Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Αλλάζει και δημογραφικά η Ελλάδα... επιτέλους ανάπτυξη

Αλλάζει και δημογραφικά η Ελλάδα...  κυριολεκτικά με εντολή Σαμαρά και έργο Άδωνι theHarvard Γεωργιάδη.

Πιο αναλυτικά το success story της κυβέρνησης συνεχίζεται και αρχίζει να αποδίδει μεγάλους καρπούς που δείχνουν τα βαθιά αποτελέσματά της στο δημογραφικό πρόβλημα της κοινωνίας.

Με απόφαση λοιπόν που ψήφισε η συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου και με τη συνδρομή των νεοφιλελεύθερων τσοντών (αν ο Ψαριανός περίμενε πίσω από την πόρτα μήπως χρειαστεί να ψηφίσει και αυτός υπέρ δεν διευκρινίζεται) καταργείται ο ΕΟΠΥΥ.
Άμεσα, χωρίς να έχει δημοσιευτεί στο φύλλο εφημερίδας της κυβέρνησης, παράνομα δηλαδή - όπως αρέσκεται τούτη η κυβέρνηση - ο Πρόεδρας του ΕΟΠΥΥ και άνθρωπας πάνω απ'όλα - διέταξε να κλείσουν τα πολυιατρεία του ΙΚΑ ανά την επικράτεια καταργώντας την πρωτοβάθμια περίθαλψη με ξαφνικό θάνατο.
Με τον ίδιο ξαφνικό θάνατο θα πάνε και εκατοντάδες χιλιάδες γέροι, ηλικιωμένοι και υπέργηροι που βάραιναν χρόνια τον κρατικό προϋπολογισμό χωρίς να συνεισφέρουν τίποτα και παίρνοντας μάλιστα και σύνταξη.
Τέρμα στις ουρές στα ιατρεία... δεν θα υπάρχουν πια ιατρεία άρα τέλος και στους γέρους γενικά που χαζολογούσαν ολημερίς εκεί.
Η κυβέρνηση βλέποντας ότι με την εξαθλίωση που επέβαλε οι Έλληνες σταμάτησαν εντελώς να τεκνοποιούν, που όρεξη για πήδημα τέτοιους καιρούς, και εφόσον νέος πληθυσμός δεν θα παραχθεί αποφάσισε να προσφύγει σε πολύ δραστικά μέτρα. Σκορπώντας ψόφο στους γέρους θα ανεβεί το ποσοστό των νέων και θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα.
(Στο λίγο χρόνο που τους μένει παρακαλούνται οι γέροι να ξαναψηφίσουν ΝΔ για ένα καλλίτερο θάνατο).
Ως παράπλευρες απώλειες θα εξαφανιστούν και οι αρρωστιάρηδες και οι αδύναμοι που πλήρωνε ο φορολογούμενος και έτσι θα μείνουν όσοι μπορούν να δουλέψουν σκληρά χωρίς να χρειάζονται φάρμακα τροφή και στέγη.
... και όλα αυτά με εντολή Σαμαρά


3 σχόλια:

IMOLAOS είπε...

στο ΝΤΑΧΆΟΥ ειχε υγειονομική περίθαλψη ? μην τρελαθούμε τι δεν καταλαβαίνεις ?

thenewsgr είπε...

Ειχε...υγειονομική ταφή....δωρεάν..απο τους προγόνους της Μέρκελ!!!

IMOLAOS είπε...

η επιστημη λεει οτι το DNA μεταφερει πληροφοριες απο τους προγονους που τις κουβαλαμε υποχρεωτικα και θα τις μεταφερουμε και στους απογονους προσθετοντας και τις δικες μας εμπειριες..............τωρα οταν οι προγονοι κανανε τον πρωτο παγκοσμιο πολεμο με χημικα......τον δευτερο παγκοσμιο πολεμο με μαζικες εξοντωσεις πληθυσμών κατεδαφισεις πολεων χωρις λογο (βαρσοβια) καψιμο σχολειων και εκκλησιων στρατοπεδα εργασιας και εξοντωσης............ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ...ΑΠΛΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕς ΜΕΘΟΔΟΥς και το αποτελεσμα μετραει

Συνολικές προβολές σελίδας