Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Η δεξιά της ακροδεξιάς

"Χρειάζεται η ισχυρή αστυνόμευση γιατί για ένα εξάμηνο από τις εκλογές θα έχουμε αναταραχές" ξέφυγε από τον στόμα του Αντώνη Σαμαρά.

Τι είπε ο έτερος Καππαδόκης, υπηρέτης των συμφερόντων της τρόικας δηλαδή; Θα βγούμε (αν βγούμε) και επειδή θα σας γαμήσουμε ότι έχετε και δεν έχετε εσείς θα αντιδράσετε. Για να μην μας κυνηγήσετε εμείς θα πάρουμε τους μπάτσους που έχουμε διορίσει στα ΜΑΤ, στις ΔΕΛΤΑ και ΔΙΑΣ και θα τους βάλουμε να σας αλλάξουν τα φώτα. Ελπίζει ότι έχετε ξεχάσει τι ξύλο, χημικά και καταστολή έπεφτε για μήνες στην πλατεία Συντάγματος.
Βασίζεται ότι αυτά τα πρωτοπαλίκαρα που είναι ένστολοι χρυσαυγίτες-φασίστες-νεοχαζοί, θα δείξουν τον υπερβάλλοντα ζήλο που χρειάζεται να έχουν ώστε να συμπεριφέρονται ως ζώα και να χτυπούν με λύσσα τους συμπολίτες τους που μάχονται για την αξιοπρέπεια, την πατρίδα τους και το μέλλον των παιδιών τους.
Αυτά είπε ο Σαμαράς και αποτελούν τη φυσική συνέχεια των άλλων προθέσεων και δηλώσεών του όπως θα επανακαταλάβουμε τις πόλεις μας, θα επιβληθεί ο νόμος και η τάξη και θα αλλάξει ο νόμος και ο τρόπος των διαδηλώσεων. Είναι δε τόσο πωρωμένος που δεν διστάζει να τα βάλει και να απειλήσει μικρά παιδιά λέγοντας ότι τα παιδιά των αλλοδαπών παίρνουν τις θέσεις των ελληνόπουλων. (Ευκαιρία να δείξει πιο σκληρό πρόσωπο από τη χρυσή αυγή. Γυναίκες βαράνε αυτοί... μωρά εμείς).
Όλα είναι ξεκάθαρα πια. Θα υπηρετήσει τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων μέχρι τελευταίας ρανίδας, δική του ή δική μας, και προτιμά να είναι δική μας η ρανίδα αίμα που θα χυθεί.

Για να επικυρώσει την μνημονιακή του δέσμευση έφερε στο κόμμα την ακροδεξιονεοφιλελεύθερη Ντόρα, την μικρομέγαλη εξερευνήτρια, που μπροστά της υποκλίνεται με σεβασμό ο Μιχαλολιάκος.

Όμως έφερε πριν τους τέσσερις σωματοφύλακες της ακροδεξιάς παπαροιδεολογίας. Τον Μάκη τον Τσεκούρα, τον Άδωνη τον Τσιρίδα, τον Θανασάκη τον (σ)καταδρομέα και τον Κυριάκο τον Πετρελαιά. Ένα ένα διαλεγμένα τα παιδιά για σωματοφύλακες. Μένει να πάρει και τον άντρακλα τον Κασιδιάρη ώστε οι χρυσαυγίτες να είναι πια φλούφληδες εντελώς μπροστά του.

Αν τους ψηφίσεις μώρα και κασιδιάρη στα μούτρα σου..!

4 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πότε το είπε αυτό; Πού το βρήκες (δώσε link). Αυτός ετοιμάζεται για μετεμφυλιακό κράτος βίας και παράνομης δραστηριότητας αναρχοκομμουνιστών. Δώσε link να κάνουμε παιχνίδι.

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

Στις ειδήσεις το άκουσα, νομίζω όταν πήγε στον Αγ. Παντελεήμονα

Ανώνυμος είπε...

"Στις ειδήσεις το άκουσα, νομίζω ..."...ΝΟΜΙΖΕΙΣ;;;..;Άσε τα νομίσματα και γίνε συγκεκριμένος γιατί με νομίσμτα μπορώ να υποστηρίξω ότι είσαι πρεζόνι.
Γκέ-γκε;

Η ΚΟΠΡΙΑ είπε...

ότι το άκουσα το άκουσα. το κανάλι δεν θυμάμαι... γκεγκε;

Συνολικές προβολές σελίδας