Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Γαμώ τις εκλογές μου, γαμώ τον Ολυμπιακό μου

Ναι ρε! γαμώ τον Ολυμπιακό μου. Αφού είμαι Ολυμπιακός έχω 2 φορές δικαίωμα να το λέω. Βέβαια και οι υπόλοιποι Έλληνες έχουν δικαίωμα να το λένε. Όσες φορές θέλουν. Με την πολιτική έννοια. Όχι ότι οι άλλοι οπαδοί διαφέρουν. Αλλά είναι πιο λίγοι. Δεν έχουν τόση δύναμη για να ταυτιστούν με την ομάδα ώστε να ξεφύγουν από την εσωτερική μειονεξία που κατατρώει κάθε οπαδό φουντώνοντάς του την ανάγκη να ταυτιστεί με ένα σύνολο, μια ομάδα.
Όταν δε αυτή η ομάδα ετεροπροσδιορίζει τον εαυτό της με την ισχύ μια ανώνυμης ΠΑΕ και ενός εφοπλιστή με συμφέροντα τότε το πράγμα ξεφεύγει.

Αλλά πριν από αυτό...
Πέρασαν δύο μέρες από τις εκλογές για να γράψω... και ευτυχώς διότι μόλις πριν από λίγο έκλεισε μια όμορφη ιστορία με τον τρόπο που έπρεπε να κλείσει. Φτύσιμο στα μούτρα όλων εκείνων που στήριξαν τους "ανεξάρτητους" για τους οποίους πανηγυρίζει ο Βενιζέλος και ο Άδωνις,

Πολλοί "ανεξάρτητοι σε κάθε γωνιά της Ελλάδος κατάφεραν τελικά σε μεγάλο βαθμό να ξεγελάσουν, να τραβήξουν την δυσαρέσκεια και να κρατήσουν το πρόβατο - που ετοιμάζεται για σφαγή -μέσα στο μαντρί.

1.200+  υποψήφιοι δημοτικοί στην Αθήνα. Όλο και κάποιος γνωστός θα βρεθεί να ψηφίσεις, να βγάλεις την υποχρέωση βρε αδερφέ και ας μη συμφωνείς. Πάνω από δέκα υποψήφιοι συνδυασμοί για να κρυφτούν Σαμαράς Βενιζέλος.

Κυριακή απόγευμα πάω να ψηφίσω στην Καλλιθέα. Μου γυρίζουν τα άντερα βλέποντας το μΠΑτΣΟΚόσκυλο που ήταν δήμαρχος για χρόνια στην Καλλιθέα. Στη θέση του η αντιδήμαρχός του. Τσουπ έξω από το εκλογικό γνωστός δημοτικός από χρόνια και εργολάβος.

"Θα με ψηφίσεις;"
"Με ποιον κατεβαίνεις;"
"Με την Μαργαρίτη"
"Θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ;"
"ΟΧΙ! ΟΧΙ! Τι ΠαΣοΚ. Ανεξάρτητοι είμαστε. Εδώ που μας φέρανε ΝΔ και ΠαΣοΚ να πάνε να γαμηθούν. Εμείς είμαστε ανεξάρτητοι".
......
Σήμερα το βράδυ γυρνώντας σπίτι, πέφτω πάνω του ξανά.

"Τώρα μείναμε εμείς και ο Κάρναβος. Θα μας ψηφίσεις;"
"Ανεξάρτητοι δεν είπες ότι είστε;"
"Ε, ναι"
Τότε γιατί πανηγύριζε για σας ο Βενιζέλος;"
"Ε.. εντάξει. Αρχηγός του ΠαΣοΚ είναι... υπάρχει ρίζα..."

Υπάρχει ακόμη ρίζα στο βαθύ κράτος της Ελλάδας. Είναι σάπια γεμάτη πύον και σταλάζει μαύρο δύσοσμο αίμα. Μολύνει τα πάντα και καταστρέφει όλο τον οργανισμό. Και είναι δύσκολο να την ξεριζώσουμε μια για πάντα.

Ώπα. Να το αλαφρύνουμε λίγο.
Είμαι εκλογικός αντιπρόσωπος. Έρχεται πιτσιρικάς που ψηφίζει πρώτη φορά.
"Τόσα πολλά είναι;" κάνει έκπληκτος, σχεδόν τρομαγμένος, βλέποντας τα ψηφοδέλτια της Αθήνας.
Τα παίρνει και μπαίνει στο παραβάν. Αργεί λίγο. Μετά φωνάζει σχεδόν πανικόβλητος "Δεν χωράνε όλα μέσα στο φάκελο!!!!"

Ολυμπιακός. Μεγάλο κεφάλαιο. Πολλοί οπαδοί, πιο πολλοί πιστοί φίλαθλοι. Μαγαζί γωνία. Πρώτα - και πάνω απ'όλα ο Σωκράτης με την συνέταιρό του Miezens κυριάρχησε στο χώρο. Τάισε εκμαυλιστές όπως ο κομιστής και ο Κωστόπουλος. Εμφύσησε νοοτροπία και έκανε χοντρά παιχνίδια. Στο ψηφοδέλτιο ο γιος του να εκπροσωπεί τα συμφέροντα του μπαμπά.

