Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ανάμεσα στα άκρα

Από τη μια μεριά έχεις ένα ολόκληρο σύστημα, νόμιμο γιατί νομοθετεί το ίδιο για τον εαυτό του. Ένα σύστημα που επί σαράντα χρόνια υπέσκαπτε τα πάντα και τώρα που κατέρρευσαν τα πάντα θέλει να σε "σώσει" ξεπουλώντας τα όλα.
Έχει στη διάθεσή του την δύναμη να νομοθετεί. Την ισχύ να επιβάλλει και να καταστέλλει. Την δυνατότητα να προπαγανδίζει από το πρωί ως το MEGA και από το βράδυ ως το ΣΚΑΪ με τον πιο αισχρό και επιστημονικό τρόπο.
Και όμως είναι τόσο μεγάλο το έγκλημά που συντελείται απέναντι στους ανθρώπους που διαμένουν σε αυτή τη χώρα, έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, που ξέρουν ότι δεν θα καταφέρουν να κρατήσουν τα πράγματα ως την τελική εξόντωσή μας. Χρειάζονται και την ωμή βία, τον τρόμο και το παρακράτος.
Ξεκίνησαν πριν τις προηγούμενες εκλογές με την υπερπροβολή εγκλημάτων που εμπλεκόταν μετανάστες. Συνέχισαν με το πλασάρισμα των νεοναζί ως προστατών των Ελλήνων στις γειτονιές που η αστυνομία επίτηδες εγκατέλειψε στο έλεος του Θεού και των φασιστών.
Όταν βγήκε στο προσκήνιο το κτήνος η διαφήμιση ήταν πια αρνητική, μη χαλάσουμε και το σοβαρό όνομά μας με τους τραμπούκους.
Έφτανε να παίζουν τα εγκλήματα των ναζί δέκα λεπτά όταν η αντιπολίτευση είχε συνολικά 2-3 λεπτά λοιδορισμού. Και μοίραζαν την ευθύνη "Συμπλοκή κομμουνιστών με χρυσαυγίτες... όπως καταγγέλει το ΚΚΕ" κλπ.
Και η "ελληνική" "αστυνομία" να φτάνει πρώτη, πριν χτυπήσουν οι ακροδεξιοί, τραμπούκοι του υπόκοσμου, για να προστατέψει τυχόν αντίσταση στους φασίστες. Όπως έκαναν στην Ηλιούπολή που σε στέκι που οι φασίστες χτύπησαν ηλικιωμένο με παιδιά. Όπως ανενόχλητοι επιτέθηκαν σε αφισοκολλητές. Όπως χαιρετούν ναζιστικά σε χώρο πεσόντων από τους αυθεντικούς ναζί στην κατοχή.
Όπως ξεκίνησαν τους φόνους χθες κάτω από το βλέμμα των μπάτσων της ΔΙ(εφθαρμένης) ΑΣ(τυνομοκρατίας).
Νεκρός ήταν ο Παύλος Φύσσας, αντιφασίστας, μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μουσικός, ενεργός πολίτης. Μαχαιρώθηκε μετά από καρτέρι των άνανδρων κακοποιών, που μέχρι τώρα δρούσαν στα κρυφά τραυματίζοντας και σκοτώνοντας, με την ανοχή του σάπιου μέρους της κοινωνίας μας, ανθρώπους από άλλες χώρες.
Το πρώτο θύμα που παίρνει αυτή τη δημοσιότητα. Όμως δεν θα είναι το τελευταίο. Όχι όσο η ακροδεξιά κυβέρνηση με γραβάτα του Σαμαρά, με τον skinhead υπουργό καταστολής, τον φασιστομπουμπούκο και τον χουντοβορβορίδη επιβάλει κάτι ΧατζιδακηκοΜητσοτάκηδες που ζητούν να κλείσουν την χώρα με το συρματόπλεγμα του νεοφιλελευθερισμού.
Μαζί ενωμένοι με τους Χρυσοχοϊδηδες, τους Λοβέρδους και τις Διαμαντοπούλου που ξεσκίζουν τα αποθεματικά των ταμείων με μαεστρία και μετά θα πουν ότι δεν υπάρχουν για να δοθούν συντάξεις. Που δίνουν τα αποθεματικά των νοσοκομείων στα αφεντικά τους της Goldamn Sachs και παίρνουν ομόλογα για να τα κουρέψουν και έτσι θα κλείσουν τα νοσοκομεία. Που απολύουν τους δάσκαλους για να πηγαίνουν σχολείο μόνο τα παιδιά της ελίτ.
Που προσπαθούν να μας στοιβάξουν εξαθλιωμένους σκλάβους κάτω από την φτέρνα της παγκόσμιας νεοφιλελεύθερης ολιγαρχίας, κοινών τοκογλύφων.
Τώρα ανέλαβαν να φέρουν σε πέρας τα σχέδια των τοκογλύφων οι τραμπούκοι του ναζισμού.
Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις πιο οργανωμένα, όχι η ΓΣΕΕ των διεφθαρμένων - ξεφτιλισμένων πασόκων δεν πιάνεται, από τους ανθρώπους που πλήττονται πια άμεσα. Δάσκαλοι και γιατροί, παιδεία και υγεία καταρρέουν. Μαζί και οι εφορίες που πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν αφού ακόμη μαζεύουν ζεστό χρήμα.
Το διεθνές σύστημα έχει δύο πυγμές. Η μία του Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη Λοβέρδου και λοιπών εγκληματιών του λευκού κολλάρου. Η άλλη είναι τα ζόμπυ των φασίστών, των χουντικών των ναζί. Η μία κρατά για μπατσικό γκλόμπ κεραίες τηλεόρασης ενώ η άλλη μαχαίρι. Σύντομα θα έχουν τανκς και όπλα.
Θα ακούσουμε πολλά. Για περιθωριακούς, για τρομοκρατικές ενέργειες - που μπορεί να γίνουν, για πατρίδα, για τα άκρα, για για για...
(ενώ)
Άνθρωποι πεθαίνουν.
Πεθαίνουν γιατί έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος ή μιλάνε άλλη γλώσσα.
Πεθαίνουν γιατί η καταστολή χρησιμοποιεί τα πιο ισχυρά δηλητήρια.
Πεθαίνουν γιατί δεν έχουν 1,20 ευρώ για το τρόλλεϋ να δείξουν στον κυνηγό κεφαλών.
Πεθαίνουν γιατί έχουν άλλη ιδεολογία, άλλη άποψη για το πως πρέπει να είναι τα πράγματα. Αντίθετη από αυτή που έχει η κυρίαρχη προπαγάνδα.
Πεθαίνουν καμμένοι μέσα σε μια τράπεζα γιατί πρέπει να φοβηθείς και να μη κατεβαίνεις να αγωνιστείς.
Παιθαίνουν μαχαιρωμένοι γιατί αγωνίζονται.
Πεθαίνουν απελπισμένοι από το ίδιο τους το χέρι.
Πεθαίνουν σιγά σιγά από την εξαθλίωση, από την έλλειψη κοινωνικών δομών.
Πεθαίνουν όπως έχει πεθάνει το μέλλον τους ήδη...
...με ένα μαχαίρι στην καρδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας