Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Αίμα, (μια καλή) τιμή, χρυσή αυγή (*upadated)



*Ρε... είπαμε η Ελλάδα δεν πωλείται... Ενοικιάζεται σε καλή τιμή

Το παρακάτω άρθρο είναι άκυρο. Το αφήνω για λόγους αποκατάστασης. Η αλήθεια είναι ότι ο νόμος πέρασε με τις συντεταγμένες ψήφους της Νέας Δημοπρασίας, του μΠΑτΣΟΚ και της Δημοπρατικής Αριστεροδεξιάς. Υπέρ ψήφισαν ασύντακτα και κάποιοι άλλοι. Καταψήφισαν σαφώς και συντεταγμένα το ΚΚΕ και ο ΣυΡιζΑ.
Η ΧΑ(χαχα) ψήφισε κατά αφού πρώτα δήλωσε ο Παναγιώταρος, αυτός ο διανοούμενος με τις κωλοτρυπίδες, λοτι η ΧΑ(χαχα) θα υπερψηφίσει. Αυτό αναιρέθηκε αργότερα από τον βουλευτή του κόμματος Χρήστο Παππά, ο επονομαζόμενος και χουντοπούλι.
Υποθέτω ότι ως το πιο βαθύ κομμάτι του συστήματος η ΧΑ(χαχα) κινήθηκε προς όφελος του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου, όπως άλλωστε έκανε και στην υπόθεση της Αγροτικής τράπεζας που με τις απαραίτητες δικές της ψήφους χαρίστηκε στον Σάλλα με 90 εκ. ευρώ μια τράπεζα με περιουσιακά πολλαπλάσια αλλά και με την υποθήκη του 90% της αγροτικής γης. Όπως άλλωστε με τη στάση υπέρ των εφοπλιστών. Επειδή όμως δεν ήταν απαραίτητοι οι ψήφοι της αυτή τη φορά ανέκρουσε πρύμνα για να μην αποκαλυφθεί τόσο απροκάλυπτα ο αντεθνικός ρόλος της.

ΥΓ Κάθε ρόλος και λόγος που δεν ταυτίζει την έννοια της πατρίδας με το Λαό είναι αντεθνικός. Η ΧΑ(χαχα) περισσότερο από όλους διότι είναι το πιο ύπουλο κομμάτι του συστήματος.
Εκτρέφει μίσος για έναν αποδιοπομπαίο τράγο (τους μετανάστες) και αποπροσανατολίζει τον κόσμο από τον πραγματικό εχθρό που είναι το κεφάλαιο.
Η χρησιμοποίηση της ΧΑ(χαχα) από το σύστημα ήταν καθοριστική καθώς πολλοί, απαίδευτοι και χειρίστης μειονεκτικής νοοτροπίας είναι η αλήθεια, συμπολίτες μας, κατευθύνθηκαν προς τα εκεί με την υπόγεια χειραγώγηση από τα ΜΜΕ. Αν δεν αναδεικνυόταν η ΧΑ(χαχα) θα είχαμε νίκη στις εκλογές του ΣυΡιζΑ, με τον αντισυστεμικό λόγο της εποχής.
Τέλος, και αν το καλέσει η στιγμή, η ΧΑ(χαχα) θα παίξει τον καταλύτη ώστε οι φτωχοί να σφαχτούν μεταξύ τους και οι πλούσιοι να κάνουν πάρτυ.


Τις θετικές ψήφους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Χρυσής Αυγής συγκέντρωσε η τροπολογία για τη μίσθωση νησιών που ανήκουν στο Δημόσιο.

Στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ 166 βουλευτές ψήφισαν «ναι», 84 (ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ) «όχι» ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης δήλωσε «παρών», όπως και ο ανεξάρτητος Θόδωρος Παραστατίδης.

Σύμφωνα με την τροποποίηση της ρύθμισης που ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, δεν υπάρχει δυνατότητα μεταβίβασης κυριότητας αλλά μίσθωσης κατόπιν της σύμφωνης γνώμης των υπουργών Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη και όλων των Επιτελείων.

Τέλος ο κ. Παναγιωτόπουλος με βάση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «απόπειρα εκποίησης χιλιάδων δημόσιων νησίδων» δήλωσε ότι η αλλαγή στη διατύπωση της διάταξης έγινε για να μην υπάρχουν πλέον περιθώρια «ούτε για αθέλητες παρανοήσεις, ούτε για σκόπιμες διαστρεβλώσεις».

6 σχόλια:

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Η Χρυσή Αυγή καταψήφισε την τροπολογία αυτή ... δεν είσαι καλά ενημερωμένος φίλε μου .

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Δήλωσε ότι θα την ψηφίσει... φαίνεται ότι τους ειδοποίησαν οι image makers να μη το κάνουν...

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

:) ! Παρ΄όλα αυτά έπρεπε να αποκαταστήσεις την πραγματικότητα ...

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Δεν πρόλαβα εχθές. Θα το κάνω σήμερα.

***ΜΑΚΕΔΩΝ*** είπε...

Είσαι και ο πρώτος !

Ανώνυμος είπε...

Also, they are lighter and can be used around plants which prefer somewhat acid content in the soil composition.
It has a very strong odor that will take your breath away.

Grass clippings are full of nitrogen and break down quickly.



Also visit my blog :: mulching

Συνολικές προβολές σελίδας