Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ευτυχώς ... χάσαμε...


Μόνο ο Δρόμος, η Αντίσταση και η Πάλη

Πολεμικό ανακοινωθέν

Σύντροφοι,
πολλοί από μας που που ανθρώπινα, με την ανάγκη να πάρουμε μιαν ανάσα - και ίσως να γλιτώσει ο τόπος το τελικά αναπόφευκτο αίμα και "αίμα" - στήριξαμε τον τ.ΣυΡιζΑ μόνο και μόνο για να διαψευσθούμε οικτρά.

Η πολιτική τάξη και το πολιτικό σύστημα που τους τρέφει δεν είναι τίποτα άλλο από ένα τσιμπούρι καλά κρυμμένο πάνω στο σώμα μας, ρουφώντας μας το αίμα και ανοίγοντας πληγές μολυσμένες που στάζουν πύον και ζέχνουν σε όσους το αφήνουμε πάνω μας.

Ευτυχώς η ελπίδα ψόφησε στο θερμό εναγκαλισμό του μεγάλου απατεώνα Τσίπρα.

Ευτυχώς έχουμε κυβέρνηση, όπως διατεινόταν ο αμόρφωτος τΣυΡιζΑίος πίθηκος που ήταν μαζί μου στο εκλογικό τμήμα χθες. Δεξιά και νεοφιλελεύθερη του απαντούσα κάθε φορά.

Ευτυχώς χάσαμε σύντροφοι όλα όσα θα μπορούσαν να μας κρατήσουν δεμένους σε κάποιο κοινοβουλευτικό άρμα  ή σε κάποιον σταρ πολιτικό από αυτούς που είναι αστοί στην καταγωγή, πλούσιοι στην τσέπη και συναγελάζονται με πλούσιους βιομήχανους και εφοπλιστάδες.

Τώρα η πιο μνημονιακή βουλή όλων των χρόνων θα αποφασίζει με την πιο έμμεση πλειοψηφία του αντιδημοκρατικού πολιτεύματος την αλλαγή της κοινωνίας σε πλήρως νεοφιλελεύθερη.

Πολύ ελάχιστοι πλούσιοι που θα πίνουν το αίμα και θα τρώνε τις σάρκες των φτωχών ανέργων και υποαπασχολούμενων.
Συντάξεις τέλος και μαζί με αυτές τέλος η στήριξη στην ελληνική οικογένεια που θα χάσει τα σπίτια, την περίθαλψη και την κάθε είδους φαρμακευτική αγωγή.
Οι απρόσωπη ηλεκτρονική στυγνή διοίκηση θα προχωρήσει να δεσμεύσει κάθε ιδιωτική περιουσία αυξάνοντας άστεγους όλων των ηλικιών.
Οι νεκροί από τις αυτοκτονίες όλων όσων δεν θα αντέξουν την βαριά αλυσίδα της σκλαβιάς που σφυρηλάτησαν στις Βρυξέλλες και στα εγχώρια κέντρα εξουσίας και διαπλοκής.

Το αίμα δεν θα βάψει μόνο τα χέρια των ηγεσιών αλλά και όλων εκείνων των μελών που κυρίως ήξεραν τι έρχεται.

Τώρα όλοι οι μνημονιακοί υπηρέτες της διεθνούς ολιγαρχίας θα συνεργαστούν, χωρίς κουκούλες στην εποχή μας, για να φέρουν στο έδαφος τα τελευταία αναχώματα που είχε στήσει η ίδια η αστική τους ολιγαρχία στο Σύνταγμα.
Τέλος στα άρθρα προστασίας των δασών και αλλαγής χρήσης γης.
Τέλος στην προστασία και τον δημόσιο χαρακτήρα των αιγιαλών.
Τέλος στον χαρακτηρισμό του νερού και των υδάτινων πόρων ως δημόσιου αγαθού.
... και βέβαια η προσθήκη που πολεμάει να περάσει το κατεστημένο ότι πρώτα εξυπηρετούνται οι δανειστές /τοκογλύφοι και μετά το δημόσιο (υγεία, παιδεία γιατί ο κάθε Μπόμπολας θα συνεχίσει να παρασιτεί στο δημόσιο πλούτο μας).

Σύντροφοι,
ακόμη και αν δεν μείνει τίποτα
Ζεις για τη μάχη όταν αυτό είναι το μόνο που σου έχει μείνει.
Ο ελεύθερος άνθρωπος το μόνο που έχει είναι δική του σκέψη και η προσπάθεια να την πετύχει.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν μένει ο αγώνας μας...
...έως πάντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας