Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Να αναφωνήσουμε περήφανα...

*Επί ποδός περισσότεροι από 2.500 αστυνομικοί στην περιοχή του Συντάγματος για την μαθητική παρέλαση, που άρχισε πριν λίγο, στη Λ. Αμαλίας μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ενώ στους δρόμους γύρω από την πλατεία έχουν τοποθετηθεί κάγκελα. Κλούβες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στην οδό Όθωνος και Βασιλέως Γεωργίου Α', έτσι ώστε να παραμένουν σε απόσταση όσοι επιθυμούν να δουν την παρέλαση, ενώ η εξέδρα των επισήμων είναι αποκλεισμένη από διμοιρίες ΜΑΤ και ΥΜΕΤ.


Εμπρός λοιπόν Ελληναράδες μου. Βάλτε τους πλαδαρούς κώλους σας να καθίσουν αναπαυτικά στον καναπέ σας, ή πάρτε τα ποδάρια σας και στοιβαχτήτε σαν ζώα πίσω από τα κάγκελα του μαντριού που σας βάλανε για να μην ενοχλείτε την εξουσία που σας έβαλαν στο σβέρκο οι ολιγάρχες.

Βάλτε τα παιδιά σας να παρελάσουν μπροστά τους ενώ αυτοί έχουν γυρισμένα τα οπίσθιά τους στον άγνωστο στρατιώτη που σκοτώνεται κάθε φορά γι' αυτούς. Μην σκάτε όμως. Όπως οι παππούδες σας, οι πατεράδες σας, τώρα εσείς και τα παιδιά σας στην μηχανή του κιμά της δικής μας "κρίσης".

Βάλτε τα λοιπόν να παρελάσουν, με την αστυνομία θεατή και σεις στριμωγμένοι πίσω από τις ασπίδες και να παρακαλάτε μη γίνουν ταραχές και διαταράξουν τον γαλήνιο θάνατό σας και το θάνατο του μέλλοντος των παιδιών σας. Ένα θάνατο που εσείς νταντεύεται. Άλλη μέρα, όταν δεν θα σας βγαίνουν τα λεφτά στο μέτρημα θα παρακαλάτε κάποιος να βρεθεί να κάνει κάτι. Όταν θα είστε μέσα στο σπίτι σας ασφαλείς. Σήμερα όμως καλλίτερα να μη γίνει τίποτα.

Ας αναφωνήσουμε λοιπόν περήφανοι που κάνουμε τα παιδιά μας μαριονέτες και που εμείς είμαστε εγκεφαλικά νεκροί, ευτυχισμένα ζόμπυ, δούλοι της εξουσίας της πολυέλεης ελίτ που με καλοσύνη μας πετά μία διαρκώς μειούμενη ποσότητα αποφαγιών.

Ζήτω το 1821, καλά που υπήρξαν κάποιοι να δώσουν τη ζωή τους για ελευθερία γιατί εμείς είμαστε άχρηστοι εντελώς για κάτι τέτοιο.

Ζήτω η αστυνομία, που φυλά τις παρελάσεις ώστε να βάλουμε τα παιδιά μας να παρελάσουν για να γίνουν και αυτά ένα καλό γρανάζι της μηχανής.

Ζήτω η χουντάρα των ολιγαρχών και η κατοχή των τοκογλύφων, γιατί είναι ξεκούραστο κάποιος να αποφασίζει για σένα.

Ζήτω το MEGA και ο Μπάμπης, γιατί είναι καλό κάποιος να εφευρίσκει τις δικαιολογίες.

Ζήτω ο καναπές μας, κρατάει τον κώλο μας ζεστό και το σκεφτόμαστε να (ξε)σηκωθούμε.

Δε πα' να γαμηθούμε λέω εγώ...
*αφιερωμένη όλη η ανάρτηση στην αδερφή μου
Γιορτάζοντας την απελευθέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας