Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Από και μπρος δεν θα λέμε ότι οι Έλληνες...

Διαβάζω την παρακάτω είδηση, και όπως έγινε το 1930 που γέμισαν οι φυλακές, ετοιμάζονται να μας κλείσουν μέσα. Για εκφοβισμό, για παραδειγματισμό, για τρομοκράτηση δεν έχει σημασία.

Αφού δεν στέλνουμε τα ξεφτιλισμένα λαμόγια, τους εχθρούς του Λαού και της Ελλάδας εμείς στη φυλακή θα μας βάλουν αυτοί τόσο μαλάκες που είμαστε. Στ'άρματα ΤΩΡΑ.

Αλλιώς (όπως ήδη λένε) Από και μπρος δεν θα λέμε ότι οι Έλληνες προσκυνούν σαν ραγιάδες αλλά ότι οι ραγιάδες προσκυνούν σαν Έλληνες!!!
ΥΓ  Ποιο λαμόγιο απ' τους μεγαλοεργολάβους θα αναλάβει το κατασκευή των φυλακών άραγε; Θα βάλει και διόδια;




Εισήγηση - βόμβα για τη δημιουργία φορολογικών φυλακών έχει δεχτεί ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, στο πλαίσιο των συσκέψεων για το νέο πακέτο μέτρων καταπολέμησης της φοροδιαφυγής.

Το μέτρο της ταχείας οικοδόμησης νέων σωφρονιστικών καταστημάτων, στα οποία θα φυλακίζονται αποκλειστικά όσοι πραγματοποιούν σοβαρές φορολογικές παραβάσεις, συνδέεται με τις προθέσεις της ηγεσίας των υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης να προφυλακίζονται με συνοπτικές διαδικασίες όσοι αρνούνται να πληρώσουν έστω κι ένα μικρό μέρος από τους πρόσθετους φόρους και τα πρόστιμα που τους επιβάλλονται στο πλαίσιο φορολογικών ελέγχων.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα το "Κεφάλαιο" με δεδομένο ότι ο χώρος στις φυλακές είναι δυσεύρετος, καθώς σε αυτές κρατούνται πολλαπλάσιοι κρατούμενοι σε σχέση με τις προδιαγραφές τους, στο τραπέζι άρχισαν να πέφτουν προτάσεις για τη δημιουργία νέων φυλακών για φορολογικούς κρατουμένους και μάλιστα με τη χρήση κοινοτικών κεφαλαίων και μέσω σύμπραξης με ιδιωτικά κεφάλαια (ΣΔΙΤ). Επίσης, αναζητούνται οι χώροι όπου πρόκειται να ανεγερθούν οι νέες φοροφυλακές! 
Πηγή εδώ
Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2013/01/blog-post_9221.html#ixzz2J6CUcZUQ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Afterwards, he sent this particular Tres for you to Apollo for any
compensation for the Fifty Nandies. Egyptian cotton
bedding has become the popular choice of many savvy
consumers. The cache of mummies of high priests of Amun at Deir el-Bahri has also yielded a large number of private coffins of the 21st Dynasty (1069 945 BC).
God gets all buddy-buddy with Satan and in fact hires Satan to cause our hero all sorts of misfortunes and calamities.
Lap books are another tool a teacher can use
to help students create booklets that they will want
to keep and review.

Here is my web blog ... egyptian newspapers

Συνολικές προβολές σελίδας