Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Να καεί το μπουρδέλο


Έβαλα προχθές στο facebook μια φωτογραφία από διόδια που έκαψε ο κόσμος στη Βραζιλία λέγοντας «Όχι, δεν είναι στην Ελλάδα... ακόμη» και το ακόμη ήρθε νωρίτερα απ’ όσο περίμενα.

Αυτή τη χώρα την κυβερνάνε οι πατριώτες… οι εθνικοί… εργολάβοι, εκδότες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, καναλάρχες.
Φαντάζομαι λοιπόν τους Μπομπολαίους αυτού του τόπου να νιώθουν την κρίση αφού λόγω της σχεδιασμένης εξαθλίωσης, ανόδου των τιμών καυσίμων και των διοδίων έπεσε ο τζίρος τους.
Φαντάζομαι κάποιον υπάλληλο του Μπόμπολα να παίρνει τηλέφωνο τον Σαμαρά ή το Στουρνάρα και να τους λέει τι να κάνουν. +60% αύξηση στα διόδια. Δεκάδες νέοι σταθμοί σε όλη τη χώρα. Μετωπικά (πάνω στην «εθνική» δηλαδή ιδιωτική οδό) και πλαϊνά (στους παράδρομους) αναγκάζουν σε πληρωμή υπέρογκων ποσών για δρόμους που ΔΕΝ έχουν γίνει. Αναγκάζει ανθρώπους να πληρώνουν καθημερινά για να πάνε στη δουλειά τους. Κλείνει κάθε εναλλακτική χωρίς πληρωμή διοδίων. Εναλλακτική που είναι υποχρεωμένοι οι εργολάβοι να έχουν φτιάξει.

Έγινε λοιπόν στον Ωρωπό διαμαρτυρία για την καταλήστευση των κατοίκων από τα διόδια του Προκρούστη εργολάβου και το πράγμα πήρε τη λογική πορεία του και τα διόδια κάηκαν.
Έως σήμερα συνελήφθησαν ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.
Απόψε θα βγουν και οι υπάλληλοι του εργολάβου στο MEGA, η Όλγα η μικρή σοσιαλίστρια, ο Γιαννάκης ο Μπουκάλιας, το πάθος για χρήμα σε κάνει Παύλο Τσίμα και ο Έλληνας Άινσταΐν Μανώλης ο καψωμένος να κλάψουν για την επένδυση του αφεντικού τους. Να σκούξουν για τη νομιμότητα του νόμου που φτιάχνεται κατ’ εντολή του αφεντικού τους. Να δείξουν με το δάχτυλο του αναρχοσυριζαίους οπαδούς του Ξηρού που δεν σέβονται το νόμο του αφεντικού τους. Του δικού τους αφεντικού. Του αφεντικού του Σαμαρά και του Μπένυ.

Είναι ο Σαμαράς, όπως και ο Μπένυ, εθελόδουλοι εξυπηρετητές ξένων και εγχώριων συμφερόντων και μας φόρεσαν τα αφεντικά τους καπέλο. Αφεντικά στον τόπο μας. Σήμερα οι αληταράδες των ηρωικών ΜΑΤ (συγγνώμη από τους αληταράδες αλλά ξεμένω από χαρακτηρισμούς) φυλάνε όλα τα διόδια.

Όλος ο κρατικός μηχανισμός φυλάει τα συμφέροντα των βρυκολάκων που μας πίνουν το αίμα. Το κράτος είναι εχθρός του λαού. Μια συμμορία, μια οργάνωση, ένας μηχανισμός αφαίμαξής μας. Όμως η ίδια η απληστία τους θα είναι η ταφόπλακά τους. Δεν θα σταματήσουν μέχρι να πεθάνουμε ή μέχρι και ο τελευταίος να καταλάβει ότι νομιμότητα δεν σημαίνει Δίκιο – δικαιοσύνη. Και τότε τα όμορφα διόδια όμορφα θα καίγονται…. Οι δε δυνάστες ομορφότερα...


Είχα γράψει πριν λίγο καιρό για τα άλλα τσιράκια υπουργών που βγάζανε νόμους κατόπιν εντολής των / του εργολάβων/βου. «Πουτάνες στα κρεβάτια σας» και "Πουτάνες στα κρεβάτια σας 2" όπου πουτάνες βέβαια όλοι εμείς που ανεχόμαστε να έχουμε νταβατζήδες. Φαίνεται όμως ότι οι πουτάνες βάζουν και φωτιά στα κρεβάτια τους καμιά φορά και με κείνα και με τ’ άλλα μπορεί να καεί το μπουρδέλο. 

ΥΓ Προς τη "Δικαιοσύνη" Κυρίες και κύριοι δικαστές, ορκίζεστε στο όνομα του Ελληνικού λαού και υποτίθεται ότι είστε εκεί για να ερμηνεύεται το νόμο πριν τον εφαρμόσετε. Αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντί του λοιπόν διότι «Ο Νόμος αν δεν είναι η εύρεση του πραγματικού, δεν είναι νόμος αλλά τυραννικόν πρόσταγμα» έλεγε ο Πλάτωνας. 

Για τους τυράννους έχω ένα τραγούδι να αφιερώσω "BURN"


*καλά ταιριάζει και το Burn motherfucker Burn αλλά μ'αρέσουν οι Deep Purple

4 σχόλια:

BALADEUR είπε...

Είμαστε θεατές και θύτες συνάμα στο θέατρο του παραλόγου....

The sky is red, I don't understand,
past midnight I still see the land.
People are sayin' the woman is damned,
she makes you burn with a wave of her hand.
The city's a blaze, the town's on fire.
The woman's flames are reaching higher.
We were fools, we called her liar.
All I hear is "Burn!"

I didn't believe she was devil's sperm.
She said, "Curse you all, you'll never learn!
When I leave there's no return."
The people laughed till she said, "Burn!"
Warning came, no one cared.
Earth was shakin', we stood and stared.
When it came no one was spared.
Still I hear "Burn!"

You know we had no time, we could not even try.
You know we had no time.

You know we had no time, we could not even try.
You know we had no time.

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Πρέπει κάποια στιγμή να γίνουμε πρωταγωνιστές στην οθόνη της ζωή μας

BALADEUR είπε...

Τι λες ρε φίλε; Άμα γίνω πρωταγωνιστής θα βρει ο άλλος ελεύθερο τον καναπέ μου και θα κάτσει! Όλα κι όλα, ανέχομαι τα πάντα αλλά κάτω τα χέρια από τον καναπέ μου!!!

Ιθάκη είπε...

ΛΟΛ!

Συνολικές προβολές σελίδας