Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Το νόημα των εκλογών αποκαλύπτεται... επιτέλους

Μεγάλη επιτυχία η επαναδιαπραγμάτευση...
Πολλοί θα πουν ότι η κυβέρνηση, απεμπολώντας τις προγραμματικές τις δηλώσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, έσκυψε πριν αναγκαστεί να υποκύψει στις απαιτήσεις τις τρόικας. Ίσως κάποιοι θεωρήσουν δουλοπρεπή τον συμβολισμό να δεχτεί ο Αντωνάκης την τρόικα πριν πάει στη βουλή. Άλλοι πάλι θα θεωρήσουν εθελόδουλη την στάση των υπουργών που διαμηνύουν στους τροϊκανούς ότι θα τηρηθεί το γράμμα και το πνεύμα του μνημονίου. όσοι Έλληνες και αν αυτοκτονήσουν, πτωχεύσουν, εξαθλιωθούν. Ότι και να χάσουν οι Έλληνες, παιδεία, υγεία, κοινωνικό κράτος.

Αυταπατάστε όλοι σας. Κατ' αρχάς τα νεοφιλελεύθερα τυπάκια ποτέ δεν έκρυψαν την ιδεολογική σταυροφορία που έχουν αναλάβει, όπως ο εικονιζόμενος κύριος Χατζηδάκης, πολύ αγαπητός στο λαό!
Όπως ο Άδωνις-μπουμπούκος που είναι ταξικός πολεμιστής, υπέρμαχος της σφιχτής εξουσίας μιας ελίτ, που βάζει και τον εαυτό του μέσα, και μιας δουλοπάροικης πλέμπας που δεν θα χορταίνει, αλλά θα υποσιτίζεται, δεν θα αμοίβεται αλλά θα φιλοδωρείται.
Όπως ο Γιακουμάτος, ο καουμπόυ του μεσονυχτίου, που η θέση του είναι αυτή που θα εξυπηρετήσει την θέση του στον κομματικό κορβανά. Και με την Ντόρα, και τον Καραμανλή, και τον Σαμαρά.

Όμως στο άγριο εγγύτατο μέλλον που έρχεται μην παραπονιέσαι. Ψήφισες να συμμετέχει το βαθύ μΠατΣοΚ στην κυβέρνηση τούτη που θα σε καταστρέψει. Γιατί σου είναι απαραίτητος ο Benny που παρά τον όγκο και τα κιλά του ήταν άριστος στις κωλοτούμπες και στις επικύψεις.
Τόσα χαράτσια σου έχωσε, τα εκτίμησες δεόντως. Και γι'αυτό θα σου χώσει και άλλα και άλλα... μέχρι να σου βγουν από το στόμα. Και αν είσαι τυχερός θα σου κουνήσει αυταρχικά τη χοντροδαχτυλάρα του που δεν χωρά άλλα ο κώλος σου.

Αλλά δεν είσαι δειλός. Άλλαξες το σκηνικό με την αριστερά στην κυβέρνηση. Ναι βρε πονηρούλη, έβαλες έναν δούρειο ίππο στην νεοφιλελεύθερη δεξιά που επέλεξες να σε κυβερνά. Την υπεύθυνη αριστερα. Την κυβερνώσα αριστερά. Την δημοκρατική αριστερά του επαναστάτη Ψαριανού. Το σχέδιο μεγάλο. Θα κάνει τους εξουσιαστές σου να σκάσουν στα γέλια..
Όμως μέσα από όλα αυτά που έγιναν, που γίνονται - και που θα γίνουν με απίστευτη ένταση - κατάφερα να αποκωδικοποιήσω το νόημα των εκλογών...
Το ψάχνουν από την 6η Μάη και θα το επικαλούνται με κάθε τρόπο και ερμηνεία που θα τους βολεύει την κάθε στιγμή και συγκυρία.
Όμως ο ελληνικός λαός ήταν ξεκάθαρος... γι'αυτό προχωράτε ακάθεκτοι στην συνουσία...

Συνολικές προβολές σελίδας