Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

-Τι 'χες Γιάννη; -Τι 'χα πάντα.



Θυελλώδης αναμένεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, την Τετάρτη, μετά την «επίθεση» που εξαπέλυσαν κατά του Φ.Κουβέλη 23 μέλη της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας την αποπομπή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Διασπαστικές κινήσεις «βλέπει» ο ΣΥΝ.

Σε θέσεις μάχης αναμένεται να βρεθούν από τη μία τα 23 μέλη της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησαν την αποπομπή του κ. Κουβέλη, τα οποία προέρχονται από όλες τις συνιστώσες της πολιτικής συμμαχίας εκτός ΣΥΝ και ΚΕΔΑ, και από την άλλη η Ανανεωτική Πτέρυγα του ΣΥΝ, που κατήγγειλε διασπαστικές κινήσεις και ευθεία επίθεση στον ΣΥΝ.
...

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1096669&lngDtrID=244

2 σχόλια:

Ιθάκη είπε...

Η Κ.Ο. στηρίζει Κουβέλη. Ο Αλέξης θεωρεί την επιστολή των 23 (ανάμεσα τους ιστορικά στελέχη όπως ο Γλέζος και ο Μπανιάς) επίθεση στην πολιτική του.

Γενικώς μιλώντας, εξαιρετικά εύστοχο το σχόλιό σου. Δεν βλέπω να τη γλιτώνουν τη διάσπαση.

πρκλς είπε...

Εγώ πιστεύω ότι θα τα βρουν τελικά, με τη γνωστή μέθοδο:
Ο πιο έξυπνος (μάλλον ο Τσίπρας δηλαδή) θα διασπείρει τη φήμη ότι αν διασπαστούν θα κινδυνέψει το βιβλίο της Θάλειας Δραγώνα.

Ε, μπροστά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, μπροστά σε ένα τέτοιο θανάσιμο για την αριστερά κίνδυνο, εεεεε... θα συσπειρωθούν... δε μπορεί...

Συνολικές προβολές σελίδας