Και ο Μαρινάκης. Νυν πρόεδρας του θρύλου. Πολλά λεφτά. Αγοραία εμφάνιση και συμπεριφορά. Αυτό που αρέσει στους οπαδούς. Οπαδούς που επέβαλαν με σκοπό το "απολιτίκ" στο στάδιο. Από πίσω πολλά ακούγονται για ενίσχυση της χρυσής αυγής από τον κουμπάρο της Ντόρας, της γνωστής οικογενείας που λυμαίνεται το δημόσιο εδώ και δεκαετίες.
Οι πρακτικές εμετικές. Μέχρι και ο Μιχαλολιάκος -ο νυν δήμαρχος της ΝΔ - τις κατήγγειλε.
Τα παλικάρια της ΧΑ χωρίς σήματα να τριγυρνάνε στους δρόμους και να εκφοβίζουν. Οι τραγόπαπες να βάζουν ψηφοδέλτια της μαριονέτας του εφοπλιστή σε βοήθεια προς αναξιοπαθούντες και να διαβάζεται την Κυριακή των εκλογών οδηγία προς ψηφοφόρους, πρόβατα επί σφαγή.
Είχε το σύστημα γαμώ τις εφεδρείες στον Πειραιά. Όχι τον Ολυμπιακό. Όχι τον Μαρινάκη που του δίνεται το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Τα καμμένα μυαλά που ψήθηκαν σιγά σιγά χρόνια τώρα. Γαμώ τον Ολυμπιακό μου μέσα.
Μην παραπονιέστε οι άλλοι. Αεκτζής έβαλε ψηφοδέλτιο της Δούρου βρίζοντάς την πατόκορφα για το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια.
Στην Αθήνα κατέβηκε και Παναθηναϊκή Συμμαχία.
Ω! μα και ομάδα να μην είσαι οι περισσότεροι είναι οπαδοί!!!
Οι γέροι να δεις. Ψηφίζουν αυτό που ξέρουν. Σαν ομάδα, χωρίς καμιά λογική.

Ε ρε ψωλή που έρχεται αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή. Άκουγα τον Σαμαρά να κάνει σαματά σήμερα. Βγήκε πάλι με το κουτσαβάκικο ύφος, που καλύπτει την πνευματική ένδειά του.
Τι δεν ξεστόμισε ο στόμας του. Λίγο να προσέξεις αυτό που λέει και καταλαβαίνεις ότι δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Θα παρακαλάμε να γίνουμε Βουλγαρία σε λίγα χρόνια.

"Θα θεσμοθετήσουμε τα φοιτητικά δάνεια" λέει κάποια στιγμή και λίγο παρακάτω πετάει "Θα έχουμε ιδιωτικά πανεπιστήμια". Τέλος η δωρεάν παιδεία και όχι μόνο. Χρεωμένα θα ξεκινούν τα παιδιά μας τη ζωή τους. Σκλάβοι θα πεθαίνουν.
"Θα αλλάξουμε το Σύνταγμα ώστε να γίνονται εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια".
Τι είπες ρε παπάρα; Αφαιρείς την δυνατότητα να πέσει μια κυβέρνηση του κώλου, σαν τη δική σου ας πούμε, για να συνεχίσει να κινείται αντίθετα σε κάθε δημόσιο και λαϊκό συμφέρον; Τι θα πει ότι θα διασφαλίσεις την τετραετία; Οι δικτατορίες διασφαλίζονται.
Παρεμπιπτόντως τα ίδια ζητάει και η μαριονέτα του Μπόμπολα. Αυτό είναι σεξισμός σύντροφοι, οι διαφημίσεις του ποταμιού και όχι τα βρισίδια τα δικά μου, που αποκαθιστούν και μια ισορροπία με την κατάσταση.

Είπε και άλλα ο Κουτσαβάκης. Μας απείλησε ότι θα συνεχιστούν οι μεταρυθμίσεις στην υγεία, στην παιδεία.. παντού!!!! Τη γαμίσαμε

4 σχόλια:

honeybutterlover είπε...

Σωπα κι ο Αντουαν εταξε 500 (;) 600(;)800(;) ξερω-γω-ποσες-ζαλιστηκα-απο την-ευτυχια-χιλιαδες θεσεις εργασιας ως το 2021.
Βεβαια ως τοτε ποιος ζει ποιος πεθαινει.Και το κυριοτερο ποιος θυμαται...
Κι απο πισω ξανα μανα οι ' εγκυροι'αναλυτες-τρομοκραχτες του ΙΟΒΕ,ο κουτσαβλος εκ Γερμανιας,το πουτσες-μπλε-Μπλουμπεργκ και ολα τα λοιπα παπαγαλακια εγχωρια,αποικιακα και αποδημητικα.
Να δεις που οι λεβεντομαλακες οι Ελληνες θα τρομαξουν παλι και θα τους ξαναψηφισουν (που να μην σωσουνε!)

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Θα δείξει... η νεκροψία

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

.

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

.

Συνολικές προβολές σελίδας