Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ζήτω η Δημοκρατία της νότιας Δανείας και η κυβέρνηση Bennyζέλου



Και αφού τελείωσε όλη η φαρσοκωμωδία της ψήφου εμπιστοσύνης μεταξύ τους, που να έβγουν στον λαό, μέχρι και ξύλο θα φάνε!

Έτσι λοιπόν, όπως όταν εμαλακίζονταν μεταξύνε των για κυβέρνηση προσωπικοτήτων ή συναίνεση των 250 έναντι των 10 εκατομμυρίων και μας εδούλευαν και μας έγραφαν εις τα παπάρια τους, έτσι και εχθές χειροκροτούσαν τα μαϊμουδάκια οι βουλευτές των κομμάτων που διαγωνιζότανε στο re-αλήτη show "Βρες την ατάκα, κονφερανσιέ πολιτευτή!" Νικητής ο MASTER κονφερανσιέ Καρακολωτούμπας.
Αλλά και οι άλλοι προσπάθησαν σκληρά. Ο ΓΑΠ που δεν το χει να μιλάει ελληνικά είπε να μη τα πει στα αγγλικά και έβαλε τον "Μόνος μου θα σας φάω όλους"-Πάγκαλο. Αυτόνα ντε, τον σοφό που όταν μιλά λέιε μόνο μαλακίες.
Και μετά σηκώθηκε και ο Bennyζέλος, ο άνθρωπος που δεν έχει φιλοδοξίες - όσο κανείς άλλος - και ως ικανός ρήτορας τα είπε μια χαρά και με όμορφα λόγια πως τελικά θα μας γαμήσουν ασάλιωτα. Αλλά θα μας χαϊδέψουν μετά.
Και ο Σαμαράς όμως δεν πήγε πίσω. Και επειδή δεν έχει κάποιον τόσο αισχρό όσο ο Πάγκαλος είπε να κάνει αισθητό το καραγκιοζιλίκι βγαίνοντας και μπαίνονοντας στην αίθουσα, και το ζουμί κέρδος είναι.

Απ'έξω, τα κάγκελα και τα ΜΑΤ προστάτευαν τους βουλευτές από τον γελοίο λαό που δεν ξέρει ότι η Δημοκρατία δεν τον αφορά. Έτσι λοιπόν για να το σκάσουν οι απατεώνες από τη βουλή των 40 κλεφτών και να πάνε στις σπιταρώνες τους να χωνέψουν τη λεία μέχρι να τους χρειαστεί ο μηχανισμός έπεσαν τα κατάλληλα δακρυγόνα.
Θα στεγνώσουν τα δάκρυα όμως και τότε το γαϊδούρι που τους κουβαλά θα τους τραβήξει τις κλωτσιές που τους αξίζουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας