Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Τι έχει ο ΣΥΡΙΖΑ; ΠαΣοΚογένειες



Την Παρασκευή πριν το δημοψήφισμα στην ομιλία του Τσιπραντρέου μια, κατά τα άλλα συμπαθής κοπέλα, ήταν τόσο χαρούμενη για τον κόσμο που μάζεψε ο Τσίπρας που φώναζε ότι θα γίνει νέος Αντρέας(!!!)
Είναι ήδη χειρότερος... Αντρέας στα ταξίματα, Σαμαράς στις πρακτικές. ΜΑΤ και ξύλο ακόμη και στο σταθμό Λαρίσης. Σε λίγο καιρό θα βάλει και της πουτάνας το κάγκελο ξανά έξω από τη βουλή για να εμπεδώσουμε την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης...
Και μια πουταναφέραμε... Όλοι οι Συριζοαπολογητές νεοφιλελέρες όλο αυτή την καραμέλα αναμάσαγαν. Είναι η θεωρία για το πως ο κοινοβουλευτισμός καταργεί την όποια αντιπροσώπευση επικαλούμενος κατάσταση εκτακτου ανάγκης... Πέντε χρόνια το ζούμε και η κυβέρνηση της δήθεν αριστεράς δεν διαφέρει. Το έγραψα σε παλιότερη ανάρτηση ότι όλα ήταν σχεδιασμένα γα να φτάσουν σε αδιέξοδο ώστε ο κόσμος να αποδεχτεί την κατάσταση, ο Τσιπραντρέου να κρατήσει πολιτικό κεφάλαιο και να τελειώνει κάποια στιγμή με τους αριστερορευματίες του κόμματος.
Άκουγα το πρωί τον Κουρουμπλή και μου ρχόταν να ξεράσω. Θέλει συμπαγή κοινοβουλευτική ομάδα, ισχυρό πρωθυπουργό και άλλες παπαριές πασοκικές ώστε να προχωρήσει το πρόγραμμα.
Ποιο πρόγραμμα; Των δανειστών βεβαίως, των οποίων τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο Τσιπραντρέου.
Ήδη άλλαξε το δικονομικό κώδικα για να γίνουν τα σχέδιά τους για την δέσμευση δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας ευκολότερη. Αν μιλάμε για ετερονομία αυτός είναι ο ορισμός.
Και έρχονται πλείστα όσα διότι
από τις 20 Αυγούστου θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τη νέα συμφωνία και αυτά που θα ζητάνε οι έξω, και με πόνο καρδιάς θα κάνει η εδώ δωσίλογη κυβέρνηση θα είναι πολλαπλά απ'ότι τώρα.
Και η πλάκα είναι ότι ο Τσιπραντρέου πέτυχε να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αντιπολίτευση....
Να υπογράφει χωρίς μεγάλο (ακόμη, οι συνέπειες θα σωρευτούν) πολιτικό κόστος
Να πάει το ΣΥΡΙΖΑ σε συνέδριο ώστε να φύγει το αριστερό(;;;) ρεύμα και να αναλάβουν την πλήρη διακυβέρνηση οι αδίστακτοι ΠαΣοΚοι που ξέρουν, που είναι έμπειροι, που γνωρίζει τον κώλο του η κάθε καρέκλα.
Και σύντομα θα αρχίσουν τα ξεσπιτώματα, όπως ήθελε ο Βορίδης, ο Άδωνις, το ζωντόβολο ο Βαρβιτσιώτης.
Και επειδή βλέπω πολλές εκκρεμότητες για τον Αύγουστο προβλέπω συνταξιοδοτικό και αγροτικά σε θερινό τμήμα με επιλεγμένους βουλευτές ώστε να περάσει... Να δούμε και τι άλλο ετοιμάζουν αλλά να ξέρουν ότι θα πέσουν.

Τελικά αποδεικνύεται ότι ο κοινοβουλευτισμός ΔΕΝ έχει σχέση με τη Δημοκρατία. Αρκεί να διαφθαρεί η κεφαλή και το σύστημα ε΄ναι αδύναμο να αντιδράσει θεσμικά.

Κάποια στιγμή άνεργοι, άστεγοι και λοιποί κατεστραμμένοι πρέπει να μαζευτούμε και να παρηγορήσουμε τους Συριζαίους που με πόνο καρδιάς ψηφίζουν τα πάντα, έχοντας βγάλει πάντως μετρητά στην άκρη. Τους πόνεσε μέχρι και η καρδιά του Μεϊμαγκάκη....

Και ο Τσιπραντρέου έβγαλε έρπη... Το ίδιο είχε πάθει και ο Παπανδρέου αν θυμάστε. Γίνεται πιο πιστευτή προσπάθεια που έκανε και η στενοχώρια που έχει επειδή απέτυχε...

Πιο πλάκα έχουν οι Συριζαίοι απολογητές, για τους ενωτικούς τώρα κατάλαβα το παιχνίδι τους.
Είναι οι Ultras που θα γίνουν οι τραμπούκοι του προέδρου στο συνέδριο και στα όργανα.
Είμαι λίγο αργόστροφος αλλά όταν το πιάνω δεν το αφήνω...
Έλεγα λοιπόν ότι στο συριζα μετά το δημοψήφισμα είναι σαν απατημένες γκόμενες

Συριζαίος/α : Αλέξη με απατάς με νεοφιλελέρες
Αλέξης: Δεν είναι αυτό που νομίζεις... Εγώ για το καλό μας παλεύω...
--------

Συριζαίος/α : Αλέξη έβγαλες έρπη... ποια νεοφιλελε έγλειψες ρε; Θα σε χωρίσω
Αλέξης: Ρε κουτό για σένα προσπαθώ και μαθαίνω νέα κόλπα να σε έχω ευχαριστημένη
--------

Συριζαίος/α : Αλέξη! Ποια νεοφιλελέ πουτάνα είναι γυμνή στο κρεβάτι σου;
Αλέξης: Δεν είχα επιλογή. Θα προσπαθήσω να το κόψω όμως
--------

Συριζαίος/α : Αυτός δεν είναι ο Αλέξης σε παρτούζα με την τρόικα;
Συριζαίος/α : Άντρας είναι... Τι να κάνουμε.... Τουλαχιστον πάντα γυρίζει να ρίξει και σε μας κανέναν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας