Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Οι κότες ΔΕΝ το 'σκασαν


Κότες και μάλιστα λειράτες. Εκεί στο πτηνοτροφείο του υπουργικού. ΟΜΟΦΩΝΑ συμφωνήσανε για να περάσουν το Μεσοπρόσθεσμο θάνατο του Ελληνάκου.
Κο-Κο-Κο.
Κο-Κο-Κο.
Όλοι μαζί.
Ακόμη και ο Λοβέρδος που λείπει New York, New York. Έστειλε επιστολή ότι στηρίζει εν λευκώ τον μεγάλο ηγέτη. Αυτός δεν ήταν που είχε θέσει εαυτόν στη διακριτική ευχέρεια του ΓΑΠ; Όσο πιο μεγάλη η φωνή τόσο πιο μεγάλο το λειρί
Χεσμένοι κανονικά. Που να υποστηρίξουν τη θέληση του λαού... Η αλήθεια είναι ότι στέκουν ανάμεσα στη Σκύλα και τη Χάρυβδη. Αν δεν στηρίξουν θα πέσουν και πάει η καρέκλα που έχουν συνηθίσει στα τροφαντά πισινά τους. Άσε που τότε θα πρέπει να κρυφτούν σε βαθιά λαγούμια γιατί όπου τους συναντήσει ο κόσμος το άπαχο θα πάει σύννεφο.
Από την άλλη ψηφίζοντας έχουν την στήριξη των ξένων εχθρών του λαού και των εγχώριων προδοτών εργολάβων. Οπότε όταν το πράγμα δεν θα πάει άλλο και θα τους κυνηγάνε θα έχουν ένα καταφύγιο στο εξωτερικό να κλωσήσουν τα - μαζί τα φάγαμε -.
ΚΟ ΚΟ ΚΟ
ΚΟ ΚΟ ΚΟ
Το φρέσκο κοτόπουλο που παίρνω εγώ
κοιτάω πάντα να'χει σφραγίδα ΠαΣοΚ

Τώρα μένει να δούμε τι θα κάνουν τα πρόβατα στο μαντρί όταν πάει για να ψηφιστεί. Θα κάνουν ομόφωνα και αυτά ΜΠΕ; Ίσως, γιατί τους έχουν προειδοποιήσει ότι έξω από το μαντρί σε τρώει ο λύκος. Να προσέχουν και μέσα όμως γιατί μπορεί να μπει ο χασάπης!

ΥΓ Είπε ο Παπαχελάς για το μεσοπρόθεσμο ότι αναρωτιέται αν θα συνεχίσει η αριστερή στροφή του ΠαΣοΚ; Το μεσοπρόθεσμο είναι αριστερή στροφή;
Τέτοιους θέλουν να βάλουν ως κυβέρνηση προσωπικοτήτων.
Πρώτον είναι προσωπικότητες. Αναμφίβολα!
Δεύτερον, για τον κάθε Παπαχελά το φυσιολογικό είναι να υπάρχει μια δυνατή εξουσία και ο εργαζόμενος θα πρέπει να πληρώνει για να δουλεύει. Αν δεν έχει λεφτά θα δουλεύει και ο εργοδότης θα τον γαμεί ασάλιωτα΄κάθε μέρα. Αν έχει λεφτά θα δουλεύει και ο εργοδότης θα τον γαμάει με βαζελίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας