Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

No news, good news... Ο Βενιζέλος είναι ΣυΡιζΑ


Καλά δεν έχει το θεό του,που του μιλάει κιόλας - ο Θεός στον Σαμαρά,μη γινόμαστε και γελοίοι - ο πρωθυπουργός.
Κοροϊδεύουν τα γατάκια της Ελληνοφρένειας αλλά ο Σαμαράς τα είπε φόρα πατρίδα.
Θα φτιάξουν τα ποσοστά ανεργίας στην Ελλάδα όταν φτιάξουν σε παγκόσμια κλίμακα.
Ποιος αντιλήφθηκε ότι εννοούσε ότι αφού έσωσε την Ελλάδα θα σώσει και τον κόσμο τώρα; Ρε τσάμπα μας μιλάει ο Θεός; Μη χέσω πατόκορφα.
Όταν δε ρωτήθηκε πότε θα περάσουν τα οικονομικά οφέλη στην κοινωνία αποκαλύφθηκαν τα πάντα όλα.
Θα βάλουμε βραχιολάκια για να κρατάμε τους κρατούμενους υπό περιορισμό σπίτι τους. Όλοι θα καταδικαστούμε για χρέη στοδημόσιο αλλά μη πολυσκάμε. Θα μας έχουν ελεύθερους με βραχιολάκια. Όχι στο σπίτι μας βέβαια γιατί θα μας το έχουν πάρει αλλά θα ξέρουν που είμαστε...

Άβε Σαμαρά ... οι καταδικασμένοι σε χαιρετούν.
Ά ρε Σπάρτακος που σας χρειάζεται.

Σαμαριάδας συνέχεια...
Θέλει να αλλάξει το Σύνταγμα ο Σαμαράς. Να του αλλάξει τα φώτα πιο σωστά.Λέει κάποιες παπαριές που ακούγονται ευχάριστα αλλά από πίσω κρύβονται τα χίλια μύρια όσα. Νεοφιλελεύθερη μπόχα και λυσσωδία. Εδώ και χρόνια προτρέπει η Μέρκελ να μπουν οι απαιτήσεις των δανειστών στο Σύνταγμα ώστε να είναι δύσκολο να ξεφύγει οποιαδήποτε κυβέρνηση.
Τι ζητάνε; Πρώτο του και καλλίτερο να είναι συνταγματική επιταγή ΠΡΩΤΑ να εξυπηρετούνται οι δανειστές και μετά οι ανάγκες του Ελληνικού δημοσίου, ξέρετε ... μισθοί συνταξεις.

-----ΕΚΤΑΚΤΟ. Τώρα ο Σαμαράς μιλάει. Πάλι έχει το ύφος 5 κουτσαβάκηδων και μιλάει λες και μιλάει σε 5χρονα. Η περιοδία του περιορίζεται στογυαλί που είναι προστατευμένος βέβαια γιατί στο δρόμο...
Γαμώ την τύχη μου να ζω σε μια χώρα που 2.300.000 ψηφοφόροι είναι πάνω από 70 ετών.

Μετά θα πρέπει να εξαφανιστούν διαφόρων ειδών δικαιώματα και προστασίες... Τα εργασικά και πολιτικά θα είναι ψηλά στην ατζέντα. Οι προστασίες του περιβάλλοντος και βέβαια τα δικαιώματα πάνω στις παραλίες που πρέπει να τσιμεντωθούν.


...Κλάμα ο Μπούκουρας. Κλάμα λέμε. Κορόμηλο το δάκρυ, έτοιμος για την Κορομηλά. Ο Μπούκουρας που όταν τον ρώτησαν αν έχει δίπλωμα είπε με μαγκιά που ξεχειλίζει "Δεν έχω δίπλωμα να 'ουμ... Έδωσα δυό φορές και με έκοψαν να'ουμ γιατί κάποιοι είναι πιο νευρικοί από τους άλλους...." Και δεν βρέθηκε εισαγγελέας να τον βάλει μέσα. Τότε το κράτος όμως δεν έλεπε τα εγκλήματα της χρυσής αυγής.
Είπε για τα παιδιά του ο Μπούκουρας και από τη φράση του Ανδρέα Παπανδρέου "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" έγινε εθνικιστής.
Θρασύδειλο ανθρωπάκι είναι ο Μπούκουρας. Και ηλίθιος. Και εγκληματίας. Κλαίει που είναι φυλακή αλλά όταν βάραγε, προπηλάκιζε και κυνηγούσε ανθρώπους και ηθικά τουλάχιστον στήριζε φόνους, δολοφονίες και μαχαιρώματα ανθρώπων ήταν σκληρός,αγέρωχος και έδινε παραγγέλματα.
Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν μανάδες, πατεράδες, γιους και κόρες; Μόνο του Μπούκουρα τα παιδιά έχουν πατέρα;
Βέβαια ποτέ δεν αναρωτήθηκε αν η φράση του Παπανδρέου που επικαλέστηκε ο κλαψοΜπούκουρας εννοούσε ότι η Ελλάδα ανήκει στο λαό της και όχι στα ξένα συμφέροντα και ελιτ - άλλο ότι δεν το εννοούσε-... Ψιλά γράμματα για έναν αγράμματο. Άλλωστε εκτός από δίπλωμα δεν θα χρειάζεσαι και απολυτήριο... νηπιαγωγίου.
Αναρωτήθηκε ο Μπούκουρας τι κακό έκανε αφύ στη Βουλή ήταν τύπος και υπογραμμός. Μαλάκες που ψηφίσατε ΧΑχαχα για να ρίξει καμιά φάπα στη Βουλή. Τύπος και υπογραμμός όλοι τους όταν ψήφιζαν υπέρ των εφοπλιστών και των τραπεζιτών.
Αναρωτηθηκε ο Μπούκουρας γιατί είναι φυλακή. Γιατί είσαι ένα ςθρασύδειλος εγκληματίας ναζιστής και θα πρέπει να μπεις στοίδιο κελί με έναν Σομαλό αράπακλα για να ισώσεις.

τέλος οι έλεγχοι και οι ελεύθεροι χώροι σε ακτές και παραλίες

Ά ρε τυχερή η γενιά μου. Γύρναγε το 90 από νησί σε νησί και από παραλία σε παραλία στην υπέροχη αυτή χώρα. Χαιρόταν τον ήλιο και τη θάλασσα όσο τίποτα άλλο. Έλεγα και στα παιδιά μου πόσο πρέπει να ταξιδέψουν στη χώρα για να δουν τη φυσική ομορφιά τους. Όμως κάτι νεοφιλελεύθερα τσογλάνια, σάλιαγκες της πολιτικής και δούλοι ιδεολογική των οικονομικών ελίτ θέλουν να τα ξεπουλήσουν όλα.
Υπέροχες παραλίεςμ, όπως αυτή στο Σκουτάρι της Μάνης μπαίνουν στο ΤΑΙΠΕΔ, γιατί κάποιος επιχειρηματίας τη ζήτησε. 68 χλμ παραλιακό μέτωπο ετοιμάζεται να δωθεί σε 5-6 (καιπολλούς ίσως λέω) για εκμετάλευση προς όφελος ελαχίστων. Με νόμο θα παίρνουν την παραλία και δεν θα υπάρχει πρόσβαση για κανένα. Ακόμα και χώροι περιβαντολογικού ή αρχαιολογικού ενδιαφέροντος θα οικειοποιούνται.

Οι φυσικές καλλονές θα γίνουν τσιμέντο για να έρχονται οι βιομηχανικοί εργάτες της Δύσης και να περνάνε φτηνά κάτω από το "Ηλίου φαέος" της χώρας ενώ οι ιθαγενείς θα είναι δούλοι των 100 ευρώ. Να είμαστε πάνω από τη Μολδαβία των 70 ευρώ που φέρνει παρ'αδειγμα και ο Μπενίτο.

Από κοντά και η ιδιωτικοποίηση των Πανεπιστημίων. Αφού αναγνωρίστηκαν ως πανεπιστήμια κάθε τυχάρπαστο κολλέγιο και ΙΙΕΚ -έχουμε και πανεπιστημιακό για υπουργό τρομάρα του. Τώρα για λόγους ανταγωνισμού θα προσφύγουν εναντίον των επιδοτήσεων των δημοσίων πανεπιστημίων. Επιδοτήσεων που εξασφαλίζουν ας πούμε δωρεάν συγγράματα. Και τότε θα επιδοτηθούν και οι ιδιώτες... Σκατά.

Για την υγεία δεν μιλάω... πάσχει από Άδωνι.Αλήθεια, όταν δεν υπάρχει γενόσημο με ποια γαμημένη δικαιολογία πληρώνω διαφορά τιμής από κάτι που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ρε γαμημένε;
Τώρα που είπα γαμημένε, αλήθεια τώρα που κλείνει τις ψυχιατρικές δομές ο Άδωνις που θα τον κλείσουμε.

Εκείνη η προβιά ελληνικού αρνιού που από κάτω κρύβει τους λύκους της Wall Street, ο Προβόπουλος ντε, έκανε δηλώσεις στους Financial Times. Καλά ρε πούστη μου, νομίζει ότι δεν γνωρίζουμε Αγγλικά. Ότι είμαστε όλοι ούγκανοι σε τούτο τον τόπο;
Τι είπε ο κεντρικός bankster; Ότι 1ον οι τράπεζες πρέπει να αφήσουν τις αδύναμες επιχειρήσεις να ψοφήσουν. 2ον. Ότι η οικονομία στην Ελλάδα πρέπει να πάει σε λίγα χέρια. Τόση ξετσιπωσιά πια;

Γνωρίζω πολλούς που θα συμφωνήσουν, από μαλακία στον εγκέφαλο πάμε καλά σε αυτή τη χώρα.
Το νου σας ρεμάλια. Βάλτε το μυαλό σας ρε να δουλέψει. Ο Λύκος με προβιά λέει οι τράπεζες να αφήσουν επιχειρήσεις να ψοφήσουν. Οι τράπεζες ρε. Ο πιο αδύναμοπς κρίκος. Αυτές που μας έχωσαν βαθιά στην κρίση. Που πτώχευσαν κάμποσες φορές και τις στηρίξαμε ξανά και ξανά για να μας κλείσουν το σπίτι και τις επιχειρήσεις.

Το είπε καθαρά, να κλείσουν όλοι και να έχουν την οικονομία στα χέρια τους 5 πολυεθνικές και δέκα εργολάβοι.


Άρχισε να κελαηδάει ο Μπενίτο της πολιτικής. Ως άλλος Ναπολέων διείδε σ΄χεδιο εξόντωσής του που πέρναγε από τη διάλυση της κυβέρνησης και της χώρας. Μετριόφρων. Και τον Γαλαξία θα κατέστρεφαν οι διαγαλαξιακοί εχθροί του, Ελοχίμ, Νεφελιμ, Πιπερί πιπερίμ Καραπιπερίμ για να τον πλήξουν στο ελάχιστο.
Κατάλαβε όμως ότι η ελεύθερη πτώση δεν αποκόπτεται και η προσγείωση στον Κορυδαλό θα είναι παταγώδης. Άλλαξε το ποίημα και μίλαγε για αποχώρηση από την κυβέρνηση ακαι πτώση αυτής.
Στυγνός εκβιασμός από έναν αδίστακτο. Εκβιασμός όμως σε ποιον; Μα στον Σαμαρά φυσικά.
Αυτό που βλέπω είναι ότι θέλει να τον στηρίξει ο μηχανισμός της ΝΔ σε ψήφους ώστε να συνεχίσει να δικαιολογεί το άθλιο τίποτά του.
Ή αυτό ή έγινε ΣυΡιζΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας