Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΝΤΡΟΠΗ...!!! (ή αλλιώς ποιός θέλει να γίνει Έλληνας;)



Τι να πω μόνο ΝΤΡΟΠΗ!!!



http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=145379


Έτσι, ρατσιστές χωρίς λόγο. Μας έχουν ξεφωνίσει και κράξει όλος ο δυτικός κόσμος. Ζήτουλες πάμε έξω και εδώ στο Ελλαδιστάν είμαστε νταήδες.

Αλλά ρε, γεννηθήκαμε Έλληνες. Τι άλλο χρειάζεται να κάνουμε; Να ξαναφτιάξουμε Παρθενώνα; Να δημιουργήσουμε πολιτισμό; Να βάλουμε τάξη στο χάος μας; Να σταματήσουμε να είμαστε ανατολίτες με τα μπαξίσια μας; Με το ραγιαδισμό μας; Με τη μαλακία μας;

Αυτό είναι δύσκολο. Άλλωστε γεννηθήκαμε Έλληνες... Ελληναράδες...Και δεν θα γίνεις Έλληνας-(νεο)Ελληνας ποτέ, όποιος και αν είσαι. Είναι δύσκολο να πέσεις τόσο χαμηλά.

Να ονειρεύεται μια δημόσια θέση για να μπορεί να ξύνει τα @@ του με σίγουρο μισθό και έχει φιλήσει κάθε κατουρημένη και χεσμένη ποδιά γι'αυτό.

Να τρέχει το 2,5% του ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ πληθυσμού να αγοράσει τσόντα.

Να μειώνονται συνεχώς οι πωλήσεις βιβλίων.

Να είσαι άξεστος και αμόρφωτος.

Να νοιάζεσαι μόνο για την πάρτυ σου με αποτέλεσμα να γίνεσαι μικροαπατεώνας.

Να μην έχεις παιδεία, υγεία, υποδομές.

Να ψηφίζεις επί 60 χρόνια τα ίδια ονόματα μόνο με το όραμα του βολέματος.

Να μην υπάρχει πια κανένα μέλλον για τα παιδιά μας σε μια καταχρεωμένη χώρα με κατοίκους που στέκουν άναυδοι μπροστά στην ηλιθότητα της TV και του life style.

Αναρωτιέμαι ποιός θέλει να γίνει Έλληνας...!;;

2 σχόλια:

Αγησίας είπε...

Δυστυχώς, η πιο δύσκολη εγχείρηση είναι να βγάλεις τα σκατά από το κεφάλι του Ρωμιού. Η χώρα αυτή είναι καταδικασμένη και τυχερός όποιος μπορεί να δραπετεύσει έγκαιρα.

Dimitris είπε...

Δεν θα γινεις Ελληνας ποτε, Ρωμιε, Ρωμιε!

Συνολικές προβολές σελίδας