Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Villa


Ακούω και βλέπω την αγωνιώδη προσπάθεια των δημοσιοκάφρων να αναδείξουν τον αγώνα για την καταπολέμηση της "ανομίας" από την ακροδεξιά ΝΔ και τον skinhead υπουργό καταστολής.

Βέβαια τι να περιμένει κανείς από αυτά τα ανθρωπάρια που πληρώνονται αδρά από τις villas Αλαφούζου, Μπόμπολα, Κόκκαλη, Βγενόπουλου κ.ο.κ.

Τι να περιμένεις από τους δωσίλογους κυβερνώντες που επί χρόνια που γλύφουν τις villas Αλαφούζου, Μπόμπολα, Κόκκαλη, Βγενόπουλου κ.ο.κ.

Τι να περιμένει κανείς από τα φοβισμένα ανθρωπάκια, τους μπάτσους, που δεν μπορούνε χωρίς την ανέμελη σκλαβιά της ιεραρχίας που όταν δεν είναι πρεζέμποροι κάνουν μια δεύτερη δουλειά για να "ζήσουν" προστατεύοντας τις villas Αλαφούζου, Μπόμπολα, Κόκκαλη, Βγενόπουλου κ.ο.κ.

Τι να περιμένει κανείς και πό ένα λαό που ανέχεται να κυβερνούν οι villas Αλαφούζου, Μπόμπολα, Κόκκαλη, Βγενόπουλου κ.ο.κ.

Σημείωση 1. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι όσο η villa Αμαλίας και το κάθε εγκαταλελειμμένο που σάπιζε ήταν σε κατάληψη, ήταν ανοιχτό για όλους. Τώρα που που το κατέλαβε το δημόσιο είναι κλειστό για τους πάντες.

Σημείωση 2. Έπεσαν όλοι να φάνε τον νεαρό βουλευτή που μίλησε για την αναρχία. Είναι πάγια τακτική της κυρίαρχης προπαγάνδας να συκοφαντεί προληπτικά ιδεολογίες. Μόνη δημοκρατική διαδικασία που γνωρίζω είναι αυτή της αναρχίας ως πρακτικής και ως σκέψης και το κοινοβουλευτικό πολίτευμα μόνο δημοκρατία δεν είναι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνολικές προβολές σελίδας