Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Χαρείτε χριστιανοί και άλλο μην κλαίτε...

"Χαρείτε χριστιανοί και άλλο μην κλαίτε για τους μετανάστες, τα μικρά παιδιά, που χάθηκαν. Μίλησα με το Θεό και μου είπε ότι είναι σε καλλίτερο μέρος. Θα κρατήσουμε την κόλαση που φτιάξαμε για τους Έλληνες και θα στέλνουμε στον Παράδεισο τους πρόσφυγες" δήλωσε χαμογελαστός ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο υπουργός εμπορικής ναυτιλίας M(συμπληρώστε ότι θέλετε). Βαρβιτσιώτης καταρρακωμένος θα κάνει ολονυχτία στην οσία Πάολα για εξιλέωση των ευθυνών των άλλων. Κύκλοι του υπουργού λένε ότι ήδη παίρνει καραμέλες για τον πόνο αυτών που έχασαν τα παιδιά τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ο Αίσχιστος θα κάνει επερώτηση στη βουλή πόσο κόστισε η διάσωση όσων σώθηκαν και αν θα έπρεπε να αφήσουν και τους άλλους να πνιγούν αντί να τους σώσουν.

Ο αμισθί σύμβουλός του μέγα κομμάντο (έχει δει το τελευταίο Ράμπο  8 φορές) και μέγα κομμαντατούρ Θάνος Πλεύρης ο πονόψυχος, ζητάει το κράτος να μη φείδεται εξόδων και να χρησιμοποιεί και σφαίρες.

Ο Βενιζέλος κατηγορεί το ΣυΡιζΑ που τα προκαλεί όλα αυτά για να πλήξει το ΠαΣοΚ και κατ' επέκταση τη χώρα.

Ο Κασιδιάρης απειλεί τους νεκρούς με ξυλοκόπημα διότι πεθαίνουν για να βρωμίσουν τις θάλασσές μας και να πληγεί ο τουρισμός.

*Καταλαβαίνει κανείς ότι τα σώματα ασφαλείας, που θα πάρουν και αναδρομικά πίσω τις μειώσεις μισθών - άξιος ο μισθός τους - εκπαιδεύονται και συνηθίζουν να βασανίζουν ανθρώπους και να σκοτώνουν άοπλους;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας