Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

No news, good news... Hasta siempre Hugo

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο όρος πολιτική αλητεία είναι ένας ευφημισμός όπου κατηγορείς τον άλλο ότι η αλητεία του έχει συγκεκριμένο ποιοτικό χαρακτηριστικό - πολιτικό - και άρα δεν τον ακουμπά προσωπικά. Αρχίδια. Ειδικά επειδή η πολιτική έχει αντίκτυπο στην πλειονότητα του Λαού, αυτός που την διαπράττει είναι αληταράς ολκής.-


Ήρθε πάλι η τρόικα και συζητά για τις απολύσεις. Βγαίνουν κάθε λογής λοιπόν πολιτικοί της συγκυβέρνησης και είναι λαλίστατοι και ανερυθρίαστοι. Μόνη δουλειά τους, αφού δεν κυβερνούν, είναι να επιβάλλουν τα μέτρα και να κάνουν την δέουσα προπαγάνδα ώστε να μην ξεσηκωθεί ο κόσμος από την πίεση. Έτσι είτε δημιουργούν κοινωνικούς αυτοματισμούς, στρέφοντας την μία ομάδα εναντίον της άλλης, είτε συκοφαντούν ολόκληρες τάξεις εργαζομένων, λέγοντας κάποια ψήγματα αλήθειας (που οι ίδιοι αυτοί είναι υπεύθυνοι για την ύπαρξή τους) με πολλά ψέμματα, είτε αναθέτουν στα κωλοκάναλα των εθνικών εργολάβων να διασπείρουν τον τρόμο για να κάτσεις καλά, είτε, όπως τελευταία στις Σκουριές, εφαρμόζουν τακτικές Γκουαντάναμο με απαγωγές, βασανιστήρια και άκρατη βίαιη καταστολή. Μπορείς να τους δεις όλους αυτούς στην TV και να τους ακούσεις στο ράδιο. Χυδαία ανθρωπάρια, γλοιώδεις οσφυοκάμπτες των ιεραρχών του νεοφιλελευθερισμού. Αυτών που βάλθηκαν να αλλάξουν την ελληνική κοινωνία. Όλοι αυτοί που είτε είναι τζάκια και γόνοι οικογενειών, είτε αναδείχτηκαν στην πολιτική σκηνή από τον κωλοτούμπα Καρα-Τζαφέρ, είτε είναι μονιμότεροι του μονίμου στην πολιτική σκηνή - όντας Γκρούεζες και κομματόσκυλα, διαπράττουν πολιτική ΑΛΗΤΕΊΑ.

Έγινε το συνέδριο του ΠαΣοΚ και στ' αρχίδια των περισσοτέρων Ελλήνων, όσο προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο ο καθεστωτικός τύπος και ειδικά "ΤΑ ΝΕΑ". Ο ΓΑΠ την έσπασε στον Μπενίτο με καμιά 20αριά καμμένους ή πληρωμένους (από καιρό) και τα κανάλια της διαφθοράς και του εκμαυλισμού το έδειχναν λες και είχε καμιά σημασία. Αξιόλογη η κωλοτούμπα του Benny, παρά τον όγκο του. Δήλωσε ότι δεν σώθηκε καμία χώρα αφού ο λαός έχει γαμηθεί πατόκορφα. Μεγάλη αλήθεια τώρα που γλύφει μπας και βρεθεί κανένας μαλάκας να ξαναψηφίσει ΠαΣοΚ. Θυμόμαστε όμως να κουνά τη χοντροδαχτυλάρα του ως υπουργός οικονομικών και να κραυγάζει ότι "Άλλο να σωθεί η Ελλάδα και άλλο οι Έλληνες". Βάγγο, άλλο να σωθεί η Ελλάδα και άλλο το ΠαΣοΚ.
Βέβαια το ξέρει καλά. Το μΠΑτΣΟΚ ψόφησε γι'αυτό και ζητά να γίνει ανασχηματισμός και να μπει στην κυβέρνηση ως αντιπρόεδρος, όσο πιο σύντομα γίνεται. Ξέρει ότι είναι το ψηλότερο που μπορεί να πάει πια. Ο κυρ Φώτης, ο Κουρέλης της αριστεράς αρνείται. Θέλει μικρότερο πολιτικό κόστος ώστε αν αλλάξει το σκηνικό και έρθει ο ΣυΡιζΑ να μπορεί να ξαναείναι κυβέρνηση. Όλα πολιτική αλητεία.
The party is over ρε. 

Και μια και είπα "The party is over" θυμάμαι κάποιον παπάρα ΠαΣοΚο να λέει από τη Βουλή αυτές τις λέξεις με τη βλάχικη προφορά του. Ήταν η ίδια φράση που χρησιμοποίησε και η Θάτσερ όταν ξεκινούσε να ξεσκίζει την αγγλική κοινωνία επιφέροντας το δόγμα του σοκ (εμείς είχαμε το δόγμα του -πα-σοκ), την νοοτροπία ότι το άτομο είναι τα πάντα και η κοινωνία τίποτα και βεβαίως ότι οι πλούσιοι κυβερνάνε και οι φτωχοί δουλεύουν (εκ της δουλείας) γι' αυτούς.
Το ίδιο θέλει να επιφέρει και η τρόικα εδώ ώστε μετασχηματίζοντας την Ελληνική και μετέπειτα την Ευρωπαϊκή κοινωνία ώστε να γίνει γεγονός η εμπορική ενοποίηση με τις Η.Π.Α. των οίκων αξιολόγησης και ανοχής των Λαών. Το party συνεχίζει κανονικά για όλους όσους το έκαναν πριν. Τους εργολάβους, τους προμηθευτές, τους τραπεζίτες και για τα τσιράκια τους τους πολιτικούς. Τέτοιους πολιτικούς που επιθυμούν να τους ξαναδούν σε υπουργεία, όπως τον Μάκη Βορ(βορ)ίδη τον τεσεκουράτο. Εξυπηρέτησε μια χαρά τα συμφέροντα των διοδίων και τον ζητούν να επανέλθει ώστε να βάλει στις μπάρες τσεκούρια να κόβουν όσους δεν πληρώνουν.
Τσάμπα φωνάζει μάλλον στις Σκουριές ο Γιωργιάδης ο Άδωνις. Η γραφικότητά του έχει χάσει την μπογιά της. Δεν πειράζει, έτσι και αλλιώς εθελοντικά θα συνέχιζε να γλύφει τους νταβατζήδες, για τον Βουκεφάλα ούτε λόγος. Ούτε τα αρχίδια του αλόγου δεν θα τον άφηναν να γλύψει εκεί.

Πέθανε σήμερα ο μεγάλος Ούγο Τσάβες,πατριώτης και αριστερός. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας που έδιωξε τα σκουλήκια του καπιταλισμού που παρασιτούσαν στον πλούτο του Λαού της Βενεζουέλας. Όταν πριν καμιά δεκαριά χρόνια οι Η.Π.Α. σχεδίασαν πραξικόπημα εναντίον του, στους δρόμους γινόταν της πουτάνας ενώ τα ιδιωτικά κωλοκάναλα έπαιζαν σαπουνόπερες. Πως γίνεται εδώ με τις Σκουριές και παλιότερα με την Κερατέα, μόνο που εδώ φτάνουν οι σαπουνόπερες. 
Είμαι πεπεισμένος ότι με κάποιο τρόπο του προξένησαν καρκίνο οι μυστικές υπηρεσίες, που φέτος πήραν και Όσκαρ. Ίσως με κάποιο όπλο μικροκυμάτων ή κάτι τέτοιο. Φοβερή σύμπτωση να έχουν όλοι οι ηγέτες της Λατινικής Αμερικής καρκίνο...
Τώρα είναι στο χέρι του Λαού να κρατήσει τα κεκτημένα  και να κάνει νέα βήματα μπροστά για την εφαρμογή της κοινωνικής δικαιοσύνης και όχι της νόμιμης των παρασίτων.

Αυτός ο αγώνας είναι διαρκής. Hasta siempre Hugo Chavez



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας