Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Στρεβλάκης ο κατανυκτικός


Σκανδαλίστηκε ο Στρεβλάκης στο Mouga Tsanele του εθνικού εργολάβου της χώρας του Μπομπολισταν που ζουν τα νομιστερακια. Βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ντύθηκε παπάς σε αποκριάτικο πρωτοχρωνιάτικο πάρτυ και έθαβε το Μνημόνιο.
Βέβαια είχε ξαναματασκανδαλίσει το Mouga με τις μονταρισμένες  ψευτοδηλώσεις του ιδίου (του Μουρούτη-Τσουρούτη). Σκανδαλίστηκε μετά και η δακρυσμένη Όλγα όταν άκουσε "Ραντβού στα γουναράδικα" και φοβήθηκε μη κλείσουν...
Όμως με την τωρινή αμφίεσή του...
Σκανδαλίστηκε ο Άνιθος και ο Μαϊντανός, ο κάθε Άνιθος και Μαϊντανος τούτης της χώρας που έχει συμφέροντα είτε με τον εργολάβο είτε με τους διεθνείς τοκογλύφους, όλοι πυλώνες της ιθαγενούς και διεθνούς κοινωνίας του κώλου.
Επειδή κανείς δεν σκανδαλίζεται τις απόκριες όταν κυκλοφορούν αβέρτα οι στολές παπάδων, sexy καλογριών - θηλέων τε και αρρένων- υποθέτω ότι τους σκανδαλίζει η υπόνοια ότι θα θαφτεί το μνημόνιο - θου κύριε φύλακην τω στόματί μου, σταυροκοπήσου Στρεβλάκη με το ύφος όλο κατάνυξη να σε δουν οι γέροι να ψηφίσουν Σαμαρά μη βγουν οι Αντίχριστοι.
Κανείς τους δεν σκανδαλίζεται για τα παιδιά που υποσιτίζονται, τις χιλιάδες πια αυτοκτονίες συμπολιτών μας, την φτώχεια και την εξαθλίωση...  Το αίμα τους στηρίζει του πυλώνες και τους τρέφει όλους αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας