Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Αλλά ρε αδερφέ...

Μπράβο ρε Γιώργο...
Έμπαινε Γιώργαρε έμπαινε και κάντα όλα λίμπα!!!
Στη μπάντα στη μπάντα περνάει ο Γιωργάρας!

Όλοι οι ΠαΣοΚοι (συνταξιούχοι του δημοσίου ή δημόσιοι) είναι, απ'οτι διαπίστωσα αμέσως μετά την έκτακτη σύνοδο κορυφής, περήφανοι επιτέλους.
Ο Γιωργάκης έγινε Γιώργαρος.
Είναι βαριά, βαριά, βαριά
του Γιώργαρου του τλεβέντη του τσολιά..!

Τα κατάφερε!
Εκεί άλλοι αποτύχανε. Εκεί που άλλοι θα αποτύγχαναν.

Μέχρι το 2023 η αποπληρωμή, με κάθε τρεις και λίγο νέο μνημόνιο και την τρόικα να μας ελέγχει και την κωλοτρυπίδα. Αλλά ρε αδερφέ μπροστά στο μεγαλείο της επιτυχίας τι είναι να γαμήσουμε τους Έλληνες λίγο ακόμη.

Από το 2013 και μετά θα μπορούμε να δανειζόμαστε από το μηχανισμό στήριξης.
Τι και που θα βγούμε πιο χρεωμενοι από ποτέ. Τι κι αν, ακόμη και γι'αυτό το αισχρό σύστημα που υπηρετεί δουλκά η κυβέρνηση, είμαστε αποτυχημένοι αφού προεξοφλούμε ότι δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να μας δανείσουν. Αλλά ρε αδερφέ δες το μεγαλείο της νίκης της πρωθυπουργάρας μας.

Έως το 2015, και ουχί το 2013, θα πρέπει να πουλήσουμε - κατά ρητή δήλωση του Ολι Ρεν - 50 δις Ευρώ δημόσιας (και όχι κρατικής ή κομματικής- παρά τις έγκυρες διαπιστώσης του MEGA). Βέβαια θα δώσει περιουσία χωρίς να λέει ποιά ή να ρωτήσει τους πολίτες. Την περίοδο αυτή θα τα δώσει κοψοχρονιά στους επενδυτές-όρνια. Αλλά ρε αδερφέ, είμαι σίγουρος ότι αυτό ήθελε ο Γιώργης από την αρχή και έχει ήδη κανονιστεί ποιός επενδυτής θα πάρει τι, ίσως και πριν τις εκλογές, γιατί η κυβέρνηση αυτή είχε και έχει πρόγραμμα και στόχους. Όχι σαν τους άλλους τους άχρηστους που τα δίναν σε συγγενείς και γνωστούς.

Μπορεί να νιώθεις ότι εξαπατήθηκες στις εκλογές του 2009 διότι είχες από τη μια έναν μπούλη που πεντέμιση χρόνια δεν έκανε τίποτα και όλα στα παρουσίαζε ρόδινα και ξαφνικά σου το γυρίζει και σου μαρτυράει ότι θα σε πηδήξει διότι όλα είναι σκατά. Αλλά από την άλλη είχες έναν υποψήφιο που έταζε λαγούς με πετραχήλια, έτρεχε στα λιμάνια με τους αγρότες δακρύζοντας από τα χημικά, κατέθετε στεφάνια στο χώρο δολοφονίας του Αλέξη, έλεγε ότι θα καταργήσει το παρακράτος της κουκούλας και τέλος σε κοιτά στα μάτια και σου λέει ευθαρσώς : "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ".
Αλλά ρε αδερφέ, μπορεί να είπε λίγο μετά "ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ", αλλά θα βάλει τάξη εκεί που υπήρχε μόνο χάος. Μπορεί να γεμίσουν τα παγκάκια άστεγους. Η χώρα να έχει χάσει κάθε σεβασμό και οι Έλληνες κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Οι εργασιακές σχέσεις θα πλησιάσουν, ή και θα ξεπεράσουν, εκείνες της Κίνας. Μπορεί η παιδεία, η υγεία και οι λοιπές κοινωνικές-σοσιαλιστικές παροχές που μετά από αγώνες και αίμα θεωρούταν αυτονόητες να συγχωνευτούν στην αρχή και έπειτα να καταργηθούν τελείως, μπορεί να ευνοούνται οι πλούσιοι και ως, συνήθως, να παίρνουν τα αμελέτητά τους οι πτωχοί -ψηφίζουν δεν ψηφίζουν ΠαΣοΚ. Αλλά θα έχει μπει μια τάξη -σ'αρέσει δεν σ'αρέσει-.
Μπορεί τέλος τέλος να έχει καταργηθεί κάθε έννοια δικαιοσύνης και μετά από μια πορεία ετών -με διαφθορά, ρουσφέτια, αναξιοκρατία, μίζες και οξεία Παγκαλίαση- που οδήγησε στην πτώχευση και στην εξαθλίωση να μην τιμωρήθηκε κανείς και βασικοί υπεύθυνοι της κατάντιας μας να πίνουν το καφεδάκι τους κάτω από την Ακρόπολη, στο σπίτι που ανήκει σε μια από τις 300 περίπου offshore ΑΛΛΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ έχουμε ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ με ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΧΗΓΟ. Μην είσαι και αχάριστος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας