Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Τα ζόμυ θα φάνε και τους χορτοφάγους


Εθελοτυφλούμε, όλοι!
Ξέρουμε που θα οδηγήσει η συνεχόμενη συρρίκνωση της ζωής της ίδιας από το μοντέλο που επιβάλλεται. Επιβάλλεται διότι κανείς δεν το ενέκρινε και δεν το ψήφισε ως πρόγραμμα, παρά τις κυνικές δηλώσεις του κύνα Πάγκαλου ότι όλοι με ψέματα βγαίνουν.
Όμως τι περιμένουν οι πολιτικοί και όλα τα παπαγαλάκια τους;
Είναι σαν φυσικό φαινόμενο σε εξέλιξη.

Φύσηξε, συννέφιασε, έβρεξε και τώρα έρχεται ο τυφώνας. Δεν θα σταματήσει επειδή κάποιοι προσεύχονται ή το απεύχονται. Ο τυφώνας απλώς θα έρθει.
Το ξέρουν και το ξέρουμε. Έτσι είναι τα πράγματα και προσπαθούν να κερδίσουν τον χρόνο που χρειάζεται για να εξυπηρετήσουν άλλος τα αφεντικά του και άλλος την κοιλιά του. Αυτή είναι η αλήθεια.
Ξέρουν ότι την 25η Μαρτίου θα αποδοκιμαστούν, λοιδορηθούν και το πράγμα κάποια στιγμή θα εκτραχυνθεί εντελώς.
Ο Πάγκαλος γνωρίζει ότι θα ζητά ο ίδιος να του ρίξουν γιαούρτι ή ακόμη και πέτρες όταν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα αποτελέσματα που είχε η πολιτική του σταδιοδρομία πάνω στους Έλληνες.
Τα γνωρίζουν όλα αυτά και γι'αυτό ζητούν να φορτώσουν τα προεόρτια στον ΣυΡιζΑ. Έτσι θα δώσουν άλλοθι στους λίγους πασόκους που έχουν απομείνει και που είναι λαμόγια-συνεργάτες, συνταξιούχοι του δημοσίου ή κομματόσκυλα και συνδικαλιστές ώστε να κατηγορήσουν κάποιον άλλο για την κατάσταση και να μείνουν στους καναπέδες τους επιμένοντας στην οσφυοκαμψία και υποθηκεύοντας το μέλλον - όποιο έχει μείνει και όσo έχει μείνει - των παιδιών τους και εγγονών τους.
Όμως η αλήθεια είναι ότι όταν ετοιμάζεις στρατιές από άμυαλα αλλά πεινασμένα ζόμπυ τότε μην περιμένεις μόνο να σε ακούνε...μπορεί και να σε φάνε!

ΥΓ.1 Ο ΓΑΠ δεν ήταν μέλος του ιδρύματος Καντάφι. Το όνομά του είχε μπει χωρίς την άδειά του στο site.
Επίσης οι πρόσφατες φωτογραφίες με τον σύντροφο Μουαμάρ είναι προϊόν φωτομοντάζ. Ακόμη και τα πλάνα που τραβήχτηκαν στην σκηνή του ηγέτη της Λιβύης με τον ΓΑΠ θα είναι με σωσία για να πληγεί το κύρος του ηγέτη της σοσιαλιστ(ρ)ικής διεθνούς, του σοσιαλήσταρχου.
Ανθρωπάκι, καιροσκόπος, συμφεροντολόγος που δεν αντέχει να φέρει την ευθύνη των επιλογών του. Επιλογές που καθορίζονται από το που φυσά κάθε φορά ο άνεμος. Σίγουρα κάποιος που δεν θα μπορούσες να βασιστείς πάνω του!

ΥΓ.2 Όλα τα παπαγαλάκια των έγκυρων και έγκαιρων ΜΜΕ (ΜιλάωΜόνοΕγώ) που έχουν όση υπευθυνότητα και ηθική έχει και ο ΓΑΠ που στηρίζουν, σπρώχνουν την στάση της Ελλάδος σε μια εμπλοκή που αλλάζει άρδην την πολιτική στάση της χώρας προς τον αραβικό κόσμο. Δεν εξετάζω τώρα αν είναι σωστή ή λάθος η πολιτική, όμως αν στον Καντάφι δεν του καθόταν η στραβή (γι'αυτόν) επέμβαση και έκανε καμία επένδυση προς Ελληνικό μεριά θα τον γλύφανε πατόκορφα οι κωλογλύφτες της οικονομολαγνείας.

ΥΓ.3 Ο Πάγκαλος στη φωτογραφία αδυνάτησε από το τρέξιμο, πράγμα που μου θυμίζει το ανέκδοτο:
Διαβάζει ένας χοντρός αγγελία στην εφημερίδα για εγγυημένο αδυνάτισμα σε 3 μόνο μέρες.
Πάει λοιπόν και την πρώτη μέρα τον στέλνουν στον πρώτο όροφο. Χτυπά την πόρτα και ανοίγει μια απίστευτη μελαχρινή γκόμενα με μπουστάκι που ίσα που κάλυπτε το τεράστιο στήθος της και καυτό σορτσάκι.
"Άκου να δεις πως έχει το σύστημα εδώ" του λέει.
"Τρέχω τρέχεις κυνηγάς, αν με πιάσεις με γαμάς, καμπανάκι σταματάς".
Χάρηκε ο χοντρός και άρχισε να τρέχει με την ελπίδα να γαμίσει, εκτός από το ναχάσει κιλά. Αίλουρος η γκόμενα του ξέφευγε συνέχεια. Μετά από κάποιες ώρες καταφέρνει να τη στριμώξει σε ένα έπιπλο και πάνω που πάει να εφορμήσει ακούγεται το καμπανάκι.
"Γαμώτο" σκέφτεται απογοητευμένος αλλά μόλις ζυγίζεται χαμογελά. Είχε χάσει 7 κιλά σε μια μέρα. "Αύριο θα γαμίσω", σκέφτεται βγαίνοντας ευχαριστημένος.
Τη δεύτερη μέρα τον στέλνουν στον δεύτερο όροφο. Την πόρτα ανοίγει μια ξανθή καλονή με ένα μικροσκοπικό μπικίνι.
"Άκου να δεις πως έχει το σύστημα εδώ" του λέει.
"Τρέχω τρέχεις κυνηγάς, αν με πιάσεις με γαμάς, καμπανάκι σταματάς".
Χάρηκε πιο πολύ ο χοντρός και άρχισε να τρέχει με την ελπίδα ότι σήμερα οπωσδήποτε θα γαμίσει. Γαζέλα όμως η ξανθιά του ξέφευγε συνέχεια. Και πάλι μετά από κάποιες ώρες καταφέρνει να τη στριμώξει σε μια γωνία και πάνω που πάει να εφορμήσει ακούγεται το καμπανάκι.
Πηγαίνει βιαστικά και ζυγίζεται ο χοντρός και βλέπει ότι έχασε άλλα 12 κιλά.
"Αύριο θα έχω χάσει όλα τα παραπάνω κιλά" σκέφτεται, "αλλά πρέπει και να γαμίσω".
Την τρίτη μέρα πάει στον τρίτο όροφο και χτυπά την πόρτα. Στο άνοιγμα εμφανίζεται ένας αράακλας 2Χ2 γυμνός με τεράστια προσόντα.
"Άκου πως έχει το σύστημα εδώ" λέει με τη βαριά φωνή του.
"Τρέχεις, τρέχω κυνηγώ αν σε πιάσω σε γαμώ....Καμπανάκι και τέτοιες μαλακίες εδώ δεν έχει"

Δεν θα έχει καμπανάκι κύριε Πάγκαλε και κύριοι της κυβέρνησης...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας