Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Άντε ρε πονηροί...

Πριν λίγο καιρό είχε γίνει ένα νταχντιρντί στο παίδων με την καρδιοχειρουργική. Κάτι με τις ουρές που ανέμεναν για να χειρουργηθούν κάτι μισόλογα για φακελάκια, έπαιξε το megaθέμα στα σωστά κανάλια με τον ορθό τρόπο. Έσπευσε τότε ο μεγάλος αυτός άντρας ο Λοβέρδος να πει ότι θα την κλείσει την παιδοκαρδιοχειρουργική, την μοναδική δημόσια τέτοια κλινική. 
Είπε βέβαια ότι θα μπορούν να πηγαίνουν στο Ωνάσειο, με κάλυψη του ταμείου.

Στο άσχετο διαδίδεται για την συγχώνευση των νοσοκομείων "Σωτηρία" και "Γενηματάς" και απαξιώνονται σταδιακά οι λειτουργίες τους. Έλα όμως που αρχίζει να διαρρέει ότι μια μεγάλη ιδιωτική εταιρία υγείας ενδιαφέρεται για τα νοσοκομεία αυτά, και όχι μόνο. Ακούγεται ότι θέλει και το "Ντυνάν" και ... ουπς... το "Ωνάσειο". Το όνομα της εταιρίας "Ακληπιός", και ναι είναι γερμανική.
Βέβαια γνωρίζω ότι κάποιοι κακεντρεχείς συνομωσιολόγοι θα δουν πάλι σημεία και τέρατα. Ότι ιδιωτικοποιείται η υγεία. Ότι κάνουν δώρο το μονοπώλιο της παιδοκαρδιοχειρουργικής σε ιδιώτες.
Για όλα αυτά έχω να αντιπαραθέσω το έργο του Λοβέρδου στο υπουργείο υγείας. Την είσοδο των πέντε ευρώ για τα δημόσια νοσοκομεία. Την απίστευτη γραφειοκρατία. Το νταβατζιλίκι στις εξετάσεις. Την αναλγησία στους μη έχοντες. Τον αποκλεισμό από την υγεία. Την ιδιωτικοποίηση της. 
Αλλά ξέρω τι πονηρά μυαλά είστε

ΥΓ. Αυτός ο ογκόλιθος ο Λοβέρδος που χάθηκε τώρα στην προεκλογική περίοδο που το μΠΑτΣΟΚ τον χρειάζεται; 

3 σχόλια:

Ιθάκη είπε...

Δεν ξέρω αν έμαθες ποιο είναι το 4ο νοσκομείο για ξεπούλημα; Είναι το Κ.Α.Τ... Το μοναδικό τραυμάτων σε όλη τη χώρα. Απίστευτο και όμως ελληνικό...

ο δείμος του πολίτη είπε...

Αν γράψω πως ήταν αναμενόμενο, μη με ρωτήσεις σε ποιον αστρολόγο πήγα...

Ανώνυμος είπε...

Η Υγεια και η Παιδεια ειναι σιγουρα οι τομεις που "βαζουν φεσι" στο Κρατος. Το καταλαβαν οι αρμοδιοι και αποφασισαν να τους ιδιωτικοποιησουν μαζι με το υπολοιπο δημ. τομεα.
Δεν το κανουν βεβαια για μας!
Πισω κρυβονται ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΙΖΕΣ!!!!!!!!!

Συνολικές προβολές σελίδας