Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

No news good news, Η γραβάτα στα Ελληνικά..;

*Καλά το πούρο που στάζει στο πάτωμα είναι σκέτος σεβασμός

Είπε ο Πάγκαλος «Όλοι χωρίς εξαίρεση οι άρρενες εκπρόσωποι των κομμάτων σε όλα χωρίς εξαίρεση τα πάνελ της εποχής είναι ξεκούμπωτοι και καμία γραβάτα δεν καλύπτει τους χυδαίους, μαλλιαρούς, ιδρωμένους με σπυράκια εν πάση περιπτώσει κάθε είδους σβέρκους και λαιμούς τους»
Ο κύριος Πάγκαλος θα προτιμούσε να μας κυβερνούν υπέρβαροι γλίτσες που θα βρίζουν το λαό "Μαλάκα" ενώ θα του τρώνε τα λεφτά και ο σβέρκος τους θα κάνει δίπλες από το λίπος. Η γραβάτα είναι αναγκαία διότι λειτουργεί ως πεοδείκτης, για να θυμούνται προς τα που πέφτει το πέος τους που δεν βλέπουν πια από το πέος..!

Οι τράπεζες δημιούρησαν την παγκόσμια κρίση με τις φούσκες που τζόγαραν. Όταν έσκασαν οι φούσκες τότε διέταξαν τα ανδρείκελα τους, τους κυβερνώντες, να τις χρηματοδοτήσουν. Αποτέλεσμα, να αδειάσουν τα ταμεία των κρατών σε βάρος των πολιτών που βρέθηκαν να χρωστούν και στο κράτος και στις τράπεζες. Όμως οι αχόρταγοι τραπεζίτες, κουφάλες ολκής όλοι τους, βρήκαν την ευκαιρία να κηρύξουν πόλεμο στους ανθρώπους. Όταν ήρθαν όμως οι εκλογές και ο κόσμος δεν μάσησε την προπαγάνδα τρόμου τον MEGAλων δημοσιογράφων κάθε τραπεζίτης ένιωθε να ΣΚΑΪ. Έτσι οι ιδιωτικές τράπεζες, που θα είχαν κλείσει να δεν έπιναν το αίμα των λαών και τα χρυσά αγόρια τους θα είχαν μπει φυλακή, άρχισαν να τρομοκρατούν τους καταθέτες τους "Θα χάσετε τα λεφτά σας αν βγει ο ΣυΡιζΑ". Τώρα η κρατικοελεγχόμενη "Εθνική" άρχισε την προπαγάνδα.
Πως τους έλεγε τους τραπεζίτες ο μέγας Φραντς Κάφκα; ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ!!!

Στο Λαό κούναγες το δάχτυλο Βενιζέλε και έλεγες "Άλλο να φτωχύνουν οι Έλληνες άλλο η Ελλάδα"; Να το δικό μας δάχτυλο και 6η Μαΐου και 17 Ιουνίου.



Για να καταλάβω! Αν φύγουν οι άλλες χώρες από το ευρώ εμείς θα κάτσουμε μέσα;

1 σχόλιο:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δε φταίνε έτσι απλά οι τράπεζες. Ο καπιταλισμός έχει γενετικά τα στοιχεία της κρίσης. Φταίει η υπερπαραγωγή, ευθύνεται η χρηματοπιστωτική λογική "του αέρα δανείζω, λεφτά παίρνω" που έδεσε ακόμα και την πραγματική παραγωγή στο άρμα της...

Συνολικές προβολές σελίδας