Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Το πανηγύρι στην Ουάσινγκτον


Δύο εκατομύρια άνθρωποι θα βρεθούν, παρά τις πολικές συνθήκες που επικρατούν, στην ορκομωσία του Μπαράκ Ομπάμα.

Πανηγύρι, προφανώς, αλλά καλά κάνουν οι αμερικανοί. Ας το φχαριστηθούν. Δεν είναι κακό. Έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν μπορεί να είναι χειρότερο από τον Βούς jr, μάλλον.

Βέβαια έχω θορυβηθεί τα μάλλα από την επιλογή προσώπων που έχει κάνει και σιγά σιγά αντιλαμβάνονται και οι αμερικανοί οτι ένα τόσο ισχυρά εδαιωμένο σύστημα δεν αλλάζει έτσι απλά. Άσε που και τον Ομπάμα συμφέροντα τον στήριξαν. Βέβαια καλλίτερα να σε στηρίζουν τα συμφέροντα της Φέτας παρά των βομβών.

Αυτό που παρατηρώ και είναι θετικό είναι ότι οι άνθρωποι τελικα, και ισχύει για τους απανταχού, δεν είμαστε τόσο πορωμένοι και αδιάφοροι. Δεν είναι μόνο το βόλεμα και η δουλίτσα μας. Επιζητούμε την Ελπίδα και το Όραμα, γι'αυτό και το πανηγύρι όταν νομίζουμε ότι βρήκαμε κάτι από αυτά.

Εύχομαι στους αμερικανούς (άλλωστε μας αφορά και μας στο βαθμό που μας επηρεάζει) να καταλάβει και να διαχειριστεί τις ελπίδες τους και το όραμα που τους εμφύσησε γιατί κάθε φορά που προδίδεται μια τέτοια ευκαιρία γίνεται όλο και πιο δύσκολο να εμφανιστεί και να γίνει πιστευτή η επόμενη.

4 σχόλια:

ΑΝΑΠΟΔΟ 8 είπε...

Φοβερο. Ωραια ιδεα, τη ζηλεψα

kopria είπε...

Αν εννοείς τη φώτο χρησιμοποίησέ τη

Κλείτωρ είπε...

τώρα την είδα και θα την βάλω στην σημερινή μου ανάρτηση χαχαχα πολύ πετυχημένη.

ΑΝΑΠΟΔΟ 8 είπε...

Eυχαριστω φιλε θα το κάνω

Συνολικές προβολές σελίδας