τον Γιάνη (με ένα ν) αλλά μια ολόκληρη αντίληψη ποινικά.
Προσέχτε.!!!! Ποινικοποιείται η χώρα να έχει εναλλακτικό σχέδιο απέναντι στους τοκογλύφους. Θα κυνηγηθούν όσοι δεν έχουν ασυλία για να παραδειγματίσουν. «Μην σκέφτεστε ενάντια στους δανειστές γιατί θα σας πηδήξουμε…» Με τη βούλα της δικαιοσύνης – που άφησε ελεύθερο τον Παπαγεωργόπουλο γιατί έχει αναπηρία; +67%. Ξεφτίλες… Αυτός με περνά στο στο τρεξιμο χαλαρά… αλλά οι άρχοντες μπορούν να τρώνε όσο μπορούν από το δημόσιο χρήμα, αν όμως πάνε να εξυπηρετήσουν το δημόσιο έναντι των συμφερόντων τότε… V for Varoyfakis.
Αλήθεια κυρ-εισαγγελέα, Κύριε πρόεδρε και υπουργοί της δήθεν αριστεράς, κύριε Μεϊμαγκάκη, κυρά Τίποτα του τίποτα κόμματος, ΡΗΜΑΔιασμένε Πανούση, και όλοι εσείς οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι.
Το να σχεδιάζεις πως θα σταθεί η χώρα σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων δεν είναι το ορθό; Το λογικό; Το πατριωτικό;
Ρε εισαγγελέα, το να ξέρουν οι αντίπαλοί σου στην διαπραγμάτευση ότι έχεις εναλλακτική λύση αν πάνε να σε πνίξουν δεν είναι το μέγιστο χαρτί σου; Αν δεν έχεις προβλέψει αυτό το χαρτί δεν συνιστά «έσχατη προδοσία;»
Πρέπει να εμπεδωθεί ότι η εναλλακτική δεν είναι γραφική, είναι ποινικά κολάσιμη. Έρχονται και εκλογές και θα έχουμε κόμματα που θα θέτουν το ερώτημα «ευρώ ή δραχμή. Δενπρέπει να μπει κάν η συζήτηση. A priori πρέπει να απορριφθεί. Καμιά ευκαιρία. Όχι. Όλα αλωμένα από τους πιο ξεφτιλισμένους δωσίλογους.
Εκεί στο ΣυΡιζΑ κρατήστε το ακρωνύμιο  αλλάξτε την ονομασία
Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Απατεωνιάς. Να έχει μια αλήθεια το κόμμα.

ΥΓ Η Νέα Δημοπρασία και ο Μεϊμαγκάκης, αυτός ο κένταυρος ranger της ΟΝΝΕΔ θέλει να πάει ο V να καταθέσει στην επιτροπή για τα μνημόνια. Βρε στόκε, αυτός είχε και ένα σχέδιο Β. Ο Διάκενος (GAP) o Σα(χλα)μάρας ο αρχηγός σου, και τώρα ο Αλέξης που κρύβεται πίσω από αριστερές λέξεις, θα πάτε ως οι αρχηγοί της συμμορίας που μας έκανε αποικιόδουλους… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας