Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

η απάντηση είναι

Ότι και να λέει ο Τσίπρας
η απάντηση είναι:
"Άντε γαμήσου Αλέξη"

2 σχόλια:

Θεά Καφροδίτη είπε...

Βασικά γιατί όλοι τον λένε Αλέξη λες και παίζει σε διαφήμιση της Ultrex;
Μου αρέσει που παρόλο που είσαι πληγωμένος πρώην συριζαίος βρίσκεις ένα τόσο σεξουαλικό τρόπο να διοχετεύεις την οργή σου. Έχεις την εύνοια μου ταπεινέ πιστέ

kopria είπε...

Απευθύνομαι σε αυτό που καταλαβαίνεις καλύτερα.
Τώρα όσο γιατί Αλέξης, γιατί τα ζώα τον στήριξαν να γίνει το τΣυΡιζΑ ενός ανδρός αρχή(δι)
Για να καθαρίσει το κόμμα από τους αριστερούς και να μείνουν νεοφιλελεύθερες σκουληκαντέρες σαν του λόγου σου να υποστηρίζουν μνημόνια, κατασχέσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων και όλα τα άλλα που προωθούσε ο μαρξιστής Μίλτον Φρίντμαν.

Τώρα, μια και ενδιαφέρεσαι και για να μη λες τις μαλακίες που σας λένε να πιπιλάτε εκεί στο τΣυΡιζΑ
1ον, ως άνθρωπος και όχι ως κομματόσκυλο ζώο υποστηρίζω συγκεκριμένα πράγματα, έχω άποψη (όχι σα μαλάκας την άποψη του κόμματος) και αρχές (όχι όπως οι αδίστακτοι οπορτουνιστές κομματικοί).
Αυτό σημαίνει, αν και δεν θα καταλάβεις, ότι όταν στήριξα τΣυΡιζΑ στήριξα όσο ρητορικά τουλάχιστον, υποστήριζε αυτά που θα ονομάζαμε εν γένει αντιμνημονιακή ή αριστερή πολιτική.
Συμπερασματικά, έπραξα ότι θα έπραττε όποιος άνθρωπος (όχι κομματόσκυλα) αποφασίζει να μείνει πιστός σε αυτά που θεωρεί.
Αντίθετα κάτι σαν εσένα είτε από συμφέρον είτε από τη μαλακία του κομματικού ζώου έχει την άποψη του κόμματος, υπακούει πιστά ως σκυλί τον αρχηγό, και βγαίνει και παγανιά να κάνει προπαγάνδα. Μόνο που ανέβηκε ψηλά η μαϊμού και φάνηκε ο κώλος της.
Άντε λοιπόν στο τΣυΡιζΑίοϊκο λαγούμι σου και κρύψου γιατί όπως έγινε και με τους ΠαΣοΚους (που τόσο θερμά επιζητεί ο Παπαδημιούλης να συνεργαστείτε) και έπαιρναν μπράβους να κατεβούν στις πορείες, το ίδιο θα κάνετε και σεις.
Αδίστακτα τα αφεντικά σας το ίδιο και σεις

Συνολικές προβολές σελίδας