Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Έλα... και καραμέλες έχουμε

Η καραμέλα των δύο άκρων πιπιλάται ακόμη. Θα εκτραχύνεται και θα ανεβαίνει η ένταση αυτής της προπαγάνδας όσο κάποιες ομάδες θα αντιστέκονται. Τώρα είναι οι δάσκαλοι.
Πρέπει να πιάσουν δουλειά τα παπαγαλάκια. Να εξισώσουν την αντίσταση με τη βαρβαρότητα των ναζιστοφασιστομουτρων του υπόκοσμου της κρατικοχρηματοδοτούμενης ΧΑχαχα

Έτσι επιτυγχάνονται δύο στόχοι με μεγάλα οφέλη για το σύστημα. 1ον Να καταδεικνύεται ως μέσο και νόμιμη "κυρ Παντελική" μετριοπαθής λύση η ακρότητα του νεοφιλελευθερισμού που καταστρέφει τη χώρα και εξαθλιώνει τους ανθρώπους, ανάγοντας την ανθρώπινη υπόσταση σε παραγωγική μονάδα και το κέρδος αυτοσκοπό.
2ον Ποινικοποιούνται οι αγώνες του λαού. Θα μιλήσουν για καμμένα μαγαζιά στις κινητοποιήσεις και βία αριστερή, βία ναζιστική. Δεν θα πουν όμως σε ποια καμμένα μαγαζιά αναφέρονται; Πόσα και πότε (και ποια ήταν προβοκάτσια;) στις κινητοποιήσεις; Σε πόσο βάθους χρόνου;
Αλλά το πολιτικώς ορθό για όλους μας είναι να κάτσουμε στα αυγά μας να μας κλείσει νόμιμα το μαγαζί η τρόικα, να μας πάρει τη δουλειά και είτε να αυτοκτονήσουμε είτε να πεθάνουμε από την πείνα μαζί με τα παιδιά μας. Αυτό είναι νόμιμο!
Πάρε μια καραμέλα που σε βολεύει για να κάθεσαι στον καναπέ και να βρίζεις τους πάντες, κυβέρνησαν δεν κυβέρνησαν. Αγωνίζονται για δικαιώματα, αρχές και αξίες ή απλώς με βαρβαρότητα σπέρνουν το μίσος και δηλητηριάζουν τα παιδιά μας με το αποτρόπαιο πρόσωπο του ρατσισμού.
Παρατήρησε με απάθεια να χαιρετούν ναζιστικά εκεί που οι ναζί σκότωναν πατριώτες. Μην αντιδράς όταν τιμούν τους ταγματασφαλήτες. Ταυτόχρονα θα σου παίζουν στις ειδήσεις των οκτώ τους δάσκαλους που "κλέβουν" τον χρόνο των παιδιών σου για να βγουν στη δουλεία. Θα σου δείχνουν κινητοποιήσεις "εργατοπατεράδων" και αναρχοαριστερών "παρανόμων". Θα βγει και το ζόμπυ ο Τζήμερος να βγάλει τα σκατοσώψυχά του.
Που θα πάει, πες πες κάτι θα μείνει στο μυαλό σου. Θα αποζητήσεις την ασφάλεια στην αγκάλη του δήμιου σου, που είναι νόμιμος αφού αυτός νομοθετεί!
(Για το γλιφιτζούρι της νομιμότητας της βίας του κράτους, άλλη φορά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας