Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

το ξεχείλωσαν


Γεμίσαμε...
Πως ήταν παλιά οι πρασινοφρουροί, τώρα τΣυΡιζΑιογρουρούς.
Τριγυρνούν γύρω τριγύρω και και κυρίως βρίζουν τη ΛαΕ
(είναι ένας εχθρός να έχουμε να πορευόμαστε χωρίς να κοιτάμε τα μνημόνια)

Αυτό που μου κάνει τιτανοτεράστια εντύπωση είναι πόσο γρήγορα και πόσο εύκολα κάποιων ανθρώπων ξεχείλωσε η συνείδηση. Όταν λέμε ξεχείλωσε εννοούμε ξεχείλωσε. Να χωράει τα πάντα μέσα.
Μνημόνια, κατασχέσεις σπιτιών, μειώσεις συντάξεων και μισθών, αύξηση ανεργίας, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, ακόμη και αυτοκτονίες συνανθρώπων μας.
Σαν έτοιμοι από καιρό οι τΣυΡιζΑίοι περίμεναν να καταπιούν την κάμηλο, τον ιπποπόταμο, τον ρινόκερο και τον ελέφαντα μαζί... αλλά διυλίζουν την ΛαΕ.

Ούτε οι μΠΑτΣΟΚοι δεν το κατάφεραν αυτό τόσο γρήγορα και τόσο πολύ. Μάλιστα μετά το 2012 το μΠΑτΣΟΚ έπεσε και στο 6%. Βρήκαν βέβαια άλλο ανδρέα, όχι τόσο καλό ή έξυπνο (και όσο το προσπαθεί τόσο σε Γιωργάκη του βγαίνει.
Πρόταση: Να γίνει δημόσιος διάλογος Γιωργάκη - Τσίπρας, όπρώτος στα Ελληνικά και ο δέυτερος στα Αγγλικά., κάπως να διασκεδάσουμε  την κατάσταση).

Επιστρέφω στις Τσιπρίτσες (αρσενικές και θηλυκές, σαν την από κάτω που μου άφησε μηνύματα)

Καλά μωρέ, δεν ντρέπεστε καθόλου;  Μα αν ντρεπόσασταν θα πανηγυρίζατε που γίνατε νεοφιλελέρες;

Προφανώς όχι, αλλιώς δεν θα σέρνατε την γαμημένη συνείδησή σας ξεχειλωμένη και αυτοακρωτηριαμένη να μας τη μοστράρετε περήφανοι ως εξουσία.

Και μεις ως τέτοια θα σας φερθούμε. Ως εξουσία, πωρωμένη, σάπια και μουχλιασμένη. Που κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της στάζει πύον τοκογλυφικό και αίμα ταξικό. Βρωμάει το χνώτο από τις κατεστραμμένες ζωές και ζέχνει ψέμα και κοροϊδία.
Ως τέτοια θα σας αντιμετωπίσουμε και ως τέτοια θα σας τσακίσουμε στο δρόμο που λερώνετε με την θλιβερή παρουσία σας προστατευμένη από το κράτος και την έννομη  βία.
Και ως τέτοια θα σας ρίξουμε στη λήθη, σαν να μην υπήρξατε ποτέ, ως μια ψεύτικη υπόσχεση, ένα απατηλό χαμόγελο που έκρυβε το δηλητήριο της χειρότερης οχιάς.
Έχετε τσίπρα αλλά καθόλου Τσίπα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